Discreet vreemdgaan: drie belangrijke tips

Sommige mensen maken er geen geheim van dat ze regelmatig met een ander naar bed gaan. Deze mensen hebben doorgaans een partner die hetzelfde doet of die het gewoon niet erg vindt dat hun partner af en toe naar een ander gaat. Zit jij helaas niet in deze situatie en heb je een partner die het verschrikkelijk zou vinden als je vreemdgaat? Dan betekent dit niet dat je de rest van je leven monogaam moet blijven. Je kunt namelijk ook discreet vreemdgaan, wat betekent dat jouw partner er helemaal niet achter hoeft te komen dat je regelmatig een ander hebt.

Wil jij graag een keer vreemd gaan zonder dat je partner dit weet, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Lees dan in dit artikel welke drie tips je kunt gebruiken om discreet en volledig in het geheim vreemd te gaan op jouw partner.

Tip 1: houd de twee werelden goed van elkaar gescheiden

De belangrijkste tip die wij je kunnen geven om discreet vreemd te gaan, is dat je de twee werelden van je partner en je minnaar of minnares goed van elkaar blijft scheiden. Dit betekent dat jouw partner op geen enkele manier in contact moet kunnen komen met jouw minnaar of minnares, ook niet via gemeenschappelijke vrienden, een sportclub, een vereniging, het werk of ga zo maar door. Wil je echt discreet vreemdgaan, dan betekent dit in de praktijk dat je een minnaar of minnares zoekt die totaal buiten jouw huidige leefwereld staat.

Tip 2: spreek niet in de omgeving af

Een grote fout die je kunt maken als je discreet vreemd wil gaan, is dat jullie in jouw omgeving afspreken om elkaar te zien. Wil je discreet vreemd gaan, dan moet je altijd voorkomen dat je gezien kan worden door bekenden. Dit betekent simpelweg dat je altijd buiten jouw eigen omgeving afspreekt, zodat je niemand tegen kan komen die je kent. Wil je minnaar of minnares ook discreet vreemdgaan, dan spreken jullie in een stad af die voor jullie allebei volledig onbekend is. Op deze manier kun je in ieder geval voorkomen dat je bekenden tegenkomt, die jullie samen zien.

Tip 3: houd het contact minimaal

Tot slot raden wij je aan om het contact tussen jou en je minnaar of minnares zo minimaal mogelijk te houden. Hoe meer je gaat bellen, chatten en mailen, des te groter de kans is dat je gesnapt wordt door je partner. Heb je wel contact met elkaar, dan verwijder je alle berichten. Op deze manier blijven er geen sporen achter, die jouw partner eventueel later zou kunnen ontdekken. Ook belangrijk: heb geen contact met je minnaar of minnares als je bij je partner bent. Zit je de hele tijd met je telefoon en ben je wat kortaf, dan wordt je partner achterdochtig. Ben je niet voorzichtig genoeg met het verwijderen van gesprekken tussen jou en je minnares, dan val je in een mum van tijd door de mand.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply