Aboutlove

Aboutlove.nl is een speeddating website die je de mogelijkheid geeft om single mannen of vrouwen te ontmoeten door middel van speeddaten. Hierbij krijg je vijf minuten de tijd om elkaar te leren kennen, waarna je zelf kunt kiezen of je verder contact wil met een single of af wil zien van het uitwisselen van contactgegevens. Op een gemiddeld speeddating event van Aboutlove.nl, komen vijftien tot twintig singles. Wil je meer weten over de speeddating events van deze datingsite? Lees dan meer over de Aboutlove.nl events in deze onafhankelijke review.

De betrouwbaarheid van Aboutlove.nl

Aboutlove.nl is een betrouwbare datingsite, die je zelfs een datinggarantie geeft. Heb je niemand ontmoet op een dating event, dan hoef je geen entree te betalen voor het volgende speeddating event van het bedrijf. Verder verzet de datingsite events waar niet voldoende aanmeldingen voor zijn, zodat je altijd zeker weet dat je naar drukbezochte speeddating avonden gaat.

Inschrijven bij Aboutlove.nl

Je kunt niet zomaar naar de speeddating events van Aboutlove.nl, want hier moet je eerst een reservering voor indienen. Overigens zit je niet helemaal aan deze reservering vast, want je kunt jouw reservering altijd tot twee dagen voor het event wijzigen. Je schrijft je in voor de speeddating events van Aboutlove.nl via de website van het bedrijf. Je zoekt naar het evenement waar jij naartoe wil gaan, klikt op ‘Reserveren’, vult enkele gegevens in en je bevestigt je reservering. Dit is het enige wat je hoeft te doen om je aan te melden voor de events van Aboutlove.nl, wat het een gebruiksvriendelijke aanbieder voor speeddating maakt.

De kosten van Aboutlove.nl

Voor een speeddating event van Aboutlove.nl betaal je 22,50 euro, maar als je op tijd reserveert kun je wel 5 euro korting krijgen. Je kunt jouw reservering betalen met iDeal, maar er zijn ook andere betalingsmogelijkheden als je niet met iDeal kunt betalen. Om deze betalingsmogelijkheden te gebruiken, neem je contact op met de klantenservice van Aboutlove.nl.

De mobiele app

Aboutlove.nl heeft geen mobiele app ontwikkeld, maar dit is ook niet erg relevant voor een website die speeddating events organiseert. Overigens kun je de website van het bedrijf wel gewoon bezoeken op mobiele apparaten, want de site van Aboutlove.nl is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Aboutlove heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij deze speeddatingsite

Omdat je nooit aan een abonnement vast zit bij Aboutlove.nl, hoef je je niet uit te schrijven voor deze datingsite als je geen events meer wil bezoeken. Wil je jouw reservering annuleren of wijzigen, dan kan dit tot twee dagen voor de dag van het evenement.

6 Total Score
Aboutlove Review

Voor een speeddating event van Aboutlove.nl betaal je 22,50 euro, maar als je op tijd reserveert kun je wel 5 euro korting krijgen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6.5
1 Comment
  1. Reply
    Linny oktober 1, 2022 at 11:35 am

    Leuke avond gehad!

Leave a reply