Meer mogelijkheden op Tinder? Neem Tinder Plus

De meeste mensen hebben een gratis account op Tinder. Met het gratis account kun je een onbeperkt aantal ‘likes’ versturen, maar kun je wel slechts één Super Like per dag versturen. Ook kun je met de gratis variant van Tinder alleen zoeken naar dates op jouw huidige locatie. Vind je dit meer dan voldoende om leuke mensen te leren kennen? Dan blijf je Tinder gewoon gratis gebruiken. Merk je echter dat je meer mogelijkheden nodig hebt om echt de ware liefde te kunnen vinden op Tinder, dan kun je er ook voor kiezen om Tinder Plus te nemen.

Tinder Plus: een korte introductie

Tinder Plus is de naam van het betaalde abonnement van Tinder. Neem je dit betaalde abonnement, dan krijg je meer mogelijkheden bij het online daten dan de gratis leden van Tinder. Zo kun je niet slechts één Super Like versturen, maar kun je tien Super Likes per dag versturen naar profielen die je echt lek vindt.

Daarnaast is het mogelijk jouw locatie aan te passen als je Tinder Plus lid bent. Woon je in Utrecht, maar ga je in het weekend naar Amsterdam en wil je hier alvast een leuke date regelen? Dan pas je jouw locatie aan om Amsterdamse profielen te kunnen zien. Zonder Tinder Plus account is dit niet mogelijk. In dit geval moet je wachten tot je echt in Amsterdam bent om jouw date te regelen. Wil je wat verder kijken dan in jouw directe omgeving, dan is dit ook mogelijk. Door de regio van Tinder wat uit te breiden, kun je als Limburger bijvoorbeeld ook dates zoeken in Noord-Brabant.

Is Tinder Plus iets voor jou?

Heb je nu een gratis account op Tinder en heb je al meer dan voldoende matches en dates, dan hoef je Tinder Plus niet te gebruiken om meer succes te hebben op Tinder. Merk je echter dat je beperkt wordt bij het online daten door de beperkingen van het gratis account, dan kun je wel Tinder Plus nemen. Tinder Plus is niet noodzakelijk om een leuke partner te vinden via Tinder, maar het kan de online zoektocht naar liefde wel gemakkelijker maken. Merk je dat je nu nog geen succes hebt op Tinder, dan kun je Tinder Plus gebruiken om hopelijk succesvoller te worden bij het online daten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply