Partnerruil: het ruilen van je partner voor meer spanning in de relatie

partnerruilVeel mensen die al jaren samen zijn met hun partner, komen op een bepaald moment in de relatie in een sleur. Ze houden zielsveel van hun partner, maar beginnen zich te vervelen in de relatie. Kom je op seksueel gebied in een sleur en heeft je partner hier ook last van, dan kun je verschillende dingen doen om de seksuele spanning terug te vinden. Eén van de dingen die je kunt doen om wat meer spanning in je seksleven te krijgen, is het ruilen van je partner door middel van partnerruil.

Partnerruil: wat is dat precies?

Partnerruil is een vorm van samenleven waar sommige stelletjes bewust voor kiezen. Je kiest er niet in je eentje voor om aan partnerruil te doen, maar doet dit altijd in overleg met en met goedkeuring van je partner. Doe je aan partnerruil, dan heb je niet alleen seks met je partner. Zo zoek je een ander stel om seksuele handelingen mee te verrichten, zodat zowel jij als je partner een keer seks kunnen hebben met iemand anders. Dit gebeurt niet stiekem, maar gewoon door met een ander stelletje af te spreken. Je partner heeft seks met iemand anders waar jij bij bent en jij hebt seks met een ander waar je partner bij is.

Gelukkig zijn met partnerruil: drie belangrijke tips

Partnerruil werkt alleen als zowel jij als je partner hier helemaal achter staan. Ook werkt deze vorm van samenleven alleen als jullie allebei seks willen hebben met een ander en niet jaloers zijn, aangezien je partner ook seks heeft met een andere man of vrouw. Naast het feit dat je er helemaal achter moet staan en niet jaloers aangelegd moet zijn, zijn er nog enkele tips die je zeker moet raadplegen als je met partnerruil wil beginnen. De drie belangrijkste tips voor een gelukkig leven met partnerruil, worden hieronder beschreven.

Tip 1: dwing niemand tot partnerruil. Wil jij ontzettend graag seks met iemand anders, maar staat je partner hier niet helemaal achter? Dwing hem of haar dan niet tot partnerruil en probeer hem of haar ook niet te overtuigen tot deze vorm van samenleven. Door iemand te dwingen of te overtuigen, is de kans namelijk groot dat hij of zij er uiteindelijk niet gelukkig mee is en de relatie in de problemen komt door partnerruil.

Tip 2: wees altijd open en eerlijk. Partnerruil doe je samen. Je spreekt niet af met iemand anders zonder dat je partner dit weet, maar doet dit altijd met zijn of haar medeweten en het liefst in zijn of haar aanwezigheid.

Tip 3: heb altijd veilige seks. Partnerruil kan helemaal mis gaan door onveilige seks. Hierdoor kun je niet alleen zwanger worden, maar kunnen er ook vervelende soa’s de kop opsteken en dit is zeker niet bepaald goed voor je relatie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply