iShotMyself

iShotMyself is een community waarop je foto’s en video’s van jezelf kunt plaatsen en ook foto’s en video’s van andere leden kunt zien. Door middel van de foto’s en/of video’s, kun je in contact komen met andere leden en eventueel een afspraak met hen maken voor een erotische date. De datingsite richt zich op mannen en vrouwen, maar is ook toegankelijk voor stellen.

De betrouwbaarheid van iShotMyself

Gek genoeg konden wij geen privacy policy vinden op iShotMyself en stonden er zelfs geen Algemene Voorwaarden op de website. Dit is opvallend, aangezien je foto’s en video’s van jezelf op de website plaatst en natuurlijk wel zeker wil weten dat dit beeldmateriaal niet gedeeld wordt met andere mensen buiten de datingsite of voor andere dingen gebruikt wordt. Een groot minpunt op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid dus.

Verder heeft iShotMyself helaas ook een passief beleid voor het opsporen van nep profielen. Je kunt jezelf tot Verified Member maken om te laten zien dat je echt bent en je kunt anderen ook vragen dit te doen als je twijfelt over de echtheid van hun profiel, maar iShotMyself controleert de profielen niet zelf. Overigens wordt zeker aangeraden om jouw profiel tot Verified Member te laten bestempelen, want dan krijg je simpelweg veel meer reacties van andere leden.

back to menu ↑ Inschrijven bij iShotMyself

iShotMyself heeft een afgesloten community met leden, wat betekent dat je een profiel moet aanmaken op de datingsite om toegang te krijgen tot het platform. Het enige wat je hoeft in te vullen als je een profiel aanmaakt bij iShotMyself, is een gebruikersnaam, een e-mailadres en een wachtwoord. Is jouw profiel aangemaakt, dan vul je nog je geboortedatum, je geslacht en je land in. Verder voeg je uiteraard foto’s en video’s toe aan je profiel, aangezien dit de insteek van de datingsite is.

De back to menu ↑ kosten van iShotMyself

Alle kosten van iShotMyself worden betaald door adverteerders, wat betekent dat er advertenties op de datingsite staan en je hierdoor geen abonnement hoeft af te sluiten om de datingsite gebruiken. Wel kun je ervoor kiezen om supporter te worden, waarbij je extra functies kunt gebruiken op de datingsite. Om supporter te worden, betaal je 0,75 euro per week.

De back to menu ↑ mobiele app van iShotMyself

Op dit moment heeft iShotMyself (nog) geen mobiele applicatie. Wel is de datingsite bruikbaar op de mobiele telefoon of tablet, zodat je alsnog mobiel kunt daten. Let op: ben je gewoon lid en dus geen supporter, dan kun je dagelijks maximaal 7 pagina’s per dag bezoeken op jouw smartphone of tablet.

back to menu ↑ Acties en kortingen

IshotMyself heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

back to menu ↑ Uitschrijven bij iShotMyself

Om jouw account bij iShotMyself definitief te verwijderen, log je je in en ga je nar ‘Mijn account’ Vervolgens klik je op ‘Mijn gegevens’ en kies je voor de optie ‘Verwijder mijn account’. Wil je later misschien toch weer gebruik maken van jouw account, dan kun je jouw account ook tijdelijk op non-actief zetten.

Ben je 50+ en zoek een serieuze relatie?  Kijk dan bij 50 plus dating of bij algemene datingsites. Wil iets meer spannende dingen beleven? Probeer dan Victoria Milan eens uit. Ben je gelovig? Dan is een christelijke datingsite een mooie mogelijkheid om iemand te leren kennen. Ben je specifiek op zoek? Kijk dan eens bij gespecialiseerde dating. Wil jij als stel gezellig een ander stel ontmoeten voor spannend contact? Kijk dan bij swinger dating of speed dating. Ben je op zoek een man of vrouw op niveau? Kijk dan bij hoog opgeleiden dating. Woon in Belgie? Kijk hier wat de beste belgische datingsites zijn. Ben je uit op sex dan is casual dating iets voor jou of vreemdgaan dating. Wil je niets hoeven betalen dan is gratis dating ideaal. Wil je iets in de buurt dan is regionale dating erg handig.

Warning: Do you want to leave i shot my self or do you want the chance to remove your profile and the pictures? Please read the first paragraph above.

ishoymyself review

iShotMyself  Veel gestelde vragen

Welke regels gelden er bij het plaatsen van bestanden?

Je mag alleen foto’s en of video’s plaatsen die jij zelf hebt gemaakt. Een bestand wordt verwijderd indien:

 • deze van het internet afkomstig is;
 • deze reeds is geplaatst;
 • het reclamedoeleinden vertegenwoordigt;
 • het is gekopieerd van een ander lid;
 • het een lage kwaliteit heeft;
 • het niet seksueel getint is. Bv (een foto van je scooter);
 • er een minderjarig persoon wordt afgebeeld;
 • er auteursrechten op gelden, geweld verheerlijken of als beledigend ervaren kunnen worden;
 • deze in strijd is met de wet.

Wanneer je regels overtreedt, wordt jouw account definitief geblokeerd. In sommige gevallen kan er besloten worden een account te deblokkeren.

Help, mijn account is geblokkeerd. Waarom?

I Shot my Self blokkeert en/of verwijdert een profiel bij de volgende omstandigheden:

 • je overtreedt de huisregels zoals bij het vorige punt aangegeven.
 • je plaatst telkens bestanden in de verkeere rurbiek;
 • je stuurt beledigende berichten naar andere leden;
 • je maakt reclame voor een product of dienst;
 • je verspreidt spam.

Geef je toe dat jij je hier aan hebt schuldig gemaakt, dan kan I Shot My Self jouw account deblokkeren. Je dient aan te geven dat het niet nog eens zal gebeuren. Ga je daarna weer in de fout, dan wordt je account definitief geblokkeerd.

Een Verified Member, wat is dat? Enhoe kan ik dit worden?

Helaas zitten er tussen echte profielen ook neppe profielen. Deze mensen gebruiken zonder toestemming foto’s van anderen. Als jij duidelijk wil maken dat je “echt” bent, dan kun je een Verified Membership aanvragen. Dit betekent dat jouw geplaatst foto’s en films echt van jou zijn. Het voordeel van deze status is dat je meer reacties zal krijgen van andere leden. Heb je de indruk dat iemand niet echt is, dan kun je vragen of hij een Verified Membership aanvraagt. Iedereen is vrij om dit aan te vragen; het is dus niet verplicht.

 • 1. Maak één of meer “Verify” foto’s die aan de onderstaande eisen voldoen
 • Schrijf “I Shot Myself .nl ” op een lege vel papier. Je mag een edit programma’s gebruiken zoals (Photoshop)
 • Op diverse foto’s moeten aantoonbare herkenningspunt terugkomen. Denk aan, je omgeving, make up, kleding etc.
 • Maak een foto op afstand zodat je lichaam goed zichtbaar is.
 • Staat er een vrouwelijk lid in jouw account? Dan dienen de foto’s meegenomen te worden als Verified Member
 • 2. Upload de foto in jouw account. Klik daarna op de link “rapporteer bestand”. Geef daarbij “Verify” als redden op.
 • 3. Het is noodzakelijk om minimaal 5 foto’s van jezelf te plaatsen in jouw account; voorzien van herkeningspunten die op alle foto’s terug te zien zijn.
 • 4. Binnen 3 werkdagen wordt jouw verzoek gekeurd. Indien deze wordt goedgekeurd, komt er een groen vinkje achter jouw profiel naam te staan
 • 5. Zorg voor duidelijke herkenningspunten. ( bed, kast, bank, computer etc.)
 • 6. Verwijder jouw foto niet. Door hem te verwijderen verlies je automatisch de status als Verfied Member.

Heb je binnen 3 werkdagen geen bericht ontvangen? Dan is jouw verzoek afgewezen. Hierover zal niet gecorespondeerd worden. Lees de bovenstaande punten dus goed door.

Ik wil een afbeelding/ video verwijderen. Hoe doe ik dat?

Log in op http://www.ishotmyself.nl en navigeer naar: “Mijn account”. Klik daarna op “Mijn uploads”. Kies het bestand dat je wilt verwijderen door op het rode kruisje klikken.

Ik wil mijn account verwijderen, hoe kan ik dit doen?

Log in op http://www.ishotmyself.nl en navigeer naar: “Mijn account”. Scroll naar beneden en klik op de link “Verwijder mijn account”

Heb je negatieve ervaringen over Ishotmyself? Schrijf dan een review. Uiteraard mag je ook positieve ervaringen schrijven.

Tags:

9 Comments
 1. Reply
  Nicepicture januari 27, 2023 at 8:50 am

  een gezellige site met heerlijke mensen. leuke contacten

 2. Reply
  de Beer juni 12, 2020 at 2:13 pm

  leuke site maar kijk uit voor Fakers!!!! die zich anders voor doen ,het is jou beslissing hoe ver je gaat

 3. Reply
  Fluffslip mei 31, 2019 at 1:16 pm

  Ik wouw lid worden en betalen voor 1 maand ze hebben me 4 x voor 1 maand laten betalen daarbij nog steeds geen verificatie mail ontvangen en Als Je contact opneemt met hen komje bij ishotmyself.com en krijg je te horen dat ze niets vinden over mijn gegevens en geven een link dat niet eens werkt grote oprichters zijn het!!

 4. Reply
  bob mei 29, 2019 at 7:06 pm

  slecht als je op iets anders foto hen die je ook plaats op ishotmyself word je geblokkeerd zwak en als je ze mail geen commentaar ook al ben je betaald lid schande antwoord gewoon op vragen

 5. Reply
  S april 1, 2019 at 2:27 pm

  Gezellig geile site, ik heb er al een aantal leuke mensen leren kennen en ben al een paar keer op een heerlijke casual date geweest.

 6. Reply
  LJ november 23, 2018 at 5:57 pm

  Leuke, spannende site. Heb er sinds een paar maanden een account en heb er al veel leuke nieuwe contacten opgedaan, zelfs al een paar hete dates gehad

 7. Reply
  Mylust juni 25, 2017 at 11:02 am

  Leuke en interessante site, lekkere foto’s en reacties.
  Geniet erg van alle soorten sex

  • Reply
   Jacoba februari 25, 2018 at 10:15 am

   Rare site

  • Reply
   Jacoba februari 25, 2018 at 9:32 am

   Hoe kom ik van deze site af? Ik krijg steeds de supporters pagina dus ik kan niks doen. Deze site is trouwens KUT.

Leave a reply