Chatmetvreemden

Chatmetvreemden is een online chatbox die je kunt gebruiken om met mensen te chatten die je niet kent. Je chat helemaal anoniem en praat met mensen uit allerlei lagen van de bevolking. De website is voornamelijk geschikt voor mensen die nieuwe contacten op willen doen of het gewoon spannend vinden om met mensen te chatten die ze niet kennen. En omdat de website zo veel functionaliteiten heeft, is het een complete, gebruiksvriendelijke en populaire website om met vreemden in contact te komen.

De betrouwbaarheid van Chatmetvreemden

Om jou te laten zien hoe jouw privacy beschermd wordt, heeft Chatmetvreemden naast de Algemene Voorwaarden ook een privacy statement opgesteld. In dit document staat onder andere dat jouw chatgegevens niet aan derden worden verstrekt en dat chatgesprekken maximaal 14 dagen worden bewaard door de website. Om de veiligheid van alle chatters te waarborgen, kijkt er altijd een medewerker van deze chatsite mee bij het chatten.

Inschrijven bij Chatmetvreemden

Om te chatten via Chatmetvreemden, hoef je je niet aan te melden of te registreren. Je hoeft dus geen persoonlijke gegevens achter te laten bij deze datingsite, wat het allemaal lekker anoniem en veilig maakt. Simpelweg door naar de website van Chatmetvreemden te gaan, kun je al chatten met vreemden.

De kosten van Chatmetvreemden

Je hoeft niets te betalen om met vreemden te chatten via Chatmetvreemden, maar er zijn wel bepaalde diensten die je eventueel af kunt nemen om het chatten nog leuker te maken en voor deze diensten betaal je wel een kleine prijs. Als je de website van Chatmetvreemden opent, zie je dat er veel advertenties op de website staan. Door middel van deze advertenties verdient de website geld, waardoor jij gewoon gratis kunt chatten.

De mobiele app van Chatmetvreemden

Chatmetvreemden heeft een mobiele app ontwikkeld die je gratis kunt downloaden om te chatten met jouw mobiele telefoon of tablet. Helaas is de app nog niet helemaal compleet, want je kunt de mobiele applicatie niet gebruiken om foto’s te versturen of webcamsessies te starten. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Acties en kortingen

Deze site heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Chatmetvreemden

Omdat je je niet hoeft te registreren bij Chatmetvreemden, zit je helemaal nergens aan vast. Je hoeft je dus niet uit te schrijven als je niet meer wil chatten, maar klikt in dit geval gewoon de website weg of je verwijdert de app van deze chatsite. Let op: omdat alle gesprekken 14 dagen worden verwijderd, blijven je gesprekken nog wel twee weken in de database van Chatmetvreemden staan.

6 Total Score
Chattenmetvreemden Review

Om te chatten via Chatmetvreemden, hoef je je niet aan te melden of te registrere

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply