Tinder is één van de populairste dating apps in Nederland en België. De app is gratis te downloaden en wordt gebruikt om in contact te komen met singles bij jou in de omgeving. Download je deze app, dan kom je in contact met leuke mensen voor nieuwe vriendschappen, een date of zelfs een serieuze relatie. Meer weten over deze app? Lees dan meer over deze dating app in deze review.

De betrouwbaarheid van Tinder

Er zijn veel mensen actief op Tinder en om ervoor te zorgen dat er een fake profielen tussen zitten, heeft de app een actief beleid tegen deze nep profielen. Dit beleid lijkt te werken, maar toch weet je nooit zeker of je met een echt profiel of met een nep profiel kletst. Ook is het lastiger te achterhalen of iemand echt wil daten en daarom gebruik maakt van Tinder, of mogelijk andere bedoelingen heeft met de app. Wij adviseren je daarom om altijd alert te zijn en nooit zomaar persoonlijke gegevens van jezelf te geven, zoals je adres. Wil je met iemand afspreken die je via Tinder hebt leren kennen, dan doe je dit altijd in een openbare ruimte en idealiter met een vriend of vriendin erbij.

Inschrijven bij Tinder

Om gebruik te maken van Tinder en zo nieuwe mensen te leren kennen, moet je eerst de app downloaden. Heb je dit gedaan, dan maak je een profiel aan die je zo compleet mogelijk invult met jouw echte naam, je profielfoto en je locatie. Heb je meer ingevuld in je profiel, dan heb je meer kans op een match. Let wel goed op, want de kans is groot dat je een bekende tegenkomt op Tinder. Deel dus geen informatie die je niet met bekenden wil delen, want hier kun je achteraf zeker spijt van krijgen.

De kosten van Tinder

Tinder is helemaal gratis te gebruiken, maar dan is het aantal profielen dat je kunt bekijken wel beperkt. Heb je alle profielen gezien die voor jou klaar staan, dan moet je wachten tot er nieuwe profielen bij komen en dit kan even duren. Wil je een onbeperkt aantal profielen zien, dan moet je hiervoor betalen. De kosten voor het zien van een onbeperkt aantal profielen bij Tinder zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en liggen tussen de 1,99 euro en de 19,99 euro.

Acties en kortingen

Tinder heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Tinder

Als je geen gebruik meer wil maken van Tinder, kun je je uitschrijven bij deze dating app. Dit doe je door je account af te melden of je profiel te verwijderen: dingen die je allemaal via de instellingen van de app kunt regelen. Vergeet niet om de app van je telefoon te verwijderen, want dan ben je helemaal van deze mobiele applicatie af. Let op: heb je de app verwijderd, dan kun je jouw matches niet meer terugvinden en zijn gesprekken die je via de app hebt gevoerd ook niet meer terug te zien.

6 Total Score
Tinder Review

Tinder is helemaal gratis te gebruiken, maar dan is het aantal profielen dat je kunt bekijken wel beperkt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
5.5
Kosten
6

Tags:

3 Comments
 1. Reply
  Geenen oktober 24, 2017 at 9:20 am

  wil tinder opzeggen maar in google play staat bij abonnementen geen tinder

 2. Reply
  W.G. januari 3, 2017 at 4:27 pm

  Wil inschrijving per omgaande opzeggen. Svp per omgaande uitschrijven!

  Gewenste oplossing:
  Ben ontevreden over de reakties.

 3. Reply
  Marijke december 12, 2016 at 4:33 pm

  Iemand heeft een account aangemaakt op mijn naam, inmiddels heb ik aangifte hiervan gedaan.
  Mijn verzoek is om het account op mijn naam te verwijderen, maar eerst het ip adres van de persoon die dit geplaatst heeft te achterhalen.
  Graag zou ik hierover geïnformeerd worden.

  Met vriendelijke Groet, Marijke

  Gewenste oplossing:
  Ik zou tevreden zijn, wanneer achterhaald word wie mjn account gebruikt voor datingsites

Leave a reply