Gay dating apps: wat zijn de beste applicaties?

Homoseksuele singles kunnen gebruik maken van standaard dating apps om hun ideale partner te vinden, maar er zijn ook speciale apps voor gay dating. Op deze applicaties zijn geen heteroseksuele singles te vinden, maar kom je enkel in contact met mensen die dezelfde geaardheid hebben als jij. Dit maakt het online daten niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker.

Wil jij een gay dating app gebruiken om je ideale partner te vinden, maar heb je geen idee welke applicatie je moet downloaden? Lees dan op deze pagina wat de drie beste gay dating apps van dit moment zijn en je weet precies welke apps jou kunnen helpen in je zoektocht naar de ware liefde.

Grindr

Grindr werkt hetzelfde als Tinder, waar zowel homoseksuele als heteroseksuele singles gebruik van maken. Grindr is daarentegen alleen gericht op homoseksuele singles. Vind je iemand leuk, dan ‘swipe’ je zijn foto naar rechts. Vind je iemand niet leuk, dan verwijder je het profiel door de betreffende foto naar links te ‘swipen’. Alleen als de ander jou ook leuk vindt, kunnen jullie met elkaar chatten.

Grindr wordt gebruikt door serieuze singles, maar ook door mensen die voor de lol willen daten of die alleen af willen spreken voor seks. Wees duidelijk over je bedoelingen en je voorkomt dat je een ander kwetst. Vraag de ander ook duidelijk naar zijn bedoelingen, zodat je kunt zien of jullie op één lijn zitten.

GayParship

Parship is een datingsite en dating applicatie voor heteroseksuele singles en homoseksuele singles, maar GayParship is alleen voor gay dating. Vergelijken we deze gay dating app met Grindr, dan zien we dat er op GayParship meer serieuze singles actief zijn. Ook hier zijn mensen te vinden die alleen voor de lol willen daten of gewoon seks willen, maar over het algemeen heeft GayParship meer serieuze gebruikers die echt op zoek zijn naar relatiepotentieel.

Gaybuddy

Gaybuddy is een gay dating app die je kunt gebruiken om je ideale partner te zoeken, maar ook om een one night stand te regelen, gewoon een leuke (eenmalige) date te organiseren of nieuwe vriendschappen te sluiten. Zo is Gaybuddy er niet alleen voor singles die echt een relatie willen, maar ook voor mensen die iemand zoeken om mee te gaan sporten of gewoon een leuke stapavond willen organiseren en een stapmaatje zoeken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply