Kick or Stick

Kick or Stick is geen echte datingsite, maar betreft een gratis chatbox. Het doel van de chatbox? Saai mensen weg ‘kicken’ en leuke mensen laten ‘sticken’, ofwel leuke nieuwe contacten opdoen via het internet. Wil je meer weten over deze gratis chatbox, voor je Kick or Stick gaat gebruiken? Lees dan snel verder, want hieronder lees je meer over deze gratis chatsite.

 

Kick or Stick: een gratis chatbox

Kick or Stick is een gratis chatsite, die chatters uit het hele land met elkaar in contact brengt. Wil je anoniem chatten met andere internetgebruikers? Dan is deze site zeker iets voor jou. Je kunt de chatbox niet alleen gratis gebruiken, maar bovendien volledig anoniem. Heb je eenmaal een leuk contact opgedaan in de chatbox? Dan kun je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om je persoonlijke gegevens aan hem of haar te geven. Het is in ieder geval geen verplichting bij de anonieme chatbox Kick or Stick.

De back to menu ↑ veiligheid van deze chatbox

De chatbox Kick or Stick heeft een beveiligde https-verbinding. Dit betekent dat alle chats die in de chatbox gevoerd worden, op deze manier beveiligd zijn. Daar komt nog bij dat je volledig anoniem kunt chatten in de chatbox. Alleen als je je gesprekspartner echt je persoonlijke gegevens wil geven, kun je dit doen. Zo niet? Dan blijf je lekker anoniem. Dit maakt de chatbox erg veilig.

Let op: niet iedereen die gebruik maakt van deze chatbox, is eerlijk of zijn of haar identiteit. Omdat je volledig anoniem kunt blijven bij het chatten, is het gemakkelijk te liegen over je identiteit. Houd er rekening mee dat je op deze website in contact kunt komen met een zogeheten ‘catfish’.

Je back to menu ↑ inschrijven bij Kick or Stick

Voor je chatgesprekken kunt voeren op deze website, maak je een chataccount aan. Hierbij moet je enkele gegevens invullen, die niet aan andere gebruikers verstrekt worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw naam, geboortedatum en geslacht bekend worden gemaakt op de website. Om je accountaanvraag te bevestigen, klik je op de link in de verificatiemail die je van Kick or Stick krijgt. Hierna kun je direct starten met chatten.

De back to menu ↑ functies van Kick or Stick

Kick or Stick werkt iets anders dan andere chatsites. In deze chatbox kun je namelijk teksten, emoticons en/of afbeeldingen sturen. Na het chatten heb je drie opties: kick, stick en stop. Kies je voor de optie ‘kick’, dan kom je niet meer in contact met jouw gesprekspartner. Kies je voor de optie ‘stick’, dan voeg je iemand toe als chatcontact. Dit betekent dat je nog een keer met deze persoon kunt chatten. Kies je voor ‘stop’, dan gebeurt er niets. Het gesprek wordt beëindigd en je kunt een nieuwe chat starten.

Naast bovenstaande functies, heeft deze chatbox niet zo veel functionaliteiten. Het is mogelijk om de profielen van je ‘sticks’ te bekijken, je kunt een ‘stick’ verwijderen, je kunt een ‘stick’ rapporteren en je kunt een ‘stick’ blokkeren. Verder heeft deze chatbox eigenlijk geen functies. Dit maakt de website lekker overzichtelijk en gemakkelijk om te gebruiken.

De back to menu ↑ plus- en minpunten van de chatsite

Het belangrijkste pluspunt van Kick or Stick, is het feit dat je volledig anoniem kun chatten op deze website. Alleen als je je gesprekspartner wat meer persoonlijke informatie wil geven, kun je ervoor kiezen dit te doen. Kick or Stick zal je dit nooit verplichten. Een ander voordeel van de chatsite, is dat Kick or Stick volledig gratis is.

Een minpunt van de gratis chatbox, is dat deze veel advertenties bevat. Dit komt omdat de website hier geld mee verdient. Verder heeft de chatbox niet veel functies. Dit maakt de website lekker overzichtelijk, maar het is soms wel jammer dat je zo weinig functies kunt gebruiken tijdens het chatten. Tot slot heeft de website geen beleid tegen oplichters. De kans is dan ook vrij groot dat je op Kick or Stick een catfish ontmoet.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply