ChatPig is een toegankelijke chatsite met diverse chatrooms. Om op deze website te kunnen cahtten, hoef je alleen een nickname in te voeren. Vervolgens kies je in welke chatroom je met andere gebruikers wil kletsen. Omdat de chatsite diverse chatrooms aanbiedt,  is er altijd wel een room te vinden die bij jou past. Let op: dit is een internationale chatsite. De meeste gebruikers komen niet uit Nederland en spreken Engels. Houd hier rekening mee als je besluit mee te chatten op ChatPig.

De verschillende chatrooms van ChatPig

ChatPig heeft vier verschillende chatrooms. De eerste chatroom, ‘friends’, is interessant voor mensen die gewoon wat willen kletsen om nieuwe vriendschappen te sluiten. De tweede chatroom, ‘party’, is een gezellige chatroom waar de sfeer wat losser is. De derde chatroom, ‘tease’, is wat meer gericht op seks. In deze chatroom worden dan ook meer erotische gesprekken gevoerd. De vierde chatroom is de Smoking Lounge. Deze chatroom gaat nog een stapje verder dan ‘tease’ en is het spannendst van de vier.

De gebruikers van ChatPig

De gebruikers van de chatsite zijn mensen die nieuwe vriendschappen willen sluiten, maar ook mensen die spannende contacten zoeken (erotisch getint) en mensen die op zoek zijn naar hun ideale partner. Besluit voor jezelf met wat voor doel jij je inschrijft op de chatsite. Op basis van dit doel, kies je de juiste chatroom om de andere gebruikers van de chatsite te leren kennen.

Let op: ChatPig zelf benadrukt dat de website enkel entertainment biedt. Zoek je echt een serieuze relatie, dan kun je je beter inschrijven op een serieuze datingsite. De meeste gebruikers van de chatsite zijn namelijk niet serieus, maar willen gewoon wat met andere gebruikers kletsen. Over alledaagse onderwerpen, maar ook over seks.

De plus- en minpunten van ChatPig

ChatPig heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten en minpunten van deze chatsite worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • De website is gratis te gebruiken.
  • Om op de website te chatten, hoef je alleen een nickname te verzinnen. Het aanmaken van een account is niet nodig.
  • De website heeft diverse chatrooms, voor diverse doelgroepen.

Minpunten:

  • De website richt zich op het bieden van entertainment en is vooral niet serieus.
  • Het is een internationale chatsite. Er zijn weinig Nederlandse gebruikers actief op de website.

De kosten van ChatPig

ChatPig is helemaal gratis te gebruiken. Je hoeft dus niets te betalen om een van de chatrooms op deze website te bezoeken en betaalt ook geen geld voor het versturen van berichten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply