Onbeperktdaten

Onbeperkdaten.nl is een datingsite die zich op mannen en vrouwen richt die op zoek zijn naar een seksueel partner. Dit betekent dat de datingsite zich niet richt op singles die naar een serieuze partner op zoek zijn, maar onder de categorie ‘casual dating’ valt. De datingsite onderscheidt zich van andere datingsites omdat het via Onbeperktdaten.nl mogelijk is om gratis onbeperkt berichten naar elkaar te sturen. Je hoeft niet te betalen om in contact te komen met andere leden, maar doet dit gewoon zonder geld te betalen. Volgens de datingsite hebben ruim 10.000 mannen en vrouwen eerder een account aangemaakt bij de datingsite.

De betrouwbaarheid van Onbeperktdaten.nl

Onbeperktdaten.nl vindt het belangrijk dat jouw persoonlijke gegevens goed beschermd worden. Lees je de privacy policy van de datingsite, dan lees je onder andere dat Onbeperktdaten.nl je graag adviezen geeft om jouw eigen veiligheid en privacy te beschermen. Zo is het beter om een nickname of pseudoniem te gebruiken bij het daten in plaats van je eigen naam. Daarnaast lees je in de privacy policy hoe jouw persoonlijke gegevens geheim worden gehouden en beschermd worden tegen derden die hier mogelijk iets mee willen doen.

Inschrijven bij Onbeperktdaten.nl

Het is gemakkelijk om je aan te melden bij Onbeperkdaten.nl. Je vult tien verplichte vragen in, je geeft onder andere je telefoonnummer op om te voorkomen dat je een nepaccount aanmaakt en je geeft aan waar je woont. Jouw adresgegevens worden niet op je profiel gezet, maar enkel gebruikt om mensen te zoeken die bij jou in de buurt wonen. Heb je je ingeschreven, dan kun je meteen beginnen met het versturen naar berichten. Wil je zo veel mogelijk reacties op jouw berichten, dan wordt overigens wel aangeraden om je profiel eerst helemaal in te vullen en jezelf zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

De kosten van Onbeperktdaten.nl

Onbeperktdaten.nl is helemaal gratis, maar met een gratis profiel heb je geen toegang tot bepaalde functionaliteiten van de datingsite. Wil je van alle functionaliteiten van de datingsite gebruik maken, dan moet je een betaald profiel aanmaken door een abonnement af te sluiten.

Het abonnement van Onbeperktdaten.nl kost 39,50 euro per maand. De eerste 30 dagen krijg je een abonnement van 7,95 euro, zodat je goedkoop kunt testen of het abonnement van deze datingsite bij jou past. Omdat de bedragen worden afgeschreven onder de naam ‘Mempay.com’, zie je nooit dat Onbeperktdaten.nl geld van je rekening af haalt. Het abonnement van Onbeperktdaten.nl wordt automatisch verlengd, maar kan wel eenvoudig opgezegd worden.

De belangrijkste voordelen van betaald lidmaatschap

 • Stuur onbeperkt berichten en flirts naar al onze leden
 • Bekijk onbeperkt profielenfoto’s en sexvideo’s
 • Nooit meer credits kopen – altijd gratis berichten sturen
 • Door deze controle betaling zijn al onze leden 100% echt
 • Vanavond nog een spannende sex afspraak maken..
 • Actie! Nu 1e 30 dagen voor slechts €7,95 (normaal €49,95

Let op:  Reguliere prijs €49,95 per maand, nu 30 dagen voor slechts €7,95. Bedragen worden afgeschreven door Mempay.com. Met deze betaling controleren wij de echtheid van onze leden en zorgen we er voor dat alleen serieuze leden die echt op zoek zijn naar seks de site bezoeken

De mobiele app van Onbeperktdaten.nl

Onbeperktdaten.nl beschikt op dit moment nog niet over een mobiele applicatie. Wel kun je de datingsite met jouw tablet of smartphone bezoeken, want de datingsite is volledig bruikbaar op deze apparaten.

Acties en kortingen

Onbeperktdaten.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Onbeperktdaten.nl

Je kunt je lidmaatschap bij Onbeperktdaten.nl opzeggen door een e-mail te sturen naar support@onbeperktdaten.nl. Je vermeldt je naam en je geeft aan dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen en alles wordt voor je geregeld. Uiterlijk 12 maanden na het uitschrijven worden jouw gegevens helemaal verwijderd uit de database van de datingsite.

Onbeperktdaten contact adres

Onbeperktdaten is een servicemerk van Consumer Recreation Services N.V.

Consumer Recreation Services N.V. 
29th One Canada Square 
Canary Wharf, Londen, E14 5DY 
Verenigd Koninkrijk 
+44 20 3637 3880

Onbeperktdaten Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Log in op Onbeperktdaten.nl en klik in het menu op “instellingen” en dan op “algmeen”.

Het volgende kun je wijzigen:

 • je n.a.w. gegevens;
 • je wachtwoord;
 • je interesses;
 • je seksuele fantasieën;
 • je voorkeur voor een man of vrouw.

Hoe kan ik een foto toevoegen?

Log in op Onbeperktdaten.nl en klik in het menu op “instellingen” en dan op “Mijn foto’s”. Kies een bestand op uw computer door op “Bladeren” te klikken. Vink eventueel het vakje aan “dit is mijn profiel foto” en daarna op “Foto toevoegen”.

Hoe kan ik een advertentie maken?

Log in op Onbeperktdaten.nl en klik in het menu op “instellingen” en dan op “Mijn advertenties”. Hier kun je jouw advertentie wijzigen, verwijderen of aanpassen. Wanneer u deze wijzigt wordt je advertentie tijdelijk weergeven in de bijbehorende categorie op de homepagina. Klik als je je tekst hebt geschreven op “Advertentie toevoegen”.

Ik wil ontvangen berichten bekijken, waar doe ik dit?

Log in op Onbeperktdaten.nl en klik in het menu op “Postvak In/Uit”

 

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

8 Total Score
Onbeperktdaten review

Je hoeft niet te betalen om in contact te komen met andere leden, maar doet dit gewoon zonder geld te betalen.

Populaiteit
8
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
8
Klantenservice
7
Kosten
8

Tags:

9 Comments
 1. Reply
  Sexy Freddy maart 3, 2017 at 9:56 am

  Hallo ik ben nog lid en betaald onder factuurnr 13ondmm17 maar ik kan nog steeds niet inloggen met mijn goede emailadres en wachtwoord dit wordt op jullie site geweigerd ik hoop op neen oplossing

 2. Reply
  Jaspers januari 19, 2017 at 1:27 pm

  ik krijg geregeld herinneringen als betalings achterstand,ik eis onmiddelelijke stopzetting van de site onbeperktdaten en stopzetting van spook nota,s

 3. Reply
  onbeperktdaten januari 9, 2017 at 2:52 pm

  ik ben heel erg boos,ik heb maanden geleden al opgezegt door een paar mailtjes te sturen maar er wordt nog steeds geld van mijn rekening gehaald dus heb ik een paar maanden betaalt terwijl ik al heb opgezegt.ik krijg ook geen reacties van hun terug wat mo

 4. Reply
  Spontaan3758 januari 3, 2017 at 4:26 pm

  ik ben reeds een aantal maanden van de site af. Krijg echter nog steeds rekeningen van lidmaatschap.
  Heb nogmaals geprobeerd mijn account te verwijderen, is echter niet gelukt, er wordt zelfs geen mogelijkheid geboden tot opzeggen van lidmaatschap.
  Uw factuur nr. 13ONDMM161329940 heb ik voldaan, hoewel dit niet de bedoeling is.
  Heden 3 januari 2017 ontving ik weer een bericht dat E 49,95 van mijn bankrekening wordt afgeschreven. Ik heb de site eigenlijk allang verlaten. Ik verzoek u mijn account van de site te verwijderen. Gr. Spontaan3758

  Gewenste oplossing:
  Ik ben niet tevreden over de service.

 5. Reply
  Hester december 21, 2016 at 11:24 am

  Weet niet hoe ik mijn abonnement moet stopzetten.
  Ben mijn wachtwoord en account kwijt.
  Maak er allang geen gebruik meer van
  Maar er word elke keer bijna 50 euro van mijn rekening geschreven en dat moet stoppen.
  Hoop dat het op deze manier stopgezet kan worden.

  Groet Hester.

  Gewenste oplossing:
  Wanneer mijn abonnement word stopgezet

 6. Reply
  J november 28, 2016 at 6:06 pm

  waarom hoor ik niets gisteren gemaild wat moet ik nu doen dit gaat niet goed

  Gewenste oplossing:
  ik ben niet tevreden

 7. Reply
  j hout november 25, 2016 at 12:07 pm

  ik ken deze site niet eens .hoe komen jullie aan mijn rekening nummer dit moet stopen j hout

  Gewenste oplossing:
  ben niet tevreden hier klopt iets niet

 8. Reply
  john november 15, 2016 at 7:47 pm

  NU zit ik hier al een poosje op en heb diverse dames geschreven, maar krijg nooit een reactie terug.
  Verder worden er regelmatig wel berichten van dames naar mij gezonden, met leuke uitnodigingen etc, dus ik reageer daan enthousiast op, maar ook hier krij je nooit reacties op…

  flut site

 9. Reply
  A.Veldhoen september 28, 2016 at 2:27 pm

  Titel van je klacht:
  mail voor betaling

  Mijn klacht:
  Ik heb een mail ontvangen van MEMPAY BV met de mededeling dat er een bedrag van € 49,95 van mijn rekening wordt afgeschreven binnenkort voor een lidmaatschap van onbeperktdaten. Waar ik niet eens het bestaan van weet. Er staat een verkeerde naam en adres op. heb een mail naar support@crsnv.co.uk maar geen antwoord op gehad. Als het wordt afgeschreven zal ik proberen het te storneren. Ik ben bang dat iemand een verkeerd adres heeft opgegeven. Ik weet in ieder geval niets van een lidmaatschap.
  Graag hoor ik hierover??
  bvd. A.W.Veldhoen

  Gewenste oplossing:
  Ik ben tevreden als dit opgelost is

Leave a reply