GayParship

GayParship.nl is een datingsite die speciaal voor hoger opgeleide homoseksuelen en lesbiennes opgericht is. Om de datingsite te kunnen gebruiken, moet je een HBO of WO opleiding gevolgd hebben en 30 jaar of ouder zijn. Voldoe jij aan deze eisen en ben je op zoek naar een leuke partner? Lees dan meer over GayParship.nl in deze review en je komt er vanzelf achter of deze datingsite bij jou past.

De betrouwbaarheid van GayParship.nl

GayParship.nl is onderdeel van Parship.nl en dit betekent dat de website gebruik maakt van alle techniek, systemen en veiligheidsprocedures van deze grote datingsite. Ook beschikt GayParship.nl over dezelfde keurmerken als het moederbedrijf van de datingsite, zoals het thuiswinkel waarborg keurmerk die je de garantie geeft dat je veilig online kunt betalen bij dit bedrijf. Over de betrouwbaarheid van GayParship.nl hoef je je dus geen zorgen te maken, want als onderdeel van een van de grootste datingsites van ons land is deze datingsite zeker veilig en betrouwbaar te noemen.

Een voordeel van GayParship.nl op het gebied van privacy, is dat je zelf kunt kiezen wie jouw foto op je profiel mag zien. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt en die je jouw foto wel wil laten zien, dan heb je het openbaar maken van jouw foto zelf in de hand.

Daar komt nog bij dat GayParship.nl een hoog slagingspercentage heeft. Eén op de drie mensen die lid worden van GayParship.nl, vindt een leuke partner voor een serieuze relatie via deze datingsite. Dit zegt niet zo zeer iets over de betrouwbaarheid van de datingsite, maar wel over het succes van de leden van de datingsite.

Inschrijven bij GayParship.nl

Om je in te schrijven bij GayParship.nl, moet je eerst je geslacht invullen en aangeven waar je naar op zoek bent (man/vrouw). Heb je dit ingevuld, dan vul je jouw account verder in door een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest te doen. Dit duurt ongeveer 20 minuten, maar is wel verplicht. Door middel van de uitslag van deze test word je niet alleen gekoppeld aan andere singles op GayParship.nl, maar wordt bovendien jouw profiel op de datingsite gevuld.

Heb je de persoonlijkheidstest helemaal ingevuld, dan ga je verder met het invullen van jouw profiel op GayParship.nl. Denk goed na over wat je invult, want alle gegevens die je nu invult zijn zichtbaar voor de andere leden van de datingsite. Heb je alle gegevens ingevuld, dan kun je nog een foto plaatsen of een foto maken met je webcam om op jouw profiel te plaatsen. Wij schatten dat je ongeveer 20 minuten bezig bent met het invullen van jouw profiel, wat betekent dat je met het invullen van de persoonlijkheidstest (20 minuten), ongeveer 40 minuten kwijt bent met het inschrijfproces van GayParship.nl.

Heb je je ingeschreven bij GayParship.nl, dan kun je meteen op zoek naar een leuke partner. Op basis van de persoonlijkheidstest die je hebt gemaakt bij het inschrijven, ontvang je meteen een paar leuke partnervoorstellen. Wil je jouw matches filteren, dan doe je dit aan de rechterkant van de website. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op hobby, maar ook op matchingpunten. Heb je iemand gevonden die je wel leuk vindt, dan kun je deze persoon markeren als favoriet of een berichtje, ijsbreker of glimlach sturen.

De kosten van GayParship.nl

Om alle functionaliteiten van GayParship.nl te kunnen gebruiken, heb je een premium lidmaatschap nodig. Een groot voordeel van het premium lidmaatschap van de datingsite, is dat je een contactgarantie krijgt. Dit betekent dat GayParship.nl je garandeert dat je in contact komt met andere leden als je betaalt voor jouw lidmaatschap, bijvoorbeeld door berichtjes te ontvangen van andere singles. Krijg je geen contact met andere leden, dan kun je de kosten van het lidmaatschap terugkrijgen.

De kosten van het premium lidmaatschap van GayParship.nl, zijn als volgt:

  • 44,90 euro per maand voor zes maanden.
  • 25,42 euro per maand voor twaalf maanden.
  • 19,47 euro per maand voor vierentwintig maanden.

Hoe lang je lid wordt van GayParship.nl, hoe minder je per maand moet betalen voor het premium lidmaatschap van de datingsite.

De mobiele app van GayParship.nl

GayParship.nl heeft zelf geen mobiele app, maar als lid van deze datingsite kun je wel gebruik maken van de app van Parship om mobiel te kunnen daten. Deze app is beschikbaar voor apparaten met iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Je kunt berichten sturen via de app, maar ook foto’s uploaden vanaf je telefoon of tablet, tussen je matches zoeken en profielen van andere leden bekijken.

Acties en kortingen

GayParship.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij GayParship.nl

Je kunt je uitschrijven bij GayParship.nl door je in te loggen, naar ‘Mijn Parship’ te gaan en je gegevens en instellingen te openen. Hier vind je de optie om jouw profiel te verwijderen en jezelf uit te schrijven bij de datingsite, die je selecteert om officieel te stoppen met online daten bij GayParship.nl. Je klikt op ‘Definitief verwijderen’, vult je wachtwoord in ter bevestiging en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

 

9 Total Score
GayParship Review

Heb je iemand gevonden die je leuk vindt en die je jouw foto wel wil laten zien, dan heb je het openbaar maken van jouw foto zelf in de hand.

Populariteit
9
Gebruikersgemak
8.5
Functionaliteiten
8.5
Klantenservice
8.5
Kosten
8.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply