Victoria Milan: veel mensen zien hun minnaar tijdens de feestdagen

Je hebt vast wel eens gehoord van de datingsite Victoria Milan. Dit is een website die je gebruikt om vreemd te gaan op je partner, door online leuke mensen te leren kennen en hier eventueel mee af te spreken. Het is een populaire datingsite, die het gehele jaar door veelvuldig gebruikt wordt door mensen die wat meer spanning en/of liefde zoeken naast hun relatie.

Nu denk je misschien dat een datingsite als Victoria Milan wat minder populair is tijdens de liefdevolle kerstdagen, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Uit eigen onderzoek van Victoria Milan is namelijk gebleken dat veel mensen hun minnaar of minnares gewoon zien tijdens de feestdagen.

Onderzoek: 37 procent ziet minnaar of minnares tijdens kerst

De meeste mensen vieren de kerstdagen met hun familie, maar dit betekent zeker niet dat mensen met een minnaar hun ‘lover’ een paar dagen moeten missen. Uit eigen onderzoek van Victoria Milan is namelijk gebleken dat maar liefst 37 procent van de ondervraagden hun minnaar of minnares gewoon ziet tijdens de feestdagen, al is het maar om even seks te hebben. Zij worden er tijdens kerst juist aan herinnerd hoe ongelukkig ze zijn in hun eigen relatie en hebben meer behoefte aan een afspraakje met hun minnaar. De kerstdagen zijn er dus niet alleen voor familie, maar brengen ook zeker spannende dates met zich mee.

Meer stress in december? Meer avontuurtjes

De CEO van Victoria Milan verklaart dat er bovendien meer mensen op zoek zijn naar avontuurtjes in de maand december. Dit komt omdat deze feestelijke maand meer stress met zich meebrengt dan andere maanden, waardoor mensen meer behoefte hebben aan seks. Het is dus niet zo dat het rustig is op de datingsite in de maand december, want ook in deze maand is het gewoon hartstikke druk op de datingsite voor vreemdgangers.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply