Extra spannende seks met SM toys

Er zijn vele verschillende manieren om de seks met je partner nog iets spannender te maken. Zo kunnen jullie samen andere standjes proberen of een erotisch spelletje spelen, maar kunnen jullie ook SM toys gebruiken in de slaapkamer. Meer over het gebruik van SM toys, lees je op deze pagina. Zo lees je op deze pagina onder andere welke soorten SM toys er allemaal zijn.

Wat zijn SM toys?

SM toys zijn seksspeeltjes die je helpen het BDSM rollenspel uit te voeren in de slaapkamer. Volgens dit rollenspel is de een dominant en de ander onderdanig. Natuurlijk bepalen jij en je partner zelf wie de dominante rol aanneemt. Je kunt ook afwisselen, zodat je de ene keer dominant bent en de andere keer onderdanig bent aan je partner. Welke rol je ook aanneemt: je brengt jouw BDSM rollenspel naar een volgend niveau met de juiste SM toys.  

Verschillende soorten SM toys

Er zijn vele verschillende SM toys. De belangrijkste seksspeeltjes voor het BDSM rollenspel, worden hieronder kort beschreven.

Zweepjes

De dominante partner kan een zweepje gebruiken om de onderdanige partner te straffen, als hij of zij niet doet wat de dominante partner wil. Er zijn zweepjes met meerdere stroken (floggers of strokenzwepen), maar ook zweepjes die uit één strook bestaan (bullwhips en crops). De zweepjes die uit één strook bestaan voel je vaak scherper en feller.

Tepelklemmen

Een tepelklem zet je op de tepel van je partner. Je kunt een tepelklem op de tepel van een vrouw zetten, maar ook op een tepel van de man. Door een tepelklem te gebruiken, worden de tepels gevoeliger. Ook kunnen de tepels een beetje pijn doen. Sommige mensen vinden dit niet prettig, andere mensen vinden de pijnsensatie van tepelklemmen juist erg opwindend. Er zijn tepelklemmen zonder gewichtjes, maar ook met.

Paddles

Een paddle is een slaginstrument dat in het BDSM rollenspel gebruikt kan worden. Je gebruikt een paddle om op de billen van je partner te slaan. Omdat de pijn bij een paddle gevoeld wordt over een groter oppervlak, is deze minder scherp en fel.

Kietelaars

Een kietelaar gebruik je als dominante partner om je onderdanige partner te kietelen. Door je partner vast te binden en te blinddoeken, kun je de boel extra spannend maken met een kietelaar. Je kunt een kietelaar kopen met touwtjes aan het uiteinde, maar ook met veertjes.

Speculums

Een speculum wordt ook wel een eendenbek genoemd. Dit speeltje gebruik je om een lichaamsholte te openen en vervolgens beter te bekijken en/of te stimuleren. Je kunt een eendenbek gebruiken op de vagina, maar ook op de anus. Speculums worden vaak gebruikt door mensen die al wat meer ervaring hebben met het BDSM rollenspel.

Penisplugs

Een penisplug wordt in de plasbuis van de man aangebracht, om deze vervolgens van binnenuit te stimuleren. Je kunt een penisplug ook gebruiken tijdens de geslachtsgemeenschap. Omdat er aan het einde een ring of een bolletje zit, kan deze niet in de plasbuis schieten. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je de penisplug op deze manier kwijtraakt.

Sexmachines

Een sexmachine is een apparaat of toestel dat voor seksuele stimulatie zorgt. Je kunt hier bijvoorbeeld een dildo bevestigen, maar ook een ander seksspeeltje. Een sexmachine maakt vanzelf een stotende beweging, dus je hoeft niet eens je armen te bewegen als je deze SM toy wil gebruiken. Dit betekent dat je je volledig over kunt geven.

Dildators

Een dildator wordt ook wel een sound genoemd. Dit is een langwerpig staafje dat, net zoals de penisplug, de binnenkant van de plasbuis stimuleert. Sommige dildators hebben ribbels om de plasbuis nog meer te stimuleren. Er zijn zelfs dildators die vibreren, om voor nog meer stimulatie te zorgen. Let op: je kunt de dildator niet in de plasbuis laten zitten tijdens de seks.

SM kaarsen

Een SM kaars lijkt op een gewone kaars, maar dan komt er minder heet kaarsvet vrij bij deze kaars. Dit maakt het kaarsvet van de SM kaars geschikt om op het lichaam van de onderdanige partner te druppelen, zonder dat er brandwonden ontstaan.

Laklakens

Laklakens zijn ideaal voor stelletjes die samen glijmiddel, massageolie of een andere vloeibare substantie willen gebruiken in de slaapkamer. Door een laklaken te gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken dat het glijmiddel, de massageolie of de andere vloeibare substantie in de lakens van je bed blijft zitten. Je kunt de lakens gemakkelijk schoonmaken.

Pinwheels

Een pinwheel gebruik je om je onderdanige partner te pijnigen. Dit speeltje bestaat uit een handvat, met een draaiend wiel aan het uiteinde. Dit wiel heeft scherpe tanden, die je over de huid van je onderdanige partner laat bewegen om hem of haar een pijnsensatie te geven. Er zijn vrij milde pinwheels, maar ook pinwheels die je partner echt goed pijn kunnen doen. Je bepaalt zelf, uiteraard in overleg met je partner, welke pinwheel bj jullie past.

Electrosex

Tot slot kun je jezelf en je partner introduceren met electrosex. Bij electrosex wordt het lichaam gestimuleerd met elektrische stroomstootjes. Zo stimuleer je de zenuwuiteinden, op een vrij heftige manier. Electrosex is dan ook voornamelijk geschikt voor stelletjes die veel ervaring hebben met BDSM en graag een stapje verder willen gaan.

SM toys voor beginners

Heb je geen ervaring met het gebruik van SM toys? Koop dan een zweepje, een paddle, een kietelaar of tepelklemmen. Deze SM toys zijn ideaal voor beginners. Heb je wat meer ervaring met SM, dan kun je de andere SM toys eens proberen. Deze toys zijn wat heftiger dan de toys voor beginners en vereisen wat meer ervaring met SM.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply