40plusrelatie

40plusrelatie.nl richt zich op single mannen en vrouwen met een leeftijd van ouder dan veertig jaar, die op zoek zijn naar een date, een serieuze relatie of een vriendschap. De website biedt erg veel mogelijkheden, maar zonder verplichtingen! Zo is het mogelijk om de persoonlijke begeleiding van een professional in te schakelen op het gebied van online dating, waarmee het makkelijker wordt om de juiste partner te vinden. Deze consulenten zijn in heel Nederland actief, zodat je een persoonlijke kennismaking bij jou in de buurt kunt plannen. De tips die deze consulenten je bieden kunnen het online daten via 40plusrelatie.nl nog leuker maken.

Deze persoonlijke service onderscheidt 40plusrelatie.nl van veel andere datingsites. Medewerkers van dit datingnetwerk vinden het belangrijk om een persoonlijke band met leden op te bouwen.

De betrouwbaarheid van 40plusrelatie.nl

Om de betrouwbaarheid van de 40plusrelatie.nl te kunnen garanderen, heeft dit datingnetwerk zich aangesloten bij het Singles-keurmerk. Dit keurmerk hoort bij de enige branchevereniging voor relatiebemiddeling in Nederland, die zich inzet voor de behartiging van de belangen van singles. Deskundigheid en betrokkenheid spelen hier een belangrijke rol in!

Ook privacy is belangrijk voor 40plusrelatie.nl, wat onder meer terugkomt in het feit dat persoonlijke gegevens van leden alleen binnen de eigen organisatie van het datingnetwerk worden gebruikt. Niet voor niets staat 40plusrelatie.nl geregistreerd bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De WBP ziet toe op de manier waarop persoonsgegevens gebruikt en beveiligd worden binnen organisaties.

De combinatie van het keurmerk en de registratie bij de WBP, maakt dat je gegevens bij 40plusrelatie.nl veilig zijn.

Inschrijven bij 40plusrelatie.nl

De persoonlijke manier van werken die we eerder al beschreven komt ook terug bij het inschrijven op 40plusrelatie.nl. Zo wordt de inschrijving afgerond met een intakegesprek en een intakeformulier, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop je in het leven staat, wat je in je vrije tijd doet en wat voor type man of vrouw je hoopt te vinden op 40plusrelatie.nl.

Er wordt een bemiddelingsperiode van twaalf tot achttien maanden aangeboden, waarbij je onder persoonlijke begeleiding op zoek kunt gaan naar een geschikte match. Tussentijds kun je altijd contact opnemen met je consulent, als je vragen hebt over daten of over het datingnetwerk. De tarieven voor deze bemiddeling staan vast en er wordt gewerkt met gegarandeerde voorstellen. Je weet dus precies waar je aan toe bent met 40plusrelatie.nl!

Zodra er een geschikte kandidaat gevonden is, zal er contact met dit lid worden opgenomen. Als beide partijen instemmen kunnen persoonsbeschrijvingen worden uitgewisseld en kan er een date georganiseerd worden.

De kosten van 40plusrelatie.nl

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek worden de werkwijze en mogelijkheden van 40plusrelatie.nl verder toegelicht. Tijdens een uitgebreide intake wordt er een persoonsbeschrijving van je gemaakt, worden er foto’s gemaakt en worden alle gegevens over je leven en persoonlijke eigenschappen nog een extra keer doorgesproken.

Bij de bemiddeling heb je de keuze uit verschillende pakketten, waarvan de prijzen tijdens het intakegesprek worden besproken. Op de website zelf vind je hier helaas geen informatie over! Wel staat op de website van 40plusrelatie.nl vermeld, dat de inschrijfkosten 150 euro bedragen. Hiervoor krijg je:

  • Een uitgebreid intakegesprek, bij een lid thuis of op het kantoor van 40plusrelatie.nl;
  • Een foto voor het landelijke cliëntenbestand (enkel voor intern gebruik);
  • Een gedetailleerde persoonsbeschrijving, met inachtneming van de privacy;
  • Je krijgt de persoonsbeschrijving toegestuurd, zodat je deze zelf kunt aanpassen;
  • Men zoekt naar een geschikte match voor je.

Het is al vanaf 59 euro per maand mogelijk om dit pakket verder uit te breiden.

De mobiele app van 40plusrelatie.nl

Om altijd en overal toegang te hebben tot de functies van 40plusrelatie.nl is het mogelijk om de dating app van dit datingnetwerk te gebruiken. Deze app is geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 40plusrelatie.nl

Wanneer je de ideale match gevonden hebt of om een andere reden wenst te stoppen met daten, kun je dit bij de consulent aangeven. Dit kan heel eenvoudig per mail, tijdens een persoonlijk gesprek of telefonisch.

 

6.5 Total Score
40plusrelatie Review

Deze persoonlijke service onderscheidt 40plusrelatie.nl van veel andere datingsites.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
7.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply