Leuke dates met volle of dikke vrouwen regelen

Voor een wat vollere vrouw kan het behoorlijk lastig zijn om een leuke man te vinden op datingsites. Vollere vrouwen zijn vaak onzeker en vinden de stap om contact te leggen met een knappe man vaak net te groot! Dit is echter volkomen onnodig, want er zijn veel knappe mannen op zoek naar de iets dikkere vrouw. Reden genoeg om vandaag nog te beginnen aan je zoektocht naar een knappe man, of als man zijnde naar een wat vollere vrouw! Er zijn in de afgelopen jaren steeds meer datingsites ontwikkeld, die zich specifiek richten op vollere vrouwen. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de definitie van een vollere vrouw voor iedere man anders zal zijn. De term “vol” is niet te koppelen aan een bepaald gewicht of een bepaald uiterlijk! Sommige vrouwen vinden zichzelf dik, terwijl mannen hen nog als dun beschouwen. Dit zorgt er onder meer voor dat vrouwen die zichzelf dik vinden vaak erg onzeker zijn. Vind een man mij wel leuk? Val ik niet op naast die knappe, slanke dames? Enzovoorts. Toch geeft een iets voller lichaam je als vrouw zijnde vaak een zekerdere uitstraling, wat bij veel mannen de voorkeur krijgt.

Datingsites voor de vollere vrouw

Juist doordat mannen vaak op zoek zijn naar een zekere, mooi gevormde vrouw, is het de moeite waard om een profiel aan te maken op datingsites voor vollere vrouwen. Er zijn verschillende datingsites die zich specifiek op deze doelgroep richten. Het aanmaken van een profiel is vaak volledig gratis, waarna je direct op zoek kunt gaan naar een leuke match. Houd er rekening mee dat het versturen van berichten of het deelnemen aan een chat vaak kosten met zich meebrengt wanneer je een datingsite gebruikt. Deze kosten kunnen voorkomen in de vorm van credits die moeten worden aangeschaft, of in de vorm van een abonnement die kan worden afgesloten.

Maatjemeer Match

Een van de datingsites die zich specifiek op volslanke vrouwen richt is Maatjemeer-Match.nl. Op deze Nederlandstalige datingsite zijn zowel vollere vrouwen, als geïnteresseerde mannen actief die de voorkeur geven aan een volslanke vrouw. Op Maatjemeer-match.nl vind je leden die verschillende verwachtingen van het contact op de datingsite hebben. De een is op zoek naar een vaste relatie, terwijl anderen zoeken naar een seksdate of een vriendschappelijk contact.

Pepper

Naast Maatjemeer-match.nl is ook Pepper een bekende online datingsite. Deze datingsite richt zich niet specifiek op volslankere vrouwen, maar op een veel breder publiek. Er zijn hier miljoenen actieve leden te vinden, wat de kans op een succesvolle match relatief groot maakt. Daarbij organiseert Pepper regelmatig evenementen die door een groot aantal singles bezocht worden. Deze evenementen zijn ideaal om de matches die je op Pepper hebt leren kennen, ook in het echt te ontmoeten. Niet voor niets werd Pepper al meermaals tot “Beste website van het jaar” verkozen.

Parship

Een derde voorbeeld van een datingsite waar je als volslanke vrouw terechtkunt voor het vinden van een leuke match is Parship. Net als Pepper richt ook Parship zich op een breder publiek dan enkel de volslanke vrouw. Ook op binnen dit datingnetwerk zijn duizenden leden actief, die allen op zoek zijn naar een vaste relatie of een goede vriendschap. Wie op zoek is naar een seksdate met een volslanke vrouw is op Parship niet aan het juiste adres. Het leuke aan Parship is het zoekalgoritme achter deze website. Op basis van een persoonlijkheidstest wordt je profiel aan verschillende andere profielen binnen het datingnetwerk van Parship gekoppeld. Dit maakt de kans op het vinden van een leuke match ontzettend groot!

Het eerste contact met een match

Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben op een van de reeds beschreven datingsite voor volslanke vrouwen, kun je hem of haar een berichtje sturen. Tijdens dit eerste berichtje kun je jezelf voorstellen, aangeven waarom je het berichtje juist naar deze persoon verstuurt, enzovoorts. Bouw het contact geleidelijk op en probeer zeker niet met de deur in huis te vallen tijdens het eerste contact. Dit kan erg opdringerig en wanhopig overkomen, waardoor je bericht mogelijk genegeerd wordt door matches.

Het is vanzelfsprekend toegestaan om meerdere matches een berichtje te sturen. Dit vergroot de kans op een succesvolle match! Probeer het contact eerst via de datingsite te laten verlopen, voordat je een mobiel nummer of een Skype-gebruikersnaam uitwisselt. Je weet immers nog niet of iemand volledig te vertrouwen is. Een date kun je organiseren op het moment dat je iemand volledig vertrouwt. Zorg er op dat moment voor dat je degene met wie je de date hebt in ieder geval een aantal keer voor de telefoon hebt gehad en wellicht zelfs via de webcam hebt gezien. Zo weet je zeker dat degene met wie je straks op date gaat ook echt degene is van wie het profiel op de datingsite is.

Bij een eerste date doe je er verstandig aan om op een neutrale plek af te spreken in een stad in de buurt. Op deze manier verklein je de kans op nare of zelfs gevaarlijke situaties. Voorbeelden van geschikte locaties voor een eerste date zijn de bioscoop, een restaurant, een café, enzovoorts.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply