De Super Like van Tinder: wat is dat precies?

Gebruik je Tinder, dan ‘swipe’ je een profiel naar links om aan te geven dat je de persoon achter het profiel leuk vindt. Vindt de ander jou ook leuk, dan kunnen jullie met elkaar chatten. Een goed systeem, maar wat als het om een ontzettend populair profiel gaat? Dan is de kans groot dat jouw like niet eens opgemerkt wordt. Om jouw profiel op te laten vallen tussen de vele profielen van andere geïnteresseerden, kun je de Super Like gebruiken. Wat de Super Like precies inhoudt en hoe je de Super Like gebruikt, lees je op deze pagina.

De Super Like: een korte introductie

Vind je iemand leuk, dan swipe je het betreffende profiel naar links. Vind je iemand super leuk en wil je echt graag met iemand in contact komen, dan kun je nog een stapje verder gaan. Door op het sterretje op het profiel te klikken of de foto van de betreffende persoon naar boven te swipen, geef je het profiel een Super Like. Met de Super Like geef je aan dat iemand écht heel leuk vindt en graag met hem of haar in contact wil komen.

Hoe werkt de Super Like?

Geef je een Super Like, dan ontvangt de persoon in kwestie hier een melding van. Hij of zij ziet jouw profiel direct staan en kan jouw profiel dan ook direct beoordelen. Vindt hij of zij jou ook leuk? Dan kunnen jullie direct in contact komen met elkaar. Het grote voordeel van de Super Like is dat je niet achteraan in de rij aan moet sluiten, maar dat jouw profiel direct getoond wordt aan de persoon die je leuk vindt. Zeker bij populaire profielen, is dit een groot voordeel. Deze profielen krijgen namelijk zo veel likes, dat jouw like minder opvalt en zelfs over het hoofd gezien kan worden.

Als niet-betalend lid van Tinder mag je één Super Like per dag geven. Geef dus niet zomaar ieder profiel een Super Like, maar geef alleen een Super Like als je iemand écht heel leuk vindt. Wie weet wordt jouw liefde wel beantwoord en kun je direct met jouw grote Tinderliefde gaan chatten om hem of haar beter te leren kennen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply