Vreemdgaan: hoe kun je dit doen?

vreemdgaan betekenisVeel mensen die een relatie hebben, zijn helemaal niet zo gelukkig in hun relatie. Dit kan komen omdat ze in een slechte relatie zitten, maar ook omdat ze iets tekort komen in hun huidige relatie. Zit jij in een relatie waar je om de een of andere reden niet helemaal gelukkig mee bent, maar is het geen mogelijkheid om je partner te verlaten (bijvoorbeeld vanwege de kinderen)? Dan kun je er ook voor kiezen om in je relatie te blijven en ondertussen iemand anders te zoeken om je in je behoeften te voorzien. Er zijn verschillende datingsites die zich volledig richten op mensen die vreemd willen gaan, of dit nu eenmalig is of voor langere tijd.

Verschillende manieren om vreemd te gaan

Misschien denk je bij het woord ‘vreemdgaan’ meteen aan seks hebben met iemand anders dan je huidige partner. Dit is inderdaad een vorm van vreemdgaan, maar het is niet de enige manier om ontrouw te zijn naar je huidige partner toe. Zo kun je ook vreemdgaan door emotioneel contact te onderhouden met een andere man of vrouw of gewoon een keer wat te gaan eten met elkaar, zonder dat er sprake is van seks. Al met al zijn er verschillende manieren om vreemd te gaan en kies je zelf op welke manier jij ontrouw wil zijn naar je partner toe. Wil je geen seks, maar gewoon kletsen met iemand die je begrijpt? Dan is dit ook gewoon mogelijk op de datingsites die zich op vreemdgaan richten.

Vreemdgaan met behulp van een datingsite

Er zijn diverse datingsites die zich specifiek richten op mensen die hun partner op wat voor wijze dan ook willen bedriegen. Het kan gaan om mensen die een langdurige relatie willen naast hun huidige relatie, maar ook om mensen die gewoon een keer seks willen hebben met iemand anders. Een groot voordeel van het online vinden van een man of vrouw om mee vreemd te gaan, of het feit dat dit erg gemakkelijk is. Je hoeft alleen een profiel aan te maken, je chat met leuke mannen of vrouwen en voor je het weet heb je een leuk contact opgedaan.

Nog een voordeel: je partner komt er niet gemakkelijk achter dat je vreemd gaat, zeker niet in de eerste fase. Zit je achter de computer of op je telefoon te chatten met andere mannen of vrouwen, dan kun je namelijk ook gewoon zeggen dat je aan het werk bent. Pas als je af gaat spreken met iemand, is de kans groter dat je partner erachter kan komen.

Vreemdgaan met toestemming van je partner

Sommige mensen hebben een open relatie, ofwel een relatie waarin beide partijen relaties mogen onderhouden met andere mensen. Zit jij eraan te denken om jouw monogame relatie in een open relatie te veranderen? Overleg dit dan altijd goed met je partner. Alleen als je partner er ook achter staat, zal een open relatie werken. Staat je partner ook achter de beslissing, dan maak je goede afspraken over de relatie. Je spreekt bijvoorbeeld af dat er niet stiekem afgesproken mag worden met andere mensen, zodat er geen geheimen ontstaan binnen de relatie. Ook raden wij je aan om af te spreken altijd voldoende tijd voor elkaar te houden, want je zit natuurlijk wel samen in de open relatie.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply