Verliefd op vakantie: waarom gebeurt het zo snel?

Waar het in de eigen omgeving heel moeilijk kan zijn om verliefd te worden, is het op vakantie wel heel gemakkelijk om gevoelens te krijgen voor een leuke man of vrouw. Dat je sneller en gemakkelijker verliefd wordt op vakantie zit niet in je hoofd, maar is echt zo. Hoe dit precies komt, lees je in dit artikel. Zo beschrijven we in dit artikel verschillende redenen waarom je sneller en gemakkelijker verliefd wordt als je op vakantie bent.

Je bent vrolijk als je op vakantie bent

Je hebt geen verplichtingen, je hoeft niet naar je werk en je doet de hele dag leuke dingen. Omdat je vrolijker bent op vakantie, ziet alles er op vakantie beter en gezelliger uit. Iemand waar je in Nederland nooit verliefd op zou worden, is ineens een echte droomprins of droomvrouw en dit komt gewoon omdat je zelf alles wat rooskleuriger ziet.

Je geluksgevoel wordt getriggerd door de nieuwe omgeving

Ben je in een nieuwe omgeving, dan wordt je geluksgevoel automatisch getriggerd. Dit betekent niet alleen dat je lekkerder in je vel zit, maar ook dat je sneller verliefd wordt. Ook drink je op vakantie doorgaans meer borrels dan buiten de vakanties, waardoor je je nog gelukkiger voelt (door toedoen van de alcohol in de drankjes). Kom je iemand tegen die je aantrekkelijk vindt, dan word je al snel verliefd.

Daar komt nog bij dat je op vakantie andere mensen ziet dan in Nederland. Ga je naar Italië, dan zie je bijvoorbeeld enkel romantische Italiaanse mannen en prachtige Italiaanse dames. Deze mensen zien er heel anders uit dan de Nederlanders die je altijd ziet. Ook dit geeft een nieuwe omgeving en ook deze nieuwe omgeving zorgt voor een geluksgevoel en het feit dat je gemakkelijker verliefd wordt.

Mensen zien er beter uit in de zomer

Tot slot zien veel mensen erg beter uit in de zomermaanden. Ze zijn niet alleen bruiner, maar dragen ook sexy kleding en stralen meer omdat ze meer ontspannen zijn. Ziet iemand er beter uit, dan is het gemakkelijker om hier verliefd op te worden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply