Het klaarkomen uitstellen

Het is algemeen bekend dat mannen sneller klaarkomen dan vrouwen. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar als dit altijd gebeurt, kan het wel voor problemen zorgen in de slaapkamer. Daarom zijn er diverse producten ontwikkeld die de man kunnen helpen het klaarkomen uit te stellen. Meer over deze producten, lees je op deze pagina.

Producten om klaarkomen uit te stellen

Er zijn diverse sprays en crèmes ontwikkeld die de man helpen een orgasme uit te stellen. Deze sprays en crèmes worden aangebracht op de eikel en maken de eikel direct minder gevoelig. Omdat de eikel minder gevoelig is, komt de man minder snel klaar. Overigens blijft de eikel niet ongevoelig door de sprays en crèmes: dit is slechts tijdelijk. Na een tijdje wordt de eikel weer gevoeliger en zo kan de man alsnog klaarkomen, wellicht tegelijkertijd met de vrouw.  

De voordelen van het klaarkomen uitstellen

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het uitstellen van het orgasme. Ten eerste is het voor de vrouw prettig als de man minder snel een orgasme heeft tijdens de seks. Bij de vrouw duurt het langer om klaar te komen en als de man al eerder klaarkomt, is de seks vaak al (te vroeg) voorbij. Door een product te gebruiken om het klaarkomen bij de man uit te stellen, kan de vrouw gemakkelijker klaarkomen. Zo geniet je vaker samen, niet alleen.

Daarnaast kun je als man langer genieten van de seks als je een product gebruikt om het klaarkomen uit te stellen. Zeker als je zo snel klaarkomt dat de seks eigenlijk iedere keer te snel voorbij is, is dit prettig.

Door het klaarkomen uit te stellen, kan het seksleven met je partner echt verbeteren. Is jullie seksleven beter, dan is dit zeker goed voor de relatie. Bijkomend voordeel van het uitstellen van het orgasme, is dan ook dat jullie relatie er beduidend op vooruit gaat.

Hoe gebruik je deze spray of crème?

Heb je een spray of crème gekocht om het orgasme uit te stellen, dan moet je deze uiteraard wel op de juiste manier gebruiken. Ten eerste is het goed om te weten dat het product nog niet direct werkt. Heb je het aangebracht op de penis, dan duurt het ongeveer 15 minuten voordat het product helemaal is ingewerkt. Sommige producten werken sneller in. Je kunt op de verpakking van een product doorgaans wel lezen hoe lang het duurt voor het product volledig ingetrokken is.

Als het product ingetrokken is, kun je seks hebben met je partner. Je merkt nu direct dat de eikel minder gevoelig is. Dit verandert na een tijdje weer, waardoor je toch gemakkelijk klaar kunt komen. Het duurt simpelweg iets langer.

Let op: sommige sprays en crèmes zijn niet goed te combineren met condooms. Dit komt omdat deze sprays en crèmes bepaalde bestanddelen bevatten die een condoom gemakkelijker kunnen laten scheuren. Wil je een condoom gebruiken met jouw spray of crème? Check dan altijd of dit mogelijk is.

Een spray of crème?

Een spray die het orgasme van de man uitstelt, werkt precies hetzelfde als een crème. De spray maakt de eikel minder gevoelig, waardoor je minder snel klaarkomt. Het enige verschil tussen een spray of crème is dat je een spray anders aanbrengt dan een crème. Bepaal voor jezelf wat je prettiger vindt: sprayen of smeren. Op basis hiervan bestel je het juiste product.

Tip: een spray gaat sneller op dan een crème, simpelweg omdat je een crème gerichter kunt smeren. Vind je het belangrijk dat je lang gebruik kunt maken van jouw product? Dan kun je beter een crème kopen dan een spray.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply