Metjou.nl is een datingsite voor iedereen die 18 jaar of ouder is. De datingsite richt zich niet op een bepaalde groep singles en heeft daarom een groot en gevarieerd ledenbestand. Leden van de datingsite zijn op zoek naar een leuke date, maar kunnen ook zoeken naar een nieuwe vriendschap of een serieuze relatie. Metjou.nl is onderdeel van Safe Dating Networks: een grote speler op de Nederlandse en Belgische datingsite.

De betrouwbaarheid van Metjou.nl

Metjou.nl heeft geen keurmerken, maar wel Algemene Voorwaarden en een privacy beleid. In deze documenten kun je onder andere lezen hoe de datingsite met persoonlijke informatie van leden omgaat. Zo lees je in de documenten bijvoorbeeld dat de informatie altijd in een beveiligde omgeving wordt opgeslagen, dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd op echtheid en dat neppe profielen direct door de medewerkers van deze datingsite worden verwijderd.

Op deze datingsite vind je ook succesverhalen, die door echte leden geschreven zijn. Deze succesverhalen geven aan dat er inderdaad mensen zijn die een leuke partner hebben gevonden via Metjou.nl en dat de datingsite dus zeker betrouwbaar en echt is.

Inschrijven bij Metjou.nl

Om je in te schrijven bij Metjou.nl, vul je eerst een (verzonnen) profielnaam in. Je kunt je eigen naam gebruiken, maar om anoniem te blijven raden wij je aan om een nickname in te vullen. Verder vul je ook een e-mailadres in en geef je aan naar welk geslacht je op zoek bent, om vervolgens je account te activeren door middel van de activatielink in de mail die je hebt ontvangen van Metjou.nl.

Voor je op zoek gaat naar leuke singles via deze datingsite, vul je eerst je profiel in. Je geeft bijvoorbeeld aan waar je naar op zoek bent in een man of vrouw, of je een serieuze relatie wil of gewoon een beetje wil daten en wat voor werk je doet. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe meer kans je hebt dat mensen jouw profiel interessant vindt en jou een bericht sturen via deze datingsite.

De kosten van Metjou.nl

Metjou.nl biedt je de mogelijkheid om gratis online te daten, maar dan kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Je kunt profielen zoeken, foto’s bekijken en standaard berichten sturen, maar voor het sturen van persoonlijke berichten heb je een betaald lidmaatschap nodig. Daarnaast kun je met het betaalde lidmaatschap ook chatten, berichten lezen en meer foto’s bekijken dan gratis leden.

De kosten van het VIP lidmaatschap van Metjou.nl, zijn:

  • 15,99 euro voor 14 dagen.
  • 27,99 euro voor 30 dagen.
  • 59,99 euro voor 90 dagen.

Je kunt onbeperkt chatten met het VIP lidmaatschap, maar ook onbeperkt berichten lezen en sturen, foto’s kijken en gemakkelijker zoeken via de uitgebreide zoekfunctie van de datingsite.

De mobiele app van Metjou.nl

Metjou.nl heeft een mobiele website ontwikkeld. Door middel van deze mobiele website, kun je gemakkelijk online daten via je telefoon of tablet. De mobiele datingsite zit goed in elkaar, dus bij het mobiel daten zou je geen drempels moeten ervaren in de vorm van functies die niet goed werken of die niet beschikbaar zijn op mobiele telefoons en tablets.

Daarnaast heeft Metjou.nl geen eigen app, maar is het wel mogelijk om via de SafeDatingApp in te loggen bij deze datingsite. Deze app is beschikbaar voor Android, maar ook voor iOS.

Acties en kortingen

Metjou.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Metjou.nl

Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven bij Metjou.nl als je deze datingsite niet meer wil gebruiken. Dit kun je doen door jouw account tijdelijk te verbergen (onzichtbaar te maken voor andere leden), maar ook door je definitief uit te schrijven. Om je definitief uit te schrijven, hoef je slechts op één knop te klikken en hierna heb je geen profiel meer bij Metjou.nl. Eventueel openstaande abonnementsdagen worden helaas niet terugbetaald bij het verwijderen van jouw profiel.

 

7.5 Total Score
Metjou Review

Leden van de datingsite zijn op zoek naar een leuke date, maar kunnen ook zoeken naar een nieuwe vriendschap of een serieuze relatie

Populaiteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
7
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply