Vreemd gaan: komt het veel voor?

vreemdgaanVeel mensen zijn gelukkig in hun relatie en moeten er niet aan denken om met een ander aan te leggen, maar helaas is dit niet altijd het geval. Mensen die niet gelukkig zijn in hun relatie of iets missen bij hun huidige partner, kunnen ervoor kiezen hun geluk ergens anders te zoeken. Zijn ze nog in een relatie als ze dit doen, dan wordt het vreemd gaan genoemd.

Je hebt waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat iemand in je omgeving vreemd ging of dat iemand in je omgeving juist bedrogen werd. Het is dus niet zo raar dat je je afvraagt of mensen veel vreemd gaan, zeker als je dit zelf eens hebt meegemaakt. Of mensen echt veel vreemd gaan, lees je in dit artikel.

Vreemd gaan: het gebeurt bij mannen én vrouwen

Veel mensen denken dat de meeste mensen die vreemd gaan, mannen zijn. Toch is dit zeker niet het geval, want ook vrouwen kunnen vreemd gaan. Betrouwbare cijfers over vreemd gaan zijn er niet echt, maar het is wel duidelijk dat zowel dames als heren hun geluk elders kunnen gaan zoeken. Het is dus niet zo dat mannen voornamelijk vreemd gaan en dat vrouwen altijd verdrietig achterblijven, want het kan ook zeker andersom gaan.

Vreemd gaan en eerlijk zijn over je daden

Mocht het voorkomen dat je zelf een keer vreemd bent gegaan, dan geven we je graag een advies. Dit advies is dat je eerlijk bent over je daden tegen je partner en zeker als je met hem of haar verder wil. Het is erg vervelend om je partner te moeten kwetsen door te vertellen dat je vreemd bent gegaan, maar het kan ook veel goede dingen losmaken. Door het gesprek te starten over de achterliggende reden van het vreemd gaan (ongelukkig zijn, iets missen, et cetera), kan jullie relatie ook verbeteren. Vertel je niets over je daden, dan kan er ook niets verbeteren en is de kans groot dat je nog een keer vreemd gaat. Daar komt nog bij dat als je partner er op een andere manier achter komt, je een nog groter (vertrouwens)probleem hebt. Bekijk de beste sex datingsites van dit moment.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply