Bd4sex is een datingsite die je gebruikt als je een seksdate wil organiseren. De datingsite is geschikt voor mensen die vrijgezel zijn, maar ook als je al een relatie hebt ben je welkom bij deze datingsite. Iedereen die wat meer spanning in zijn of haar leven zoekt en deze spanning wil vinden door een erotische afspraak te maken, is welkom bij deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Bd4sex 

Bd4sex  heeft, net zoals alle andere erotisch getinte datingsites, geen keurmerk voor veilig daten. Dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar simpelweg dat je op andere zaken af moet gaan bij het checken van de betrouwbaarheid van de website. Kijken we naar het design van het online platform van deze datingsite , dan ziet dit er in ieder geval goed uit. De website is clean, professioneel en overzichtelijk en dit zegt zeker iets over de kwaliteit van deze datingsite  als online dating platform.

Omdat je mensen eerst leuk moet vinden om te kunnen chatten, net zoals bij Tinder het geval is, kun je niet lastig gevallen worden door mensen die je niet leuk vindt. Dit maakt de datingsite niet alleen prettiger in gebruik, maar ook veiliger.

Inschrijven bij Bd4sex 

Op zoek naar casual dating? Je kunt je al binnen een minuut inschrijven bij Bd4sex . Dit doe je door je geslacht in te vullen en aan te geven waar je naar op zoek bent (man/vrouw), je woonplaats op te geven, je geboortenaam in te vullen en vervolgens een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op te schrijven. Heb je dit gedaan, dan krijg je een activatiemail met link. Nadat je op deze link hebt geklikt, is jouw account officieel aangemaakt en dit betekent dat je direct aan de slag kunt met jouw online zoektocht naar een erotische date.

De kosten van Bd4sex 

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij deze datingsite , maar als je een berichtje wil sturen moet je wel geld betalen. Voor ieder bericht dat je stuurt, betaal je 1 credit. De kosten van de credits van de datingsite, zijn:

  • 1 credit voor 1,40 euro.
  • 10 credits voor 10 euro.
  • 25 credits voor 22,50 euro.
  • 50 credits voor 40 euro.
  • 100 credits voor 75 euro.
  • 300 credits voor 200 euro.

In vergelijking met andere datingsites voor erotische contacten, zijn de kosten van Bd4sex  niet hoog en ook niet laag. De meeste casual datingsites in ons land hanteren dezelfde kosten.

De mobiele app van Bd4sex 

Bd4sex  heeft geen mobiele app om mobiel daten gemakkelijker te maken. Mobiel daten is overigens wel mogelijk, want de datingsite is ook geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Bd4sex heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Bd4sex 

Het is een beetje lastig om te ontdekken hoe je je uit moet schrijven bij de site, maar als je dit eenmaal weet heb je jouw profiel in een mum van tijd verwijderd. Bd4sex opzeggen? Je verwijdert je profiel door naar je profiel te gaan en vervolgens op het icoontje van het tandwiel te klikken. Er opent nu een nieuwe pagina, die je helemaal naar beneden scrolt om de knop ‘Definitief opheffen van account’ te vinden. Klik je op deze knop, dan wordt jouw account (inclusief eventuele credits die je nog hebt) verwijderd.

Wil je toch wat anders? Dan is Victoria Milan een aanrader. Liever iets neutraals? Schrijf je dan in bij algemene datingsites , maatje meer datingsitesbuurt datingsitesgehandicapten datingsitesstudenten datingsitesetnische datingsiteschristelijke datingsitessingle parent. Heb je ervaring? Schrijf ook een review.

Bd4sex review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply