Online daten in België? Dit zijn de beste Vlaamse datingsites

Je bent al tijden op zoek naar de ideale partner in België, maar het lukt je maar niet om jouw perfecte man of vrouw te vinden. Kun je jouw ideale partner niet ‘in real life’ vinden, dan kun je ervoor kiezen om je in te schrijven voor een Vlaamse datingsite. Ben je benieuwd welke datingsites het beste worden beoordeeld door Vlaamse singles? Lees dan meer over de beste datingsites van België op deze pagina en je weet precies voor welke datingsite jij je in moet schrijven.

1: Parship

Parship is een van de populairste datingsites van België. De datingsite heeft niet alleen een groot aantal leden, maar ook een grote slagingskans. Dit betekent dat veel leden van de datingsite hun ideale partner uiteindelijk via deze website ontmoeten. De slagingskans van Paship is maar liefst 1 op 3 en dit is erg hoog, zeker in vergelijking met veel andere datingsites.

2: Relatieplanet

Ook Relatieplanet is een zeer populaire datingsite in België. Dit komt niet alleen door het grote aantal leden van de website, maar ook zeker door de gebruiksvriendelijkheid van de datingsite. Omdat de datingsite zo gebruiksvriendelijk is, heeft Parship zelfs al meerdere prijzen in de branche gewonnen. Een ander voordeel van Relatieplanet, is het feit dat deze datingsite geen duidelijke doelgroep heeft. Dit betekent dat iedere single hier kan daten: jong of oud, heteroseksueel of homoseksueel, man of vrouw, dik of dun en ga zo maar door.

3: MetJou

MetJou is een Belgische datingsite die de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. De datingsite bestaat nog niet zo lang, maar is in een paar jaar tijd echt flink gegroeid. Dit is niet voor niets, want MetJou is een zeer gebruiksvriendelijke datingsite. De website heeft bijvoorbeeld een chatfunctie, maar ook een zogeheten FotoZapper. Met deze functie kun je snel en eenvoudig door de foto’s van andere leden scrollen, waarbij je direct kunt aangeven wie je leuk vindt. Dit is een leuke en gemakkelijke manier om wellicht jouw ideale partner te leren kennen.

4: 50liefde

Tot slot is er nog de datingsite 50liefde. Zoals de naam van deze datingsite al verklapt, richt deze datingsite zich op 50-plussers. Speciaal voor deze doelgroep is de datingsite extra gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, om de kans op het vinden van de ideale partner te vergroten. Overigens kun je je ook inschrijven voor 50liefde als je zelf nog geen 50 bent, maar wel een partner van 50 jaar of ouder zoekt. De datingsite 50liefde laat namelijk ook jongere leden toe en helpt ook hen om hun ideale partner te vinden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply