Seksdating: hoe organiseer ik een seksdate?

In de afgelopen jaren heeft seksdating flink aan populariteit gewonnen. Dit betekent dat het aantal seksafspraakjes toegenomen is ten opzichte van de jaren hiervoor. Bij seksdating spreken mannen en vrouwen af om seks met elkaar te hebben, zonder hierbij de intentie te hebben om te werken aan een blijvende liefdesrelatie. Het komt natuurlijk wel voor dat een seksdate uiteindelijk uitmondt in een relatie of een goede vriendschap. Het is hierbij sterk afhankelijk van het type man of vrouw waarmee je een seksdate organiseert. Hoe vind je echter een leuke partner voor een seksdate? Hoe weet je zeker dat iemand geen kwade bedoelingen heeft bij een seksdate? Enzovoorts. In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Een geschikte partner voor een seksdate vinden

Het organiseren van een seksdate begint logischerwijs bij het vinden van een leuke sekspartner. Door het groeiende aantal datingsites voor seksdates is het steeds makkelijker geworden om een leuke man of vrouw te vinden. Ook kun je kiezen voor het inschakelen van een escortbureau, waarbij je samen met een man of vrouw afspreekt bij je thuis of op een neutrale locatie. Houd er hierbij rekening mee dat seksdates vaak niet gratis zijn, maar dat je dient te betalen voor de diensten van je sekspartner.

Bij het organiseren van een seksdate is het erg belangrijk om vooraf aan te geven wat je verwachtingen van de seksdate zijn. Wil je alleen seks met elkaar, of wil je bijvoorbeeld ook samen eten of slapen? Daarbij komt seks in tal van verschillende soorten voor, denk aan SM seks, rollenspellen, normale seks, enzovoorts. Door je voorkeuren vooraf aan te geven voorkom je teleurstellingen.

Vind een leuke locatie voor een seksdate

Minstens zo belangrijk als je partner voor de seksdate is ook de locatie van de seksdate. Zorg ervoor dat je samen tot een geschikte locatie komt! In veel gevallen wordt hierbij gekozen voor een neutrale locatie, om te voorkomen dat je in gevaren komt als iemand kwade bedoelingen heeft bij een seksdate. Het is af te raden om direct bij je thuis af te spreken tijdens een eerste seksdate.

Voorbeelden van geschikte locaties voor een seksdate zijn onder meer een hotel, een drukbezochte parkeerplaats, een uitgaansgelegenheid, enzovoorts. Hier is het vaak wat drukker, waardoor je snel hulp van anderen in kunt schakelen als er zich problemen voordoen.

Waarom kan ik niet bij mij thuis afspreken?

Er zitten verschillende nadelen aan het bij je thuis afspreken tijdens een eerste seksdate. Zo heb je geen enkele mogelijkheid om te vluchten als een seksdate op een teleurstelling uitloopt. Iets wat bijvoorbeeld in een hotel of op een neutrale parkeerplaats wel mogelijk zou zijn. Daarbij weet iemand waar je woont na jullie eerste seksafspraak, waardoor hij of zij eenvoudig bij je langs kan komen zonder dat je dit wilt. Zeker wanneer iemand tegenvalt, is dit het laatste wat je wilt na een eerste seksdate!

Zorg voor anticonceptiemiddelen tijdens de seksdate

Houd er rekening mee dat een sekspartner seksueel overdraagbare aandoeningen met zich mee kan nemen, evenals dat een vrouw mogelijk geen pil slikt. Om ongewenste zwangerschappen en soa’s te voorkomen is het sterk aan te raden om altijd gebruik te maken van anticonceptiemiddelen. Een condoom is hiervan het beste voorbeeld!

Tip: koop condooms met een ribbeltjes erop! Dit kan een stimulerende werking hebben bij je sekspartner.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply