Chatplaza is een Nederlandse website die je kunt gebruiken om met vreemden te chatten. Je kunt de website gebruiken om leuke mensen te leren kennen voor een eenvoudige vriendschap, maar ook voor een (online) relatie of een serieuze relatie voor de lange termijn. Een groot voordeel van de website, is dat je kunt chatten zonder registratie. Hierdoor blijf je helemaal anoniem en hoef je je geen zorgen te maken om je privacy.

De betrouwbaarheid van Chatplaza

Chatplaza is onderdeel van Chatten B.V.: een groot bedrijf dat meerdere Nederlandse chatsites beheert. Net zoals bij de andere chatsites die Chatten B.V. beheert, zijn er ook op Chatplaza enkele belangrijke regels. Deze regels zorgen ervoor dat het chatten leuk blijft voor iedereen, maar ook dat jouw privacy optimaal beschermd wordt. In iedere chat is een moderator aanwezig van Chatplaza, die in de gaten houdt of de regels echt gehanteerd worden en eventueel actie onderneemt als er een regel overtreden wordt.

Chatplaza neemt helaas geen enkele verantwoordelijkheid als het op het beschermen van jouw privacy aankomt, wat betekent dat je dit toch echt zelf moet doen. Wij raden je dan ook aan om geen persoonlijke gegevens te delen in de chat, zodat je jouw eigen privacy zo goed mogelijk kunt beschermen.

Inschrijven bij Chatplaza

Zoals al eerder vermeld, hoef je je niet in te schrijven bij Chatplaza om te kunnen chatten. Het enige wat je hoeft te doen, is een gebruikersnaam of nickname bedenken die je in de chat gebruikt. Heb je een nickname bedacht en ingevuld, dan kun je meteen beginnen met chatten.

De kosten van Chatplaza

Chatplaza vraagt online chatters geen enkele vergoeding om deel te nemen aan de chat van de website. Spelletjes, webcamsessies, dating functies en bingo games die via de website worden aangeboden, kosten wel geld. Door hier geld voor te vragen en advertenties te plaatsen, verdient Chatplaza voldoende geld om het chatten helemaal gratis te houden.

Chatplaza back to menu ↑ app

Op dit moment heeft Chatplaza (nog) geen mobiele app voor de smartphone of tablet. Helaas is de website van Chatplaza ook niet geoptimaliseerd voor deze apparaten, waardoor mobiel chatten niet echt gemakkelijk is. Je kunt dan ook het beste chatten op de laptop of computer.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Chatplaza heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Chatplaza

Omdat je geen account aanmaakt om te chatten bij deze chatsite, hoef je je ook niet uit te schrijven als je niet meer wil chatten. Sluit je de browser af of klik je de website weg, dan wordt al jouw gespreksgeschiedenis meteen verwijderd en staat je nickname ook niet meer in de database van het bedrijf.

Ben je zat van Chatplaza? Bij chat met vreemden kun chatten zonder aanmelden. Ben je 50plus en op zoek naar een date? Bekijk dan senioren dating. Of liever iets specifieks qua dating? Kijk dan bij gespecialiseerde dating. Wil jij als stel een ander stel ontmoeten voor iets intiems? Probeer deze swinger dating site dan eens uit. Zit in je een sleur? Kijk dan bij vreemdgaan dating zoals Victoria Milan of bij casual dating. Wil je op niveau daten? Kijk dan bij Hoog opgeleiden dating.  Zoek je iemand in de buurt? Dan is regionale dating een optie. Woonachtig in Belgie? Kijk dan bij belgische datingsites. Wil je snel nieuwe mensen ontmoeten? Probeer speed dating uit. Wanneer je niets wilt betalen, maar toch nieuwe mensen wilt ontmoeten, kijk je bij gratis dating. Toch te moeilijk allemaal? Wij helpen je met onze keuze hulp zodat datingsites vergelijken eenvoudig wordt.

Hoeveel mensen vonden deze review waardevol? Dat lees je onderaan deze pagina. Schrijf zelf ook een review over de website van Chatplaza.

Chatplaza review

21 Comments
 1. Reply
  Heaven juli 31, 2021 at 1:18 am

  Achterbakse kut site, geen goed woord voor over, dat t nog bestaat is mij een raadsel

 2. Reply
  gerrit maart 7, 2021 at 11:18 am

  Email misbruik. Bevenlander de eigenaar van chatplaza misbruikt de emailadressen van chatters voor spam
  Emails worden na registratie op chatplaza, geblokkeerd door outlook vanwege spammisbruik

 3. Reply
  Hdm juli 7, 2020 at 10:07 am

  Ik zoek graag contact met 1 van de moderators, spoed!

  • Reply
   JNH juni 6, 2022 at 8:19 am

   Zou graag weten of dit je gelukt is en hoe.

 4. Reply
  lola november 15, 2019 at 11:16 am

  Chatplaza is ech niets, NO admins more No Reviews,only here
  De vijand kan makkelijk zijn gang gaan daar,wat is dit voor eigenaar!!!!

  • Reply
   Petite lola november 15, 2019 at 11:22 am

   Chatplaza is ech niets, NO admins more No Reviews,only here nog lol. 😉
   De vijand kan makkelijk zijn gang gaan daar,wat is dit voor eigenaar die Bevenlander?
   Ze hebben die andere review stopgezet ,zodat alles mag en kan daar.
   Teveel listige marketingers zitten sluipend te spammen ,en alles mag daar..

 5. Reply
  knobbel november 6, 2019 at 11:49 pm

  vreemd als je op chatplaza chat al chat je er jaren en ben Vip lid dan word je toch nog maar gebannend ,op chatplaza. om dat iemand anders die daar chat de @dmin van chatplaza heeft gehaald, omdat die man hekel aan me heeft! en de @dmins haalt en zeg die man heeft het gedaan terwijl hij het zelf deed , de @dmin komt dan op de box en die verwijderd je zo maar in eens zonder je te vragen wat er naan de hand is . de @dmin geen van allen deugen daar niet, als jij ze niet aanstaat dan word er maar geband de ene naar de andere .nee ik zou Chatplaza niet aan bevelen voor anderen !!

 6. Reply
  fred51 september 25, 2019 at 7:30 pm

  boerhenk is weer op chatplaza
  hij zat in de biroom
  ik zat er ook

 7. Reply
  vogeltje augustus 7, 2019 at 7:04 pm

  Admin diana moeten ze van die site verbannen, ze bant mensen om niks. gister waren haar eigen woorden ik maak deze chat kapot. Vandaag was ze woest om dat de plaatjes het weer deden en zei ze ik ben nog ff admin en ga een grote opruiming houden. Ik zei die plaatjes wou ik terug omdat mijn avatar het dan weer deed voor de gein en hoppa een ban. Als je plaza toch uit de lucht wil hebben martijn bevelander doek hem dan meteen op ipv diana admin maken. Ze wil deze site kapot maken haar eigen woorden

 8. Reply
  Henny juli 13, 2019 at 9:11 pm

  hallo ik ben Henny ik ben lid van chatplaza.nl betalend lid voor een jaar en ze hebben me geband al voor 2 dagen terrug zonder enige reden ik kan niet meer mijn wachtwoord in komen op de chatbox van chatplaza. u bent geband staat er . ik weet niet waarom er word véél gescholden op de box Chatpoint ook een chatbox op chatplaza. dit is wat ik kwijt wou. over gemene ziektes en noem maar op. dit is het over Chatplaza. groeten Henny.

 9. Reply
  Voettt juli 11, 2019 at 10:27 pm

  xRanzigeAnitax
  mij smeer je geen ban aan voet, want die krijg ik niet en jij lekker wel ?00:12

 10. Reply
  Chatjexx Chat september 16, 2018 at 7:37 pm

  Waardeloze sekssite. Heel weinig vrouwen. Allemaal geile mannen in chatplaza.

 11. Reply
  susan hoogkamer september 11, 2018 at 12:09 pm

  alles wat hierboven staat gelogen sinds 2 weken zijn ze bezig dat je je telefoonnummer moet geven om te kunnen chatten anders zijn de boxen verboden voor je want zoals ze zeggen ze willen de rotte vissen eruit hebben.
  maar waar blijft dan het anoniem chatten zoals er staat ik vind je telefoonnr vragen om jezelf te vereffieceren dat jij het bent te ver gaan in je privacy ze hebben ook je email adres al vraag me dan ook af waar telefoonnrs goed voor zijn en of het niet wordt gebruikt voor marketing en vraag mij ook af mag dit zomaar vindt dit echt een stap te ver gaan

 12. Reply
  W. Willems augustus 24, 2018 at 10:55 pm

  Vaak hoorde of las ik: Chatters zijn maffe en verkeerde mensen.
  Chatters zijn geen vreemde of verkeerde mensen, zeker niet maffer, vreemder of fouter mensen dat de mensen in de niet-chat wereld. Wat de ene mens fout, vreemd of verkeerd vindt, kan een andere mens heel gewoon, heel normaal vinden, vindt al te vaak een andere mens helemaal niet maf, vreemd of fout.

