Grindr is een gay dating applicatie die veel gebruikt wordt door homoseksuele mannen. De app is opgericht om homoseksuele en biseksuele mannen met elkaar in contact te brengen, bijvoorbeeld voor een spannende date of een serieuze relatie. De app is op alle mobiele apparaten beschikbaar en dit betekent dat iedereen met een smartphone en/of tablet de applicatie kan gebruiken. Meer weten over deze app? Lees dan meer over Grindr in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Grindr

Het is lastig vast te stellen hoe veilig en betrouwbaar Grindr precies is. Met 4 miljoen leden hoef je je in principe geen zorgen te maken dat de applicatie niet betrouwbaar of slecht is, maar je moet er wel rekening mee houden dat Grindr automatisch enkele gegevens van je telefoon af kan halen als je je aanmeldt. Ook staat er op de website van de app dat je zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid en privacy, dus hier moet je zeker rekening mee houden als gebruiker van deze app.

Inschrijven bij Grindr

Om gebruik te maken van Grindr, moet je deze app natuurlijk eerst downloaden. Heb je dit gedaan, dan open je de app en zie je een menu met drie streepjes. Je klikt op dit menu en je ziet de mogelijkheid om een account aan te maken. Je doorloopt de stappen van het aanmaken van een account en voor je het weet kun je gebruik maken van deze online dating applicatie.

De kosten van Grindr

Het grootste gedeelte van Grindr is gratis te gebruiken, maar de app heeft ook een betaalde applicatie die apart te downloaden is. De betaalde app van Grindr wordt ‘Grindr Extra’ genoemd en kost je 0,99 euro. Heb je Grindr Extra, dan kun je onder andere meer profielen bekijken dan mensen met de gratis app.

Acties en kortingen

Grindr heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Grindr

Je kunt je eenvoudig en snel uitschrijven bij Grindr als je deze mobiele app niet meer wil gebruiken. Heb je de applicatie geopend, dan zie je in de linker bovenkant van het scherm een maskertje staan. Klik je op dit icoontje, dan wordt er een nieuw menu geopend. In dit menu klik je op ‘Settings’ en vervolgens op ‘Privacy’. Nu zie je de optie ‘Delete Profiel’, waar je op klikt om jouw profiel in de mobiele app te verwijderen. Vervolgens kun je de dating applicatie van je mobiele telefoon verwijderen, zodat je echt geen sporen meer van de applicatie op je telefoon hebt staan.

6 Total Score
Grindr Review

Het grootste gedeelte van Grindr is gratis te gebruiken, maar de app heeft ook een betaalde applicatie die apart te downloaden is.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6
Klantenservice
5.5
Kosten
6.5
2 Comments
 1. Reply
  matin oktober 31, 2016 at 10:13 am

  ik kan met niet afmelden voor Grindr xtra , dit door een update die niet lukt. Ik betaal wel abonnement geld.

  ik wil er van af.

  mijn oude telefoon waarop het zit is niet meer actueel genoeg, daarnaast wil ik er gewoon van af. kan u mij advies geven hoe ik dit effectief toch op kan zeggen?
  dank u, groet Martin Lenferink

  Gewenste oplossing:
  wanneer ik geen abonnement meer heb bij Grindr en automatische betalingen stoppen.

 2. Reply
  Franz oktober 31, 2016 at 10:09 am

  Ik kan mijn abonnement niet opzeggen .wat moet ik doen om zo snel mogelijk van het abonnement af te komen?

  Gewenste oplossing:
  Als ik van mijn abonnement af ben.

Leave a reply