Bullchat is een gratis gay chatroom die je kunt gebruiken om mannen over de gehele wereld te ontmoeten. De website wordt aangepast op basis van jouw locatie, wat betekent dat je gemakkelijk in contact kunt komen met leuke mannen bij jou in de buurt.Wil je je niet focussen op jouw omgeving, dan kun je dit ook aanpassen om mannen in het gehele land te leren kennen.

De betrouwbaarheid van Bullchat

Bullchat heeft een kort privacy beleid opgesteld, die je kunt vinden onder de FAQ (Frequently Asked Questions of veelgestelde vragen) van de website. In het document staat onder andere dat jouw IP-adres niet zichtbaar is voor anderen, dat alle foto’s na drie uur worden verwijderd en dat het mogelijk is om foto’s te kopiëren, iets waar je zeker rekening mee moet houden. Omdat foto’s gekopieerd kunnen worden, raden wij je aan om geen gevoelig beeldmateriaal van jezelf te delen via Bullchat.

back to menu ↑ Inschrijven bij Bullchat

Om te chatten via Bullchat hoef je je niet te registreren. Het enige wat je hoeft te doen om in de chatroom te komen, is het bedenken van een nickname om je mee in te loggen. Eventueel kun je jouw huidige locatie invullen, zodat de website mannen bij jou in de buurt vindt. Wil je dit niet, dan hoef je dit niet te doen. Als je jouw nickname en eventueel je locatie hebt ingevuld, word je toegelaten tot de chatroom en kun je meteen starten met chatten.

Bullchat back to menu ↑ locatie aanpassen

Nu er een nieuwe versie van Bullchat is, kan het even zoeken zijn om je locatie aan te passen. Volg de onderstaande stappen om je locatie aan te passen.

Stap 1. Klik op “Enter Chatroom”
Bullchat inloggen

Stap 2. Vul je nickname en omschrijving in. Voeg eventueel een foto toe en klik op “Login >>”

Bullchat inlogggevens

* Er verschijnt een kaart in beeld.

Stap 3.  Navigeer naar jouw plaats en klik hier op. Klik daarna op “OK”. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor ” ‘S-Hertogenbosch”.

Bullchat locatie aanpassen

 • Let op. Indien je je locatie automatisch wilt instellen, kies je voor de baarse button rechts onderin.

Bullchat automatisc h locatie instellen

 • Er verschijnt een melding in beeld. Klik op “Sta toe”

Bullchat sta toe

Je locatie is succesvol aangepast. Veel plezier met daten.

Hoe werkt Bullchat in de praktijk?  (oude site)

Wij geven je enkele bullchat details cadeau.

1. Bezoek http://bullchat.com via de onderstaande link:

2. Klik op “Enter chatroom”

bullchat-enter-chatroom

Klik op “Photo” om een foto van jezelf toe te voegen. Geef een  “Nickname” op en vertel iets over jezelf. Je locatie wordt automatisch herkent, maar je kunt ook kiezen voor “Nee, ik ziet liever Overal.” Klik daarna op “Inloggen”

bullchat-inloggen

Wanneer je een potentiële chatpartner hebt gevonden, klik je op de Nickname. Vervolgens kun je in het scherm eronder de chat starten.

bullchat-starten-met-chatten

Bullchat back to menu ↑ veelgestelde vragen

 • Legenda NTPC

  N = is nieuw.
  T = met text.
  P = met profiel.
  C = met cam.
  V = met video.

 • Mijn CAM doet het niet.

  Download Google Chrome. Met Google Chrome werkt Bullchat het best en doet de cam het perfect.

 • Mijn CAM crashed. (Google Chrome)

  Fix Shockwave Flash Crash.

 • Hoe zet ik mijn scherm maximaal?

  Druk op F11 voor FullScreen modus. Druk nogmaals op F11 om FullScreen te verlaten.

 • Hoe stuur ik een foto naar iemand.

  Selecteer de persoon naar wie je een foto wilt sturen. Druk op “Foto toevoegen aan bericht” (linker onderhoek). Volg verder de instructies op het scherm.

 • Hoe zet ik de letters groter?

  Met de toetsen combinatie Ctrl en + zet je de letters groter. Met Ctrl en zet je ze weer kleiner. Gebruik Ctrl en 0 (nul) om alles terug te zetten in de oorspronkelijke grootte.

 • Hoe krijg ik alle cam’mers te zien.

  Type het woord “cam” (zonder quotes) in de search box. Je kunt ook zoeken op “video”, dan krijg je alle profielen met een YouTube erin.

  Andere zoek voorbeelden zijn: cv, profiel, gayromeo, utrecht, etc..

 • Er staat bij mij alleen een nummer en geen naam.

  Dan lig je uit de chat. Sluit al je vensters af en log opnieuw in.

 • Ik kan niet scrollen met mijn iPad.

  Met een iPad moet je met twee vingers vegen.

 • Ik kan geen foto uploaden met mijn iPad.

  Klopt. Met een iPad kun je niets uploaden. Apple heeft in haar oneindige wijsheid besloten dat dat goed was voor haar gebruikers.

 • Privacy etc..


 • Kunnen anderen mijn IP adres zien?

  Nee.

 • Wat gebeurt er met mijn foto’s?

  Al je foto’s worden na 3 uur automatisch verwijderd.

 • Kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn foto’s niet gekopieerd kunnen worden?

  Nee. Foto’s die je upload naar het Internet kunnen ALTIJD gekopieerd (lees gedownload) worden. Websites die het moeilijker maken (voor digibeten) om afbeeldingen te kopieeren (lees rechtermuisknop uitschakelen etc..) doen aan schijnveiligheid.

 • Als ik een foto maak, kunnen anderen mij dan zien?

  Nee. Anderen kunnen je alleen zien als er “Live!” in beeld staat. Je kunt dus gerust gekke bekken trekken zonder gezien te worden 🙂 Wel even zorgen dat je niet “Live!” bent.

De back to menu ↑ kosten van Bullchat

Het chatten met leuke mannen, het versturen van foto’s en het starten van een webcamsessie is helemaal gratis bij Bullchat. Door advertenties op de website weer te geven, verdient de website voldoende geld om de functionaliteiten van de chatroom voor gebruikers gratis te houden.

De mobiele app van Bullchat

Bullchat heeft geen mobiele applicatie ontwikkeld om te chatten met de smartphone of de tablet. Daar komt nog bij dat de website niet goed werkt op mobiele apparaten, waardoor chatten op de mobiele telefoon of tablet vaak niet echt goed werkt.

back to menu ↑ Acties en kortingen

Deze site heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij Bullchat

Omdat je je niet hoeft te registreren bij Bullchat om deel te nemen aan de chats, is het niet nodig om je af te melden bij deze website. Om je uit te loggen, hoef je enkel de pagina weg te klikken. Na het wegklikken van de pagina, worden al jouw gegevens meteen verwijderd en dit betekent dat je jouw chatgeschiedenis hierna niet meer terug kunt zien.

Ben je zat van Bullchat?  Probeer Victoria Milan eens uit. Ben je gelovig? Probeer dan een christelijke datingsite uit als je dat leuk vindt. Ben je specifiek op zoek? Kijk dan eens in de rubriek gespecialiseerde dating. Vind je het leuk om in een korte tijd verschillende mensen te ontmoeten? Dan is speed dating wellicht de uitgelezen kans. Zoek je meer uitdaging? Dan is vreemdgaan dating is voor jou. Liever iets in de buurt? Check dan eens regionale dating. Ben 50plus en op zoek?  Dan is senioren dating geschikt voor jou. We hebben natuurlijk ook algemene datingsites beschikbaar. Ben je woonachtig in België? Bekijk hier belgische datingsites. Zoek je een slimme man? Kijk dan bij hoog opgeleiden dating of in het geval van swingen bij swinger dating.

Hoeveel mensen vonden deze review waardevol?  Je leest het hieronder.

Bullchat

70 Comments
 1. Reply
  age sanderse oktober 8, 2022 at 8:10 pm

  waar om moet ik 2x perdag binnen 6 uur 99 euro cent betalen eerst was het gratis nu niet meer

 2. Reply
  David juli 26, 2022 at 8:33 pm

  Ik geraak niet meer op hun “free?????” GAY Dating site als Belg, ik zie dat ik altijd 0,99 euro MOET betalen ook als ik niets aanbied.

  Deze klacht komt van talloze Indonesiërs die dit net zoals ik niet begrijpen.

  Alles wat in het verleden goed was zoals een profiel gekoppeld aan gayromeo om te zien of hij wel echt was en ook bij mij past als gayvriend, toen heb ik trouwens dankzij de oude Bullchat mijn Indonesisch lief leren kennen en na 12 jaar zijn we nog steeds Horney en gelukkig.

  Ik zat er dan wel af en toe eens op, gewoon chillen zonder Big Brother over hoe een HF date nu eigenlijk voelt en dat viel best mee.

  Als ik eerlijk ben en al zeg dat ik hoogopgeleid chemicus ben dan is het woordje CHEM al voldoende om mij te bannen. Tina, waarschijnlijk ook, poppers hopelijk niet maar waarschijnlijk ook en zo gaan we naar een niet meer te controleren Myanmar Gay dating site vol met crystal meth dealers, fake foto’s, en restricted communication als u nu eenmaal alleen op Aziaten valt.

  Man Man Man: DAT IS WEL DEGELIJK PUUR NEDERLANDS!!!

  Hoe kan ik nu chatten als ik en moet betalen en de consument misleid wordt met “free gay chat” dat is strafbaar feit want het is helemaal niet “free” op het moment van deze kritische review.

  Alleen die cam vergt kennis van javascript en dan heb ik nog voorstellen om het aangenamer en opnieuw sociaal te maken zodat onze MENTALE GEZONDHEID erop vooruit zal gaan.

  EEN BIKKELHARDE CONCURRENT:
  even uw naam en IT skills, of andere reden om een echte modernere gezellige 24/24 en 7/7 chat ervan te maken met hypermoderne technieken en als we samen de taken verdelen en zo nu en dan eens samenkomen om te luisteren naar de kritische feedback dan is Bullchat voorgoed een site die gelukkig tot het verleden zal en moet behoren!

  Email:
  zodat we lekker kunnen werken in groep en met een uniek concept dat Bullchat niet heeft en kan hebben.

  Alles moet vrij zijn en gay politie is welkom maar door AI zullen automatisch via gezichtsherkenning en spraakherkenning de fakers met IP of metadata, andere tools permanent verbannen worden.

  Ook een internationaal karakter want niet iedereen kan meteen Engels praten, vb. touristen, HTTPS en alles wat we kunnen verzinnen om het veilig en discreet te houden zoals inderdaad de IP die niet op een logbestand wordt geplaatst om deze gevoelige info niet aan adverteerders door te verkopen, GDPR en watermark om foto’s niet te stelen van andere personen zijn allemaal ideeën om het samen met een site als gayromeo gekoppeld aan die gebruiker het opnieuw top! te maken.

  Feedback via Email.

 3. Reply
  verbaasd februari 17, 2022 at 3:07 pm

  FREE is FREE.
  De kosten van Bullchat
  Het chatten met leuke mannen, het versturen van foto’s en het starten van een webcamsessie is helemaal gratis bij Bullchat. Door advertenties op de website weer te geven, verdient de website voldoende geld om de functionaliteiten van de chatroom voor gebruikers gratis te houden. Het zal de ADM. van BULLCHAT sieren om hun eigen woorden gewoon na te komen. Dus geen 0,99 eurocent.

 4. Reply
  Kevin november 21, 2021 at 10:57 am

  Ontzettend veel soa’s gaan er rond bij mannen op bullchat. vele doen letterlijk alles bare zonder condoom met iedereen

 5. Reply
  Flikker oktober 11, 2021 at 11:28 pm

  Tering site. Soms moet je opeens betalen en die melding gaat pas een dag later weg. Cookies verwijderen etc werkt niet. Flutsysteem

 6. Reply
  John april 30, 2021 at 11:30 am

  Nr 1 dating site 1200 dates in 4 jaar gehad.

 7. Reply
  patrick december 30, 2020 at 6:57 am

  als je aan het chatten ben word je eruit gegooid en dan moet je ineens gaan betalen wat een slechte service en reclame is dat

 8. Reply
  John Berrens februari 17, 2020 at 7:24 am

  ik kan alleen nog maar tegen betaling inloggen. Jullie adverteren voor gratis?

 9. Reply
  Maertens Yves januari 17, 2020 at 4:54 pm

  normaal weinig problemen om in te loggen maar nu, na 2 dagen niet op de site te zijn geweest, krijg ik het bericht dat de toegang geweigerd . Waarom daar heb je het fluiten naar, want een reden wordt niet gegeven . Wellicht één of andere onnozelaar die me 2 dagen geleden heeft geblokkeerd . Of is bullchat nu toch betalend misschien?

 10. Reply
  allen januari 5, 2020 at 4:00 pm

  hoe komt dat ik moet betallen op bullchat

 11. Reply
  Renaud november 20, 2019 at 7:31 pm

  Al paar weken dat ik niet op bullchat kan weet geen reden ???

 12. Reply
  daan november 3, 2019 at 12:53 pm

  ik word geblokt om dat je niet wil daten met iemand of je geeft geen antwoord geeft aan iemand en dan blokken ze je leuk voor de zondag ik reageer altijd netjes maar sta geblokt grrrrrrr
  laat dat blokken is achter wegen ja

 13. Reply
  jan september 2, 2019 at 7:38 am

  hallo,
  waarom krijg ik melding: access denied?

 14. Reply
  peter van den heuvel augustus 21, 2019 at 6:14 pm

  waarom ,elke keer na de waarschuwing ,,malware word ik geblokt al 2 dagen

 15. Reply
  Cornel augustus 9, 2019 at 12:15 am

  Ik kom wel int chat scherm,vervolgens kan ik geen berichten sturen,en dat al 2 maanden.bullchat waarom

 16. Reply
  Rinaldo Wessing augustus 6, 2019 at 8:58 am

  het is vandaag al de zoveelste keer dat ik eruitgetieft wordt en er niet meer in kom.
  Het begint nu wel heel vervelend te worden.
  Wat een kut site inderdaad.
  Zou beter beheerd moeten worden.
  Als het zo door gaat komt er straks niemand meer en verdwijnd deze site vanzelf. (of is dat de bedoeling?)

  • Reply
   marcel november 5, 2019 at 9:55 pm

   Gisteren ingelogd en kon ineens niks meer aanklikken enzo,uitgelogd,opnieuw ingelogd geeft die aan,Toegang geweigerd,zonder enige redenen! vandaag weer proberen in te loggen,zat er effe 1 minuut op,en weer hetzelfde,toegang geweigerd! Hoe is dit mogelijk! Een of andere stalker/faker die kan mij blijkbaar zo eruit pleuren . Wat een vreselijke nep site is dit geworden! Als dit zo doorgaat is het einde snel in zicht voor deze Bullshit.

  • Reply
   Patrick november 2, 2019 at 2:28 pm

   Ik ben al op dag twee geblokkeerd zonder aanwijsbare reden. Ik stond/ sta perplex. Is inderdaad een k..site. Ik ben er verder niet rouwig om hoor. Het is niet mijn cluppie. Als je op zoek bent naar een serieuze omgang cq relatie met iemand, dan heb je hier niets te zoeken. De bezoekers op Bullchat willen NU seks en zijn daarna alweer op zoek naar een volgende sekspartner.

  • Reply
   genieterke oktober 9, 2019 at 5:05 pm

   ik; geraak ook niet op bullchat de laatste tijd nooit problemen mee gehad en ben geen faker er zitten er genoeg op die faken vind het echt jammer zit nu op afspraakjes ook een leuke dating site en ook gratis en cammen voila en keuze genoeg bedankt bullshit

  • Reply
   kinke geile gay oktober 8, 2019 at 6:49 pm

   ja nu ik dus ook en dat voor de zo veelste keer en dan log je in en dan geen toegang

 17. Reply
  Anoniem augustus 5, 2019 at 1:22 pm

  Men laat fakers er op en gratis toegang vergeet het maar, als bullchat je herhaaldelijk blijft blokkeren om vieze fakers erop te laten die anderen doen oplichten bij bullchat

 18. Reply
  leo64 juli 28, 2019 at 2:51 am

  na jaren gebruik zonder problemen ben ik vanaf zondag 21 juli ineens geblocked (acces denied).
  en je kunt de ‘beheerders’ ook nergens bereiken – alleen via een twitter-link maar het laatste bericht daarop is van 2015, dus dat lijkt me niet echt actueel.
  Kun je op de startpagina wel neerzetten “altijd toegang – altijd gratis” maar ja ……

 19. Reply
  Bart juli 27, 2019 at 9:35 am

  ik word er steeds eruit gegooid en kan er niet meer in al een paar weken zo want iemand heeft de pik op mij

 20. Reply
  tree juli 10, 2019 at 6:25 am

  wat een kut site is het geworden, acces denied, nu weer shit met geolocatie, dan weer trojans of gekicked worden…een kut site die kut beheerd word

  en zoveel fakers dat het niet leuk meer is

 21. Reply
  rudy van genechten juli 6, 2019 at 4:29 am

  ik werd gisteren opeens geblokt op bull,heb ik nog nooit meegemaakt en ik kan er nog niet terug op op de chat ,hoe kan dat en hoelang duurd dat eigenlijk voor je er terug op kunt,kan iedereen hier zomaar iedereen blokken vind ik niet normaal zenne

 22. Reply
  Rene Drenth juli 4, 2019 at 6:48 am

  Word er steeds uitgegooid en snap niet waarom. Weet ook niet waar ik kan uit zoeken waarom. Er vervelend. Voor de rest een leuke site waar ik in het verleden, toen ik er nog niet uit gegooid werd , veel plezier aan beleeft had.

 23. Reply
  Dre@Hoogvliet 010 juni 23, 2019 at 2:04 pm

  Als je op bull binnen komt dan na 50sec wordt je er af gegooit en waarom weet ik niet en via een tweet hoor je ok niks erg jammer en dan zeggen iedereen is welkom maar helaas

 24. Reply
  petcun juni 23, 2019 at 6:47 am

  wordt er regelmatig uitgekieperd met de melding ‘acces denier’, je weet niet waarom of doorwat ! niet fair !

 25. Reply
  tony seghers juni 13, 2019 at 6:51 am

  onbetrouwbaar ,pedofiele neigingen kinderen worden aangeboden ,de wet is er soms aanwezig ,kortom weg met die handel .

 26. Reply
  Alex Before mei 30, 2019 at 3:37 pm

  waarom word ik er steeds afgegooid … zelf al na 2 min, na ik voor de eerste te hebben ingelogd zonder nog maar een bericht te hebben verstuurd ?????

  • Reply
   John juli 8, 2019 at 10:19 pm

   Hoi sinds vandaag kan ik niet meer zelf de locatie invullen omdat de kaart niet meer zichtbasr is, alleen nog vaste locatie of als je locatie uitschakelt, komt er standaard Amsterdam te staan, ik vind dat noet prettig voor mijn privacy en discretie ik ben bi en niemand weet dit en dat wil ik ook zo houden !! Iemand een idee hoe dit te verhelpen?

 27. Reply
  Marc mei 17, 2019 at 2:19 pm

  word er steeds uitgeflikkerd en krijg dan “acces denied” te zien.God weet waarom

  • Reply
   c juni 2, 2019 at 9:34 am

   VPN installeren

  • Reply
   fred mei 31, 2019 at 6:33 pm

   probleem heb ik ook sinds een week ongeveer

 28. Reply
  chenko mei 13, 2019 at 10:59 pm

  werd geblokkeerd zo maar zonder rede , blijkbaar gaat dat zo maar en kan je nergens verhaal halen hoi is zo iets mogelijk

 29. Reply
  jan verwiel mei 13, 2019 at 2:42 pm

  waarom 1 ster ze verdienen er geen eentje
  er zit iemand op de bull te schelden met de woorden kanker dit en kanker dat ik zeg daar wat van de gene die zit te schelden zegt wacht maar krijg je wel ik zorg dat je van de bullchat geblokkeerd word nu heeft bull chat mij geblokkeerd terwijl de andere mij alle kanker ziektes heeft toe gewenst ik zal dan ook bij al mijn vrienden bullchat ten sterkste afraden als bullchat zonder te kijken naar het heen en weer gepraat en zo maar uit gaat van een klacht om mij te blokkeren is dat van Bullchat niet netjes om te doen
  met vriendelijke groet jan verwiel

 30. Reply
  boerhenk maart 21, 2019 at 7:41 pm

  ik kom er aan heb een styfe pik wie wil hem hebben

 31. Reply
  Luk vermeulen maart 21, 2019 at 4:09 pm

  Ik kom niet online!!! Kan me inloggen let foto enz… maar lom niet in de lijst of foto’s?

 32. Reply
  John maart 12, 2019 at 3:20 pm

  Constant acces denied. Hoe kan dat. Is al 2 dagen zo.

  • Reply
   Pascal mei 4, 2019 at 3:59 pm

   Omdat ze mensen blokeren zonder reden.
   Wat gewoon nergens oo sla ze laten pedo’s er gewoon op.
   En laten je voor alles uitmaken.
   En er word je steeds druks aangeboden via daar
   En de mensen die niks doen worden uit het niets geblokkeerd zonder reden gewoon belachelijk.

 33. Reply
  Ronn maart 12, 2019 at 8:56 am

  Al ruim 2 weken kennelijk een SPAMfilter op hol geslagen, waardoor mijn berichten met automatische kilometer aanduiding niet in de date-kolom wordt aangegeven.
  Ik ben niet zichtbaar voor de chatter’s en kan ze ook niet bereiken.
  Bullchat reageert NIET op op de rubriek HELP

 34. Reply
  marc hullebus januari 22, 2019 at 9:12 pm

  krijg bij aanmelden steeds acces denied. nergens info hieromtrent te bekomen.
  hierdoor is site waardeloos geworden en is zelfs één ster te veel.
  communicatie vanwege site is below zero, aantal sterren bijgevolg = -5

  • Reply
   Jeff maart 14, 2019 at 2:24 pm

   He bij mij lukt het terug toen ik helemaal of ging en geschiedenis en cookies gewist had. Maar sinds een week ofzo is het me niet meer mogelijk nog foto’s te versturen. Alleen naar mezelf via “me” lukt het nog. Blijkbaar zijn er velen die er mee kampen… iemand idee. .? Grootte van foto’s maakt niet uit want eerder kreeg ik die wel verzonden

  • Reply
   Ronn maart 12, 2019 at 9:23 am

   Jammer dat de Bullchat gebruikers niet solidair kunnen zijn.
   EÉN dag allemaal NIET inloggen (b.v. op 16 maart) zodat de reclamen jongens zich gaan roeren door inkomsten verlies.

  • Reply
   Ronn maart 12, 2019 at 9:03 am

   Helemaal eens. Ik word ruim 2 weken door kennelijk een Spamfilter geweerd en mijn berichten niet worden gezien

 35. Reply
  luc van lierde januari 12, 2019 at 6:49 am

  hoe komt het dat ik regelmatig geweigerd word

 36. Reply
  Thieu de Bie januari 10, 2019 at 2:21 am

  Ik wil niet dat bullchat mijn ip adres onthoudt.
  Ik wil jullie niet in mijn geheugen hebben.
  Het staat er enkele malen in met een soort van wereldbolletje er voor.
  Verwijderen dit voor goed en ook voor de komende tijd.
  Of geef mij de informatie hoe ik dit kan verwijderen.

  Graag een reactie

 37. Reply
  Thieu de Bie januari 10, 2019 at 2:15 am

  Ik wil graag hebben dat bullchat verwijderd wordt uit het geheugen.
  Dus dat niet na het intoetsen van de letters b en u dat dan al meteen bullchat komt.
  Ik wil dit niet helemaal niet dus helemaal uit het geheugen halen
  Ik ben hier niet van gediend.
  Stoppen met die zooi.

  • Reply
   F juni 6, 2019 at 6:59 am

   Stap 1: Stop met de digibeet uithangen en verdiep je in de werking van je browser en het internet.
   Stap 2. Verwijder je browse-geschiedenis en verwijder de cookies van bullchat.
   Stap 3: informeer jezelf op een relevante website. Deze site geeft informatie over een datingsite, niet over internet-technische kwesties.

 38. Reply
  Birubi januari 9, 2019 at 11:13 am

  Gewoon na tien minuten gekickt van bullchat en bij herhaaldelijke pogingen om opnieuw in te loggen krijg ik de melding “acces denied” Ik zou bij God niet weten waarom !

 39. Reply
  Theo november 23, 2018 at 8:01 am

  Enige nadeel is dat je er regelmatig uitgeknikkerd wordt en daarna “access denied”, zonder dat communicatie met bullchat mogelijk is. Een of andere idiote deelnemer kan jou er met een druk op de knop eruit gooien en je wordt zonder opgaaf van reden of verdediging, eruit gegooid! Belachelijk!

 40. Reply
  marty september 29, 2018 at 8:01 pm

  ik wordt er al een paar dagen elke uitgegooid en krijg acces denied hoe zit dit nu waarom en is het een storing of zo en gaan we dit verhelpen

  • Reply
   Cor november 20, 2018 at 5:17 pm

   Goedeavond waarom is mij profiel in een keer verwijderd van de site Ik vind dat wel een beetje vreemd.

  • Reply
   justin november 10, 2018 at 10:21 am

   hier zelfde probleem log je in op de chat maar je ziet je niet op de chat naar paar minuten wordt eruit gegooid met melding acces denied als weer wilt inloggen ?

 41. Reply
  Piet september 5, 2018 at 2:24 pm

  Na vernieuwing alleen ellende, je kunt geen andere camera meer instellen !! Je word heel snel geblokkeerd, of krijgt de mededeling ACCES DENIED DOOR WIE ?? gewoon heel slecht NU. Wie weet een alternatief, dit is slecht voor mijn sex leven !!

 42. Reply
  Guve augustus 25, 2018 at 10:10 pm

  Laatste dagen: als ik inlog, na paar minuten vlieg ik eruit. Ik kan nadien niet meer inloggen. Krijg altijd boodschap “acces denied”. Waaro’ weet ik dus niet,

  • Reply
   bottom september 14, 2018 at 1:09 pm

   ja hier zelfde ! en vraag ik hun hoe dit komt maar reactie gevenze niet ! erg geworden

 43. Reply
  Z.C. van Dijk augustus 22, 2018 at 12:04 pm

  Ik kan als ik op list klik geen profielen meer zien, is volkomen onduidelijk hoe dit wel kan. Ook als je uitlogt en later (bv snel er na) weer wil inloggen krijg je zelfde code en wordt je de toegang geweigerd, eerst je pc/laptop afsluiten dan lukt het wel weer om in te loggen. Heel vervelend wat is hier aan te doen. Jammer, misschien iemand die het weet?????

 44. Reply
  ERF augustus 12, 2018 at 9:18 pm

  WAARDELOOS WAASRDELOOS WAARDELOOS.

 45. Reply
  siet augustus 2, 2018 at 8:01 pm

  voor een heen leuke site tegenwoordig niet echt na inloggen wordt je geblokt en kom je er niet meer op.

  • Reply
   ikke november 2, 2018 at 8:21 pm

   ja idd ik heb net hetzelfde probleem word constant geblokt en er komt van bullchat zelf geen enkele reactie waarom dit gebeurd

  • Reply
   bottom september 14, 2018 at 1:16 pm

   ja hier ook ! en dat is niet door gasten die ons blokken . kan ook niet op korte tijd en hoor het veel van kameraden die dit ook voor hebben . gaat kapot zo en de fakers die blijven er wel op volgens mij !

  • Reply
   Bertus54 augustus 8, 2018 at 4:22 pm

   waardeloze site sinds vernieuwing, bij inloggen word ik sinds de vernieuwing direkt geblokt en kom er later ook niet meer in

 46. Reply
  verbrugghe juli 3, 2018 at 5:16 am

  hallo
  vorige versie was veel beter
  ook geen geluid bij het binnen komen berichtjes

  • Reply
   Luc juli 24, 2018 at 8:13 am

   Hallo,
   Kan geen berichten meer ontvangen en berichten versturen sinds de nieuwe versie. Weet u wat ik moet doen.
   Mvg

 47. Reply
  Ruudje mei 2, 2018 at 7:47 am

  laatste paar dagen is het ellende. Profielfoto laadt niet en wanneer je probeert opnieuw in te loggen krijg je “acces denied” en dat blijf je daarna krijgen. Ironisch gezien het feit dat hun slogan luidt: Altijd toegang, altijd gratis”

 48. Reply
  Hans april 26, 2018 at 11:24 am

  Kan sinds vandaag niet meer op Bullchat zonder hun toestemming te geven om mijn locatie met hun te delen, kon dit handmatig invullen, dit gaat sinds vandaag niet meer. Ook moet ik nu toestemming geven om mijn ip adres op te mogen slaan!!!

 49. Reply
  tom april 3, 2018 at 7:24 am

  zeer toffe website heb er al veel date’s op gehad
  de laatste aanpassingen zijn top

 50. Reply
  theo november 15, 2017 at 3:44 pm

  Leuke site. Gelukkig is het voor iedereen toegankelijk en hoef je geen account aan te maken. Nadeel is soms dat er mensen zijn die onzin uitkramen. Die zouden bij de toegang geweigerden moeten behoren. Ook ben je zichtbaar voor andere leden.

  Ik gebruik Bullchat dagelijks voor het in contact komen met andere singles.

  • Reply
   c juni 2, 2019 at 9:29 am

   Als je vaak melding Access Denied krijgt kan er een ban op je IP in zitten. Kan zijn dat iemand geklaagd heeft al dan niet terecht. Kan je oplossen door VPN te installeren, daarmee ben je anoniem op internet.

Leave a reply