Speeddaten.nl is een speeddating website die speeddating events, borrels en single party’s organiseert. Op een gemiddeld event van Speeddaten.nl komen vijftien tot twintig singles die bij jou passen en die je stuk voor stuk drie minuten kan spreken om te achterhalen of jullie bij elkaar passen. Een effectieve manier om leuke mensen te leren kennen, aangezien je binnen een uur meerdere leuke contacten hebt opgedaan. Meer weten over de speeddating events van Speeddaten.nl? Lees dan meer over deze evenementen in onderstaande review.

De betrouwbaarheid van Speeddaten.nl

Om Speeddaten.nl wat betrouwbaarder, transparanter en vooral persoonlijker te maken, staan de eigenaars van de website met naam, toenaam en foto op de website. Het gaat om een broer en zus, die al meer dan tien jaar in het online dating vak zitten. Het idee dat je precies weet wie er achter de website zitten, is prettig voor veel singles. Heb je een vraag, een opmerking of een klacht, dan weet je precies bij wie je terecht komt.

Zijn er niet voldoende aanmeldingen voor de speeddating events van Speeddaten.nl, dan wordt het evenement verplaatst naar een andere datum. Op deze manier weet je zeker dat je naar een drukbezocht evenement gaat en niet onnodig geld betaalt voor een evenement met enkele singles (die mogelijk niet eens bij je passen). En heb je twintig singles ontmoet, maar zit er alsnog niemand bij voor jou? Dan mag je gratis naar het volgende speeddating event volgens de matchgarantie van Speeddaten.nl.

Tot slot doet Speeddaten.nl veel moeite om jouw gegevens en zo jouw privacy te beschermen. Gegevens die worden opgevraagd door de datingsite, zijn enkel zichtbaar voor jezelf. De foto die je plaatst, is alleen zichtbaar voor de matches (die je zelf kunt kiezen).

Inschrijven bij Speeddaten.nl

Via de homepage van de datingsite kun je je inschrijven voor een speeddate event van Speeddaten.nl, maar ook voor borrels en single party’s. Je klikt op het kopje ‘Reserveren’, je vult enkele persoonlijke gegevens in en Speeddaten.nl zorgt ervoor dat je tickets krijgt voor het event waar je graag naartoe wil. Nadat je je hebt ingeschreven voor een event, krijg je altijd een bevestiging per mail dat je inderdaad naar het speeddating event van de datingsite kunt komen.

De kosten van Speeddaten.nl

De gemiddelde kosten voor een speeddating event van Speeddaten.nl zijn 27,50 euro per avond, maar hier krijg je wel matchgarantie voor terug. Je kunt de kosten van jouw speeddating event betalen met iDeal, maar ook met een eenmalige machtiging.

De mobiele app van Speeddaten.nl

Speeddaten.nl heeft geen mobiele applicatie, maar dit is ook minder relevant voor deze categorie datingsite. Wel is de website van het bedrijf te gebruiken op mobiele apparaten, zoals de smartphone of de tablet.

Acties en kortingen

Speeddaten heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Speeddaten.nl

Als je je een keertje hebt ingeschreven voor een evenement van Speeddaten.nl, zit je nooit meteen aan een abonnement vast. Omdat je niet aan een abonnement vast zit, hoef je je niet uit te schrijven als je niet meer wil speeddaten. Wil je niet meer gaan, dan meld je je simpelweg niet meer aan voor volgende evenementen. Wil je je uitschrijven voor het mailverkeer van de datingsite, dan kan dit wel. Dit doe je door op de link in de mail van Speeddaten.nl te klikken, die aangeeft dat je geen mails meer wil ontvangen van het bedrijf.

6 Total Score
Speeddaten Review

De gemiddelde kosten voor een speeddating event van Speeddaten.nl zijn 27,50 euro per avond, maar hier krijg je wel matchgarantie voor terug.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5
Klantenservice
7
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply