Voor het eerst afspreken via een gay datingsite? Lees deze tips

afspreken gay datingsite

De meeste mensen gebruiken een datingsite niet om zomaar wat te kletsen met andere singles, maar om echt leuke mensen te ontmoeten en hier uiteindelijk mee af te spreken. Ben jij lid van een gay datingsite en ga je voor het eerst met een ander lid van de website afspreken? Gebruik dan de tips in dit artikel om jouw date goed te laten verlopen.

Geef je grenzen aan

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen grenzen. Door deze grenzen duidelijk aan te geven, voorkom je dat jouw grenzen overschreden worden en dat je je hier vervelend over voelt. Dit geldt overigens niet alleen bij het organiseren van een echte date via een gay datingsite, maar ook bij het chatten met andere leden van de datingsite. Vind je het gesprek de verkeerde kant op gaan, dan geef je dit aan door duidelijk te vertellen wat je grenzen zijn. Niet alleen in het echt, maar ook bij het online chatten.

Bespreek je verwachtingen

De meeste mensen gebruiken datingsites om hun ideale partner te vinden, maar er zijn ook mensen die deze websites gebruiken om in contact te komen met leuke singles voor een one night stand. Door jouw verwachtingen voor de date duidelijk aan te geven, weet de ander precies waar hij of zij aan toe is. Wil jij serieus daten en wil de ander eigenlijk alleen afspreken voor seks? Dan zijn jullie geen match en kun je de date beter niet door laten gaan. Hebben jullie dezelfde verwachtingen, dan liggen jullie op één lijn en kun je wel met een gerust hart gaan daten.

Op zoek naar een serieuze relatie?

Maak het realiteit via gayParship! Bij gayParship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Blijf altijd jezelf

Het heeft geen zin om je voor te doen als iemand anders, bijvoorbeeld door dingen te zeggen die je nooit zou zeggen of dingen te doen die je eigenlijk nooit zou doen. Blijf je niet bij jezelf tijdens het daten, dan komt dit vroeg of laat namelijk toch wel naar voren. Doe je je bijvoorbeeld voor als echt feestbeest, terwijl je eigenlijk echt een huismus bent? Dan kun je dit tijdens de eerste date misschien nog wel volhouden, maar bij de tweede, derde, vierde of zelfs vijfde date komt jouw ware aard toch wel naar voren. Je kunt beter meteen eerlijk zijn en lekker bij jezelf blijven, dan je voordoen en gedragen als iemand die je niet bent. Bekijk de beste datingsites voor homo’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply