VictoriaMilan

Ben je op zoek naar een leuke partner voor een affaire, dan ben je bij VictoriaMillan aan het juiste adres. De datingsite is Europa’s grootste datingsite voor mensen die een affaire willen starten en dit betekent niet alleen dat de datingsite veel leden heeft, maar ook dat de datingsite betrouwbaar is. Meer over deze datingsite, lees je in deze uitgebreide review.

 

De betrouwbaarheid van VictoriaMilan

Omdat de mensen die gebruik maken van VictoriaMilan allemaal een partner hebben, is het erg belangrijk dat de datingsite discreet en betrouwbaar is. Om ervoor te zorgen dat niemand achter jouw lidmaatschap bij VictoriaMilan komt, heeft de datingsite enkele functies ingebouwd om het online daten nog veiliger en discreter te maken. Zo kunnen mensen je privéfoto’s pas zien als je hier goedkeuring voor hebt gegeven, kun je jouw gezicht gemakkelijk verbergen op een (naakt)foto en zit er ook een paniekknop op de website. Zit je net te chatten en loopt je partner voorbij, dan kun je deze knop gebruiken om de datingsite snel te verbergen.

Na het Asley Madison incident, waarbij talloze e-mailadressen van leden van de datingsite Ashley Madison openbaar werden gemaakt, heeft VictoriaMilan de beveiliging van de datingsite sterk verbeterd. Door de verbeterde beveiliging, is het niet mogelijk dat dit soort incidenten plaatsvinden bij deze datingsite.

back to menu ↑ Inschrijven bij VictoriaMilan

Om een account aan te maken bij VictoriaMilan vul je een discrete profielnaam in, geef je aan wat je e-mailadres in en geef je aan wanneer je geboren bent. Vervolgens krijg je een activatielink via mail, waar je op dient te klikken om jouw account te activeren. Voor je echt aan de slag kunt met online daten, vul je nog wel wat gegevens in om jouw profiel compleet te maken. Denk hierbij aan informatie over hoe je eruit ziet, maar ook over waar je naar op zoek bent in een partner voor een (seksuele) affaire.

Daten via VictoriaMilan

Als je jouw account geactiveerd hebt, kun je meteen op zoek gaan naar partners voor een spannende (seksuele) date. Je kunt gebruik maken van de eenvoudige zoekfunctie van de datingsite om zelf op zoek te gaan naar leuke mannen of vrouwen, maar je kunt ook gebruik maken van een uitgebreide zoekfunctie. Met deze zoekfunctie kun je niet alleen zoeken op leeftijd en/of locatie, maar ook op uiterlijke kenmerken en andere uitgebreidere zoekcriteria.

Verder beschikt VictoriaMilan ook over een matchingsysteem. Je geeft aan waar je naar op zoek bent in een man of vrouw en de datingsite zoekt voor jou naar personen die bij jou passen. Deze personen worden aan jou voorgesteld, waarna je zelf kunt kiezen of je met deze mensen in contact wil komen. Heb je iemand gevonden die je wel leuk vindt? Sla deze persoon dan op als favoriet en je kunt hem of haar gemakkelijk terug vinden om contact te zoeken. Vind je iemand echt leuk, dan kun je deze persoon ook toegang geven tot jouw foto’s.

De back to menu ↑ kosten van VictoriaMilan

Om alle functionaliteiten van de datingsite te kunnen gebruiken, kies je voor een Premium VIP lidmaatschap bij VictoriaMilan. Met dit lidmaatschap kun je onder andere onbeperkt berichten sturen naar andere leden, maar ook zien wie jouw profiel bekeken heeft en gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie van de datingsite. Voor een lidmaatschap betaal je 49,99 euro voor 1 maand, 39,99 euro per maand voor 3 maanden, 29,99 euro per maand voor 6 maanden of 19,99 euro per maand voor 12 maanden.

De back to menu ↑ app van VictoriaMilan

VictoriaMilan beschikt op dit moment nog niet over een mobiele app voor de smartphone of tablet. Wel heeft de datingsite een goede mobiele website, die het mogelijk maakt om met jouw smartphone of tablet op zoek te gaan naar een leuke partner voor een spannende affaire.

back to menu ↑ Acties en kortingen

VictoriaMilan.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij VictoriaMilan

Ga je naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Privacy Instellingen’, dan kun je jouw account deactiveren. Hierbij kun je jouw account verwijderen, maar kun je er ook voor kiezen dat al jouw gegevens uit de database van de datingsite verwijderd worden. Ook de berichtjes die je naar andere mensen hebt gestuurd, worden bij deze optie helemaal verwijderd. Je hele geschiedenis wordt van de website verwijderd, dus je partner zal er nooit achter komen wat jij online hebt uitgespookt als je voor deze optie kiest bij het verwijderen van je profiel.

Ben je klaar met VictoriaMilan? Schrijf je dan gratis in bij Second Love of Ashley Madison. Of liever iets meer spannends? Kijk dan bij casual dating. Past een vaste relatie beter bij jou? Kijk dan hier. Blijf je liever neutraal met daten? Kijk dan bij algemene datingsites. Wil je liever niets betalen? Dan is gratis dating ideaal. Mannen en vrouwen die single zijn vind je hier. Ben het zat dat je vrienden jou onder de categorie “gebonden mensen” scharen? Probeer de open relatie eens uit.

 

 

VictoriaMilan back to menu ↑ contact adres

Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited
Ondernemingsnummer: C56612
33 34 , Regent House,
Bissazza Street
Sliema
Malta
SLM 1640

Email: support@victoriamilan.nl

VictoriaMilan back to menu ↑ Veel gestelde vragen

Wat is Victoria Milan?

Victoria Milan is een 100% anonieme en vertrouwelijke dating site voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een discrete affaire. 

Op Victoria Milan is het niet nodig om over uw relatie status te liegen, aangezien onze leden zelf ook al een relatie hebben. Vrijgezelle leden die op zoek zijn naar een ongebonden relatie zijn uiteraard ook van harte welkom. 

Als gebruiker van Victoria Milan bepaald U de grenzen. U kunt een gepassioneerde affaire beginnen of het houden bij een ‘Web-affaire’ d.m.v. spannende chats.

Hoe kan ik communiceren met andere gebruikers?

Er zijn verschillende manieren waarop u met anderen in contact kunt komen. U kunt een persoonlijk bericht sturen, chatten, of flirten d.m.v. een knipoog of een virtueel cadeau. 

We raden u aan om zorgvuldig om te gaan met de informatie die u aan anderen geeft. Indien de andere partij niet antwoord of uw bericht nog niet heeft gelezen, kunt u het later nogmaals proberen. 

Als premium-VIP gebruiker kunt u iedere dag 500 berichten sturen naar 20 individuele leden. Er is geen limiet aan de hoeveelheid chats die u kunt hebben.

Moet ik betalen om Victoria Milan te gebruiken?

Iedereen kan zich geheel GRATIS inschrijven. Hierdoor kunt u rustig rond bladeren en een goede indruk van onze service krijgen. 

Om toegang te krijgen tot bepaalde functies, zoals berichten sturen, dient u uw profiel te upgraden naar Premium-VIP. Klik hier om meer te lezen over de functies waar Premium-VIP gebruikers toegang tot hebben.

Kan ik andere gebruikers blokkeren of rapporteren?

Indien een gebruiker u beledigende berichten heeft gestuurd, of onze gebruikersvoorwaarden heeft geschonden, dan kunt u deze gebruiker rapporteren door op de ‘rapporteer deze gebruiker’ knop te klikken op zijn/haar profiel. Ons team zal de melding vervolgens onderzoeken, en indien nodig de gepaste stappen ondernemen. 

Indien u geen contact meer wenst te hebben met de gebruiker, kunt u deze blokkeren door op ‘blokkeer gebruiker’ te klikken.

Waarom is mijn foto of profieltekst niet direct zichtbaar op mijn profiel?

Houdt er alstublieft rekening mee dat all foto’s en profiel teksten goedgekeurd dienen te worden alvorens deze op uw profiel verschijnen. We hebben een speciaal team met moderators die dit 24/7 update.

Waar kan ik credits voor gebruiken?

U kunt credits gebruiken voor de onderstaande functies:
- Extra berichten zenden nadat u het dagelijkse limiet heeft bereikt
- Prioriteits-berichten zenden
- Virtuele cadeaus naar gebruikers sturen
- Uw profiel in onze ProfielBOOSTER™ laten roteren om meer aandacht te ontvangen!

Vullen mijn credits zich automatisch aan?

Uw credits worden automatisch aangevuld wanneer deze een 0 saldo bereiken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om dit handmatig aan te vullen. 

U kunt de automatische aanvulling van uw credits uitschakelen door deze stappen te volgen: Ga naar instellingen > Mijn abonnement > Credits gekocht > bewerk > einde van de automatische verlenging.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Indien u uw profiel wenst te deactiveren of verwijderen vanwege een specifieke reden vragen we u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zullen eventuele technische problemen graag voor u onderzoeken, en eventuele vragen voor u beantwoorden. U kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken door het contact formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen. 

Indien u zeker weet dat u uw profiel wenst te deactiveren, kunt u dit doen door de onderstaande stappen te volgen: 
- Klik op Instellingen
- Klik op Profiel deactiveren
- Volg de instructies om naar de deactiveer pagina te gaan

Dit zal uw profiel direct van de site halen. U kunt uw profiel indien gewenst later gemakkelijk heractiveren.

Zal Victoria Milan zichtbaar zijn op mijn credit card of afschriften?

De discretie van onze gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken de naam Victoria Milan dan ook niet tijdens afschrijven. Onze bedrijfsnaam zal een andere en anonieme naam zijn.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam of geboortedatum wijzigen?

Merendeels van de informatie op uw profiel kunt u zelf gemakkelijk wijzigen. Echter, i.v.m. met privacy redenen kunt u uw gebruikersnaam en geboortedatum zelf niet aanpassen. 

Wilt u deze informatie aanpassen? Geen probleem. Ons klantenservice team is u graag van dienst. Gelieve het contact formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen, en ons klantenservice team te voorzien van de correcte geboortedatum, of 3-5 gebruikersnamen.

Hoe kan ik de populariteit van mijn profiel verhogen?

Onderzoek toont aan dat profielen met foto’s tot 15 keer meer aandacht ontvangen dan profielen zonder foto’s. 

Zorg er daarom voor dat u een compleet profiel heeft, door meerdere foto’s te uploaden. Vergeet daarnaast niet om een originele profieltekst toe te voegen om uzelf kort te introduceren, en te laten weten waar u naar op zoek bent op Victoria Milan. 

Wilt u graag een foto uploaden, maar wilt u uw identiteit niet prijs geven? Geen probleem! Onze anonieme blur functie maakt uw foto wazig. Hierdoor kunt u een indruk geven van uw uiterlijk, en toch volledig anoniem blijven. U kunt uw foto’s tevens als ‘privé’ instellen, zodat gebruikers een sleutelverzoek dienen te zenden voordat zij uw foto’s kunnen bekijken.

Zal mijn abonnement zich automatisch verlengen?

We hernieuwen uw abonnement telkens opnieuw per maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden afhankelijk van het oorspronkelijke abonnement. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u niet op uw berichten kunt reageren.

Hoe kan ik de automatische verlenging van mijn abonnement uitschakelen?

Indien u de automatische verlenging van uw abonnement uit wilt schakelen omdat u een probleem met de website ervaart, raden we u aan om onze klantenservice hierover te contacteren. Zij zijn u graag van dienst. 

Indien u zeker weet dat u de automatische verlenging van uw abonnement wenst uit te schakelen:
Ga naar instellingen > Mijn abonnement > Volgende vernieuwing > Bewerk > Einde van de automatische verlenging.

Heb jij victoria milan ervaring? Of wil je victoria milan reviews lezen? Kijk dan onder aan deze pagina om meer informatie over victoria milan en andere leden te krijgen.

victoria Milan

 

 

5 Comments
 1. Reply
  hans oktober 30, 2017 at 8:48 am

  ik wil mijn account volledig weg op de site

 2. Reply
  Denzel juni 20, 2017 at 10:11 am

  Ik had er weinig vertrouwen in, maar toch 2 dates gehad in Amsterdam!

 3. Reply
  Warner januari 19, 2017 at 1:40 pm

  abonnement opgezegd, kosten worden alsnog in rekening gebracht

 4. Reply
  Folmer januari 19, 2017 at 1:36 pm

  Erg vervelend al die klote mails verwijder mij maar

 5. Reply
  Fitz januari 9, 2017 at 2:48 pm

  Account opnieuw verlengd nadat ik het zelf had geannuleerd, nu werd er weer een groot bedrag van mijn rekening gehaald zonder mijn toestemming en de site reageert niet correct op mijn emails.

Leave a reply