  Bij klacht krijgen van een chatter over een andere chatter, doet een admin vaak heel verkeerd om die ander meteen te gaan bannen, kan de admin de klagende chatter erop wijzen dat hij of zij kan BLOKKEN of NEGEREN. Blokken of negeren is geen schande; blokken of negeren voorkomt dat chatters ten onrechte worden geband.
  Vaak bant een admin juist de verkeerden, de foute chatters. Als een echt vervelende chatter door bijna alle andere chatters wordt geblokt of genegeerd, zal de verveellap gauw genoeg uitloggen en wegblijven.
  Heel fout vind ik admins die doen aan vriendjespolitiek.

  Chatplaza: Een chatsite waar je mag blijven chatten als je likt naar admin Ajala en de chatters die zij graag mag.
  Chatplaza: Een chatsite waar je wordt geband nadat vrienden of vriendinnen van admin Ajala aan Ajala vroegen om je te bannen. Voorbeeld:
  Chatster: “jij krijgt zo een ban”
  Chatter: “dank u wel, mevrouw”
  Chatster: “hij noemt me mevrouw”
  Chatter: “wil je liever slet zijn dan?” (Let op het vraagteken..!)
  Pets pats boemmmm… Chatter wordt door plots opduikende admin Ajala geband.

  Chatplaza: Een chatsite waarin vaak gore nicknames en ongezonde avatars.
  Chatplaza: Een chatsite waarin ook hoeren – die niet geband worden – zich aanprijzen.
  Chatplaza: Een chatsite waar je man zijnde je mag ergeren aan in avatars de piemels van andere mannen. Voor elke chatter zijn deze avatars zonder meer te zien, in onder meer de chatrooms Gewaagd en Pikant.

  Alle dagen van de week is admin Ajala druk met het op mute zetten en het bannen van chatters. Zodra een chatter de euvele moed heeft iets in Ajala’s geliefde chatbox 50+ te typen wat haar of haar chatvrienden en chatvriendinnen niet bevalt, wordt betreffende chatter op mute gezet of geband, kan deze chatter niets meer typen in de chatbox.

  Admin Ajala doet duidelijk haar uiterste best om de Chatplazalijst met gebande ip-nummers langer te laten zijn dat de lijst ip-nummers waarmee chatters nog wel kunnen chatten. Dat zij met al haar oneerlijke, vaak stiekeme, kindjesachtig geban ook chatters bant die chatten via een gezamenlijk IP-adres is haar daarbij niet in de weg. Ook is ze klaarblijkelijk te dom om te kunnen of willen begrijpen dat een gebande chatter via een vpn, of anderszins, zo weer in Chatplaza kan inloggen.

  De chatbox 50+ is best een leuke chatbox voor veel chatters. Heel jammer dat admin Ajala voor veel chatters de vaak wel goede sfeer in de chatbox weet te verzieken.

 13. Reply
  iemand augustus 14, 2018 at 4:24 pm

  boerhenk is ook corvette dus pas op voor die man als hij soms op chatplaza komt
  hij heb me goed bedondert en liegen doet die ook
  geen afspraken na komen

 14. Reply
  homoboerhenk maart 11, 2018 at 6:24 pm

  hier homoboerhenk
  ik vind het waardeloos op chatplaza zal er nooit komen
  ik ben op een homosite beland is beter
  ik zal chatplaza verlaten
  groetenhomoboerhenk

  • Reply
   sonja juli 4, 2018 at 10:00 am

   zal die altyd wel blijven die homoboerhenk

   • Reply
    gert1960 juli 28, 2018 at 4:07 pm

    is beter als sonja van chatplaza gaat
    want ze neem elke man in haar prive en dat smerige hoerenloper en vetzak ben je ook zeker
    je durf geen foto te doen smerige slet dat je er ben
    ik moet je niet slet
    af boerhenk

    • boerhenk augustus 6, 2018 at 6:23 pm

     rot op ****
     mijn mocht je omdat ik boer ben en ik ben ook niet vet zoals jij
     kom maar op met die foto van je als je dat durft dan ga ik wel met je date als je dat wil
     krijg je me lul er ook nog bij als je dat wil
     afz boerhenk

 15. Reply
  Harry 51 januari 25, 2017 at 1:32 pm

  Chatplaza breekt nu in op de chat box met vervelende reclame van Lexa, zeer ongevraagd !!
  Erger is dat de privacy ernstig wordt geschonden want bij aanmelden M/V worden de mannen juist
  hiermee geconfronteerd.
  Wettelijk verboden, maar de eigenaar van Plaza ziet weer dollartekens en heeft maling aan alles!

  • Reply
   boerhenk augustus 9, 2018 at 6:06 am

   gm harry51
   wat denk je van die **** vrouwen in 50 plus en die jane1963 dat is een lekkere wijf om te *****
   ik heb haar lekker ***** in de *** en *****
   ******* kan ze niet
   gr boerhenk

Leave a reply