Gratis dating: welke apps kan ik downloaden?

Er zijn diverse mobiele applicaties die je kunt gebruiken om leuke singles te leren kennen. Sommige apps kun je alleen downloaden door een klein bedrag te betalen, maar er zijn ook gratis dating apps in de App Store van Apple en de Google Play Store met Android apps. Welke apps je gratis kunt downloaden om te daten, lees je op deze pagina.

Tinder

Tinder is de populairste gratis dating app van dit moment. Je kunt een betaald abonnement afsluiten om meer opties van Tinder te kunnen gebruiken, maar dit is zeker geen must. Met een gratis abonnement van Tinder heb je namelijk ook meer dan genoeg functies om leuke singles bij jou in de buurt te leren kennen.

Happn

Happn is minder populair dan Tinder, maar de app wordt alsnog erg veel gedownload. Tinder koppelt je ook aan singles bij jou in de buurt, maar Happn doet dit nog slimmer. Zo word je door Happn aan singles voorgesteld die letterlijk jouw pad kruisen. Je krijgt profielen te zien die op dat moment bij jou in de buurt zijn en je kunt vervolgens zelf aangeven of je deze profielen wel of niet leuk vindt. Zoals ook bij Tinder het geval is, kun je chatten met een profiel als er sprake is van een match van beide kanten.

Badoo

Badoo is een internationale gratis dating applicatie. Dit betekent dat niet alleen Nederlandse singles deze dating app gebruiken, maar dat de app ook gebruikt wordt door Franse singles, Amerikaanse singles, Engelse vrijgezellen, Indonesische vrijgezellen en ga zo maar door. Vind je het wel spannend om internationaal te daten, dan is deze app zeker iets voor jou.

Overigens kun je Badoo ook gebruiken om alleen met Nederlandse singles te daten, maar dit is wel iets lastiger dan bij Tinder en Happn. Op Tinder en Happn zijn namelijk alleen Nederlanders actief, terwijl je bij Badoo ook in aanraking komt met profielen uit andere landen. Je kunt deze app dus beter gebruiken als je echt internationaal wil daten en niet als je alleen met Nederlandse singles wil daten, want dan zijn Tinder en Happn betere gratis dating apps voor jou.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply