Online daten als 40-plusser: waar kan ik terecht?

Je bent inmiddels de 40 gepasseerd, maar helaas heb je nog altijd niet die perfecte levenspartner kunnen vinden. Je hebt besloten dat je jouw zoektocht naar liefde online voort wil zetten, maar je wil wel gebruik maken van een datingsite die jou optimaal ondersteunt in het zoeken naar jouw ideale partner. Dit betekent dat je een betrouwbare datingsite gebruikt met een groot aantal singles van jouw leeftijd.

In dit artikel lees je welke twee datingsites uitermate geschikt zijn voor 40-plussers. Door je goed te verdiepen in beide datingsites, kom je er vanzelf achter welke datingsite het beste bij jou past. Op deze datingsite maak je vervolgens een profiel aan om leuke singles van jouw leeftijd te leren kennen.

Parship.nl

De datingsite Parship.nl richt zich niet specifiek op 40-jarige singles, maar heeft wel een groot aantal leden van 40 jaar en ouder. Kijken we naar de gemiddelde leeftijd van de singles die op Parship.nl op zoek zijn naar liefde, dan zien we dat de meeste singles op de datingsite tussen de 28 en 55 jaar oud zijn. Dit betekent dat niet alle singles op de datingsite in jouw leeftijdscategorie vallen, maar dat veel singles zeker wel dezelfde leeftijd hebben als jij.

Je vindt singles van jouw leeftijd op Parship.nl door gebruik te maken van de zoekfunctie van de datingsite. In deze zoekfunctie kun je namelijk ook een leeftijd instellen, zoals de leeftijd van 40 tot 50 jaar oud. Heb je deze leeftijd ingesteld in de zoekfunctie, dan krijg je alleen profielen te zien van mensen die in deze leeftijdscategorie vallen.

40PlusRelatie

Parship.nl heeft gewoon veel leden van 40 jaar en ouder, maar de datingsite 40PlusRelatie richt zich specifiek op singles van 40 jaar en ouder. Word je lid van deze datingsite, dan weet je zeker dat je enkel in contact komt met singles die minimaal 40 jaar oud zijn. Deze singles kunnen in Nederland wonen, maar ook in België. De datingsite 40PlusRelatie richt zich namelijk zowel op de Nederlandse als op de Belgische markt.

Op 40PlusRelatie kun je een contactadvertentie plaatsen. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen vervolgens op jouw advertentie reageren en zo begint het contact op de datingsite. Je kunt overigens ook reageren op contactadvertenties van andere mensen. Op deze manier kun je ook zelf actief op zoek naar singles van jouw leeftijd en gesprekken starten met mensen die je leuk vindt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply