Gaybuddy.nl is een online ontmoetingsplaats voor mannen. Ben je homoseksueel en op zoek naar een leuke partner van hetzelfde geslacht, dan ben je bij deze datingsite aan het juiste adres. Op de datingsite kom je in contact met Nederlandse mannen, maar ook met mannen uit België. Je kunt je aanmelden bij de datingsite als je een lange relatie wil en hier een leuke partner voor zoekt, maar ook als je gewoon wil daten of alleen nieuwe contacten op wil doen zonder ergens aan vast te zitten.

De betrouwbaarheid van Gaybuddy.nl

Gaybuddy.nl is een relatief jonge datingsite, want deze website bestaat pas sinds 2016. Veel ervaring heeft de datingsite dus niet, maar dit betekent niet dat de website niet betrouwbaar is. Helaas heeft Gaybuddy.nl geen keurmerken, maar dit kan ook komen omdat de datingsite pas zo kort bestaat. Wat we in ieder geval wel kunnen zeggen over de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat de website erg discreet is. Je hoeft niet veel persoonlijke gegevens in te vullen om een profiel aan te maken bij Gaybuddy.nl en de website oog vertrouwd, netjes en professioneel. Er wordt helaas niets gezegd over het beleid tegen fake leden, dus je moet er rekening mee houden dat een deel van de leden van Gaybuddy.nl niet echt is of op de website zit met de verkeerde bedoelingen.

Omdat Gaybuddy.nl nog niet zo lang bestaat, heeft de datingsite nog niet zo veel leden. Wel is het ledenaantal nog altijd groeiende, dus je kunt de datingsite altijd een keer proberen om te kijken of er al leuke mannen lid van zijn.

Inschrijven bij Gaybuddy.nl

Om je in te schrijven bij Gaybuddy.nl, hoef je alleen een wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Ook kies je een gebruikersnaam, die je gebruikt om anoniem te daten via de datingsite. Heb je deze drie zaken ingevuld, dan krijg je een bevestigingsmail van de datingsite met een activatielink. Je klikt op deze link en jouw profiel wordt online gezet. Je moet nu nog wel informatie in je profiel zetten om andere leden meer over jou te vertellen, maar dit is zo gebeurd. Heb je het profiel ingevuld, dan kun je meteen beginnen met daten.

De kosten van Gaybuddy.nl

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Gaybuddy.nl, maar je moet wel geld betalen om berichten te sturen naar andere leden van de datingsite. Deze berichten betaal je in de vorm van credits, waarbij je per bericht 1 credit af moet rekenen. Voor 10 credits betaal je 10 euro, voor 25 credits betaal je 22,50 euro, voor 50 credits betaal je 40 euro, voor 100 credits betaal je 75 euro en voor 300 credits betaal je 200 euro. Kijken we naar de kosten van andere datingsites, dan zien we dat Gaybuddy.nl vergelijkbare prijzen heeft.

De mobiele app van Gaybuddy.nl

Gaybuddy.nl is nog zo jong als datingsite, dat de website nog geen mobiele applicatie heeft ontwikkeld. Of dit nog gaat gebeuren, is niet bekend. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

Gaybuddy.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gaybuddy.nl

Je kunt je gemakkelijk en snel uitschrijven bij Gaybuddy.nl als je deze datingsite niet meer wil gebruiken. Dit doe je door naar ‘Mijn profiel’ te gaan en helemaal naar beneden te scrollen. Onderaan de pagina vind je het kopje ‘Profiel verwijderen’, waar je op moet klikken om jouw profiel helemaal van de datingsite te verwijderen. Je profiel is nu niet meer zichtbaar en leden kunnen je niet meer vinden om een bericht te sturen. Had je nog credits op jouw profiel staan, dan worden deze ook verwijderd en hier kun je niet je geld voor terugkrijgen.

9.5 Total Score
Gaybuddy review

Als je direct contact wil met single Gay mannen ziet je hier goed!

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
7

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply