Heb je een partner, maar ben je op zoek naar een beetje extra avontuur? Dan is de datingsite Secondlove wellicht iets voor jou. Secondlove is een datingsite die speciaal ontwikkeld is voor mensen die een affaire willen. De datingsite is landelijk bekend geworden door de televisie commercials van Secondlove en hierdoor heeft de datingsite veel nieuwe leden gekregen. Zoek je iemand om een spannende date mee in te plannen, dan is de kans groot dat je deze persoon via Secondlove vindt.

De betrouwbaarheid van Secondlove

Secondlove is een Nederlandse datingsite die onder de bekendste datingsites voor ‘casual dating’ valt. De datingsite heeft meer dan 500.000 inschrijvingen en dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de datingsite. Omdat de datingsite gebruikt wordt door mensen die een affaire willen naast hun huidige relatie, doet Secondlove er alles aan om de gegevens van hun gebruikers te beschermen. Daarom heeft discretie, veiligheid en anonimiteit de hoogste prioriteit bij Secondlove en hoef je je nooit zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen.

De privacy van leden van Secondlove wordt gegarandeerd doordat de datingsite onder toezicht staat van het College Bescherming Persoonsgegevens. Dit betekent dat de datingsite wettelijk verplicht is om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens, zodat deze niet op straat komen te liggen. Verder maakt de datingsite gebruik van een beveiligde verbinding, zodat jouw betalingen altijd veilig verricht kunnen worden.

Inschrijven bij Secondlove

Het aanmaken van een account bij Secondlove is erg eenvoudig. Je kiest een gebruikersnaam, je vult je e-mailadres in en je krijgt een activatiemail. Verder kies je helemaal zelf hoeveel gegevens je in wil vullen, zodat je jouw profiel helemaal naar wens en zo discreet en anoniem mogelijk in kunt vullen. Wij raden wel aan om je profiel niet helemaal leeg te houden, want je wil natuurlijk wel succes bij het online dating. Vul je wat meer gegevens in, dan is de kans groter dat je berichten krijgt van mensen met wie je kunt daten.

Daten via Secondlove

Heb je een profiel aangemaakt bij Secondlove, dan kun je meteen op zoek gaan naar een man of vrouw om een spannende date mee in te plannen. Je kunt leuke mannen of vrouwen het beste zoeken door gebruik te maken van de zoekfunctie van de datingsite, waarmee je op geslacht, leeftijd, locatie en foto kunt zoeken. Vind je iemand leuk, dan kun je zijn of haar profiel bekijken en voor jezelf bepalen of je met deze persoon wil daten.

Zie je iemand die je kent op Secondlove? Dan kun je deze persoon blokkeren, zodat hij of zij er niet achter kan komen dat jij ook op deze datingsite actief bent. Kom je bijvoorbeeld een kennis van je partner tegen of zie je een collega voorbij komen, dan is dit een handige functie om jouw anonimiteit te waarborgen.

De kosten van Secondlove

Bij het aanmaken van een account, kun je bij Secondlove kiezen voor een gratis of een betaald lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap kun je de basis functionaliteiten van de datingsite proberen, maar dit lidmaatschap kent wel enkele beperkingen. Wil je alle functies van de datingsite gebruiken, dan neem je een betaald abonnement. Hiermee kun je onbeperkt berichten lezen en versturen, chatten met andere mensen, meerdere foto’s plaatsen en jouw profiel vaker laten tonen in de zoekresultaten.

Secondlove hanteert prijzen per maand, maar ook per kwartaal of jaar. Je kunt zelf kiezen of je per maand, per kwartaal of per jaar wil betalen voor het lidmaatschap van de datingsite. De kosten per maand bedragen 69,90 euro, de kosten per kwartaal bedragen 89,95 euro en de kosten per jaar bedragen 149,95 euro.

De app van Secondlove

Op dit moment heeft Secondlove nog geen mobiele applicatie om te daten via jouw smartphone of tablet. Omdat de website van de datingsite niet geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets, kan het wat lastiger zijn om online te daten op deze apparaten. Bepaalde functies zijn niet goed te gebruiken als je op je smartphone of tablet zit, maar over het algemeen werken de basis functionaliteiten van de datingsite prima als je op een kleiner scherm wil daten.

Acties en kortingen

Secondlove.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Secondlove

Een klein nadeel van deze datingsite is dat het niet gemakkelijk is om je uit te schrijven bij deze datingsite. Dit komt omdat er geen knop of link is waar je op kunt klikken om jezelf uit te schrijven, maar dat je altijd een bericht moet sturen naar de klantenservice om je account te verwijderen. Voor jouw account echt verwijderd is, ben je een paar weken verder.

Tip van de redactie: vraag de klantenservice altijd of ze jouw gegevens helemaal uit de database willen halen, zodat jouw gegevens nooit op een later moment teruggehaald kunnen worden.

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

 

7.5 Total Score
Secondlove review

Zeker de moeite waard als je een nieuw avontuur wilt beleven.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7.5
Klantenservice
6
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply