Regioswingers

Regioswingers is een datingsite die ontwikkeld is voor mannen, vrouwen en stelletjes die zich graag bezig houden met partnerruil. Deze mensen worden door de maatschappij vaak ‘swingers’ genoemd, maar Regioswingers noemt deze mensen ook wel ‘gelijkgestemden’. De website bestaat sinds 2004 en heeft iedere dag tweehonderd nieuwe leden, volgens de datingsite zelf. Interessant weetje: de website werd in het jaar 2015 nog in de televisieserie ‘Nieuwe buren’ genoemd als website voor swingers.

De betrouwbaarheid van Regioswingers

Als je een betaling verricht op de website van Regioswingers, kom je altijd in een beveiligde omgeving met SSL-verbinding terecht. Klein nadeel: bij het versturen van andere (persoonlijke) gegevens zit je niet in deze beveiligde verbinding, wat betekent dat jouw verstuurde informatie op dit moment wel onderschept kan worden. Regioswingers heeft geen keurmerken, maar wordt wel gezien als betrouwbare datingsite. Het enige waar je voor moet opletten, is dat jouw gegevens niet in een beveiligde verbinding naar de datingsite worden verzonden.

Inschrijven bij Regioswingers

Om een account aan te maken bij Regioswingers, hoef je niets te betalen. Je vult een profielnaam in (waarbij het systeem van de datingsite meteen kijkt of deze naam nog beschikbaar is), je vinkt aan of je single bent of een stelletje bent die op zoek is naar een seksueel contact en je geeft aan waar je naar op zoek bent (man, vrouw, man/man, vrouw/vrouw, vrouw/man). Ook geef je een e-mailadres op, waarna je aangeeft akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Neem deze eerst even door, zodat je precies weet waar je mee akkoord gaat.

Heb je jouw inschrijving bevestigd, dan krijg je meteen een e-mail met een activeringslink. Heb je op deze link geklikt, dan kun je jouw profiel invullen. Je kiest een wachtwoord, geeft een geboortedatum op en geeft eventueel aan wat je woonplaats is, waarna je bovendien kunt invullen wat je seksuele geaardheid is, waar je naar op zoek bent en wat voor postuur je hebt. Wil je een foto plaatsen, dan kun je kiezen voor een bestand op je computer of een foto van Facebook.

De kosten van Regioswingers

Het aanmaken van een account is gratis, maar met een gratis account van Regioswingers kun je nog niet zo veel. Wil je echt alle functies van de datingsite gebruiken, dan heb je een VIP abonnement nodig. Een VIP abonnement kan voor veertien dagen worden afgesloten (15,99 euro), maar ook voor 30 dagen (27,99 euro) of voor negentig dagen (59,99 euro). Je betaalt het abonnement met iDEAL of met een creditcard. Heb je dit gedaan, dan heb je ongelimiteerde toegang tot alle profielen en kun je bovendien onbeperkt berichten sturen naar andere leden van de datingsite.

De mobiele app van Regioswingers

Op dit moment heeft Regioswingers (nog) geen mobiele applicatie.

Acties en kortingen

Regioswingers.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Regioswingers

Het verwijderen van jouw Regioswingers profiel, gaat gelukkig vrij gemakkelijk. Je logt in, je gaat naar ‘Instellingen’ (linkerkant menu) en je klikt op ‘Mijn account’. Vervolgens klik je op ‘Uitschrijven’ en als je dit gedaan hebt, wordt jouw profiel helemaal uit de database van de datingsite verwijderd. Wel krijg je nog e-mails van de datingsite om je terug te trekken naar Regioswingers, maar deze berichten kun je gewoon negeren of naar spam verplaatsen als je geen lid meer wil zijn.

7 Total Score
Regioswingers Review

Regioswingers is een datingsite die ontwikkeld is voor mannen, vrouwen en stelletjes die zich graag bezig houden met partnerruil.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply