Relatieplanet speeddaten

Relatieplanet is een datingsite die erg populair is, onder andere door reclames op televisie en de radio. Met een ledenbestand met vijf miljoen singles, is Relatieplanet de grootste datingsite van Nederland en België. Velen zullen de datingsite kennen door het online dating platform dat het bedrijf aanbiedt, maar Relatieplanet doet nog meer om singles met elkaar te koppelen. Zo organiseert het bedrijf ook maandelijkse speeddating events, in grote steden over het gehele land. Meer weten over deze events? Lees dan meer over de speeddating van Relatieplanet in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Relatieplanet speeddaten

Relatieplanet is een van de meest betrouwbare datingsites van de Benelux. Ga je naar een speeddating event van deze datingsite, dan kun je er zeker van zijn dat je hier goed behandeld wordt als bezoeker, dat hier leuke singles komen en dat jouw persoonlijke gegevens die je bij inschrijving opgeeft, niet worden verstrekt aan andere mensen of bedrijven.

Het enige nadeel van de speeddating events van Relatieplanet, is dat de gegevens van deelnemers niet worden gecheckt door de medewerkers van de datingsite. Dit betekent dat mensen ook valse gegevens op kunnen geven, wat een klein minpunt is voor de betrouwbaarheid van het event.

Inschrijven voor Relatieplanet speeddaten

Een groot voordeel van de speeddating events van Relatieplanet, is het feit dat je geen lid hoeft te zijn van de datingsite om hier naartoe te kunnen gaan. Je kunt je ook als niet-lid van Relatieplanet aanmelden voor de speeddating events van de datingsite en wel door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Het is zelfs mogelijk om je in te schrijven bij de entreehal van het speeddating event, maar dan heb je wel het risico dat het event volgeboekt is en dat je terug naar huis moet gaan zonder mee te kunnen daten. Wij raden je aan om je altijd vooraf in te schrijven, zodat je teleurstellingen kunt voorkomen.

De kosten van Relatieplanet speeddaten

Over de kosten van de speeddating events van Relatieplanet is helaas niets bekend, simpelweg omdat de kosten niet op de website vermeld worden en enkel zichtbaar worden als je je daadwerkelijk aanmeldt voor een event. Wil je de kosten van het speeddating event bij jou in de buurt achterhalen, dan zal je je simpelweg voor dit event in moeten schrijven.

De mobiele app van Relatieplanet speeddating

Relatieplanet heeft niet alleen een website ontwikkeld, maar ook een mobiele applicatie voor iOS en voor Android. Om de app te kunnen gebruiken, heb je wel een lidmaatschap nodig bij de datingsite. De app van Relatieplanet is overigens meer gericht op online dating en minder op speeddating, dus om je aan te melden voor een speeddating event van de datingsite kun je beter naar de website van Relatieplanet gaan.

Acties en kortingen

Relatieplanet Speedating heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven voor Relatieplanet speeddating

Omdat je geen lid hoeft te zijn van de datingsite om naar een speeddating event van het online dating platform te gaan, hoef je je niet uit te schrijven als je niet meer wil speeddaten. Na de speeddate krijg je meteen te horen of je matches hebt en hier kun je vervolgens mee doen wat jij persoonlijk wil. Wil je nog een keer naar een speeddating event, dan meld je je nog een keer aan. Wil je niet nog een keer speeddaten, dan laat je het hier simpelweg bij.

7 Total Score
Relatieplanet speeddating

Over de kosten van de speeddating events van Relatieplanet is helaas niets bekend, simpelweg omdat de kosten niet op de website vermeld worden en enkel zichtbaar worden als je je daadwerkelijk aanmeldt voor een event.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply