Flitsdate

Flitsdate.nl is een speeddating website waar singles tussen de 20 en 65 jaar terecht kunnen voor offline speeddating. Via de website schrijf je je in voor een speeddating event, waar je leuke singles van jouw leeftijd live kunt ontmoeten om te kijken of er een match is. Flitsdate.nl bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van het land, dus de kans is groot dat je succes hebt als je naar een speeddating event van deze website gaat. Flitsdate.nl organiseert onder andere speeddating events in Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Den Bosch en Breda.

De betrouwbaarheid van Flitsdate.nl

Flitsdate.nl is een betrouwbare datingsite met vele jaren ervaring op het gebied van speeddating. Een voordeel van de werkwijze van de datingsite, is dat ze bereid zijn dating events te verschuiven als er niet voldoende interesse is vanuit de leden van Flitsdate.nl. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je maar drie singles kunt ontmoeten als je naar een event van deze datingsite gaat, want dit zal niet voorkomen.

Daarnaast biedt Flitsdate.nl een interessante garantie voor mensen die naar een speeddating event van de datingsite gaan. Je hebt een match als beide singles na het gesprek van drie minuten ‘ja’ hebben ingevuld op de matchkaart van de datingsite. Heb je geen matches bij een speeddating event, dan mag je gratis naar het volgende evenement om hier nog een poging te wagen.

Tot slot verstrekt Flitsdate.nl alleen jouw e-mailadres aan mensen die jij leuk vindt (en waar jij ‘ja’ bij hebt ingevuld) en die jou bovendien leuk vinden. Op deze manier wordt jouw privacy beschermd en hoef je je geen zorgen te maken dat jouw e-mailadres in handen komt bij iemand waar je geen contact mee wil.

Inschrijven bij Flitsdate.nl

Om een speeddating event van Flitsdate.nl te kunnen bezoeken, moet je je eerst inschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door het inschrijfformulier op de website in te vullen, wat je binnen enkele minuten gedaan hebt. Bij het invullen van het inschrijfformulier, zie je precies welke gegevens zichtbaar zijn voor andere leden en dit is altijd prettig om te weten. Pas als je je hebt ingeschreven, zie je in de agenda waar en wanneer er nieuwe events worden georganiseerd en kun je je inschrijven voor de events waar nog plekken beschikbaar zijn.

De kosten van Flitsdate.nl

Als je een account aanmaakt bij Flitsdate.nl, zit je gelukkig niet meteen vast aan een abonnement. Je betaalt niet voor het lidmaatschap bij de datingsite, maar betaalt enkel voor de events waar je naartoe gaat. Op het moment van het schrijven van deze review, betaal je 31 euro per event van Flitsdate.nl. Betaling verloopt via automatische incasso en als je via iDeal of een directe bankoverschrijving wil betalen, kost dit 1 euro extra.

De mobiele app van Flitsdate.nl

Op dit moment heeft Flitsdate.nl (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar dit is natuurlijk ook minder relevant voor deze categorie datingsite. Wel heeft de datingsite een mobiele website, die je ook gewoon kunt gebruiken om je in te schrijven voor events op je smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Flitsdate heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Flitsdate.nl

Als je een speeddating event van Flitsdate.nl hebt bezocht, krijg je binnen 24 uur reactie over mogelijke matches. Hierna is de dienst afgerond en kun je je eventueel opnieuw aanmelden voor een ander speeddating event. Wil je dit niet, dan hoef je je niet uit te schrijven. Wil je je afmelden voor eventueel mailverkeer van Flitsdate.nl, dan kun je dit doen door op de link onderaan de mail van de datingsite te klikken.

6 Total Score
Flitsdate Review

Als je een account aanmaakt bij Flitsdate.nl, zit je gelukkig niet meteen vast aan een abonnement.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply