De perfecte partner vinden op Lexa

Wil je jouw zoektocht naar de ideale partner online voortzetten, dan kun je je op vele verschillende datingsites inschrijven. Eén van de bekendste en populairste datingsites van Nederland, is de website Lexa. Zit jij eraan te denken om je in te schrijven bij Lexa, maar wil je eerst weten hoe deze datingsite precies werkt? Lees dan snel verder, want hier lees je meer over op deze pagina.

Zo lees je op deze pagina niet alleen hoe je je in kunt schrijven bij Lexa, maar ook hoe je leuke singles kunt zoeken op deze datingsite en hoe je vervolgens in contact kunt komen met de singles die je beter wil leren kennen. Ook lees je op deze pagina meer over het gratis lidmaatschap en het betaalde lidmaatschap van Lexa.

Inschrijven bij Lexa

Voor je singles kunt ontmoeten op Lexa, maak je een profiel aan op de datingsite. Dit doe je door naar de website te surfen en je gegevens in te vullen. Eerst geef je aan welk geslacht je zelf hebt en welk geslacht jouw ideale partner heeft ‘ik ben een…’ en ‘op zoek naar…’). Vervolgens vul je je geboortedatum in. Als je dit hebt gedaan, kun je naar de volgende stap. Hier moet je invullen in welke stad je woont.

Als je dit hebt gedaan, kies je een gebruikersnaam. Wij raden je aan een vrij anonieme gebruikersnaam te kiezen, zonder je achternaam. Je kunt je achternaam uiteindelijk wel delen met andere singles op de datingsite, maar niet alle leden van Lexa hoeven te weten hoe je voluit heet. Na het kiezen van een gebruikersnaam, vul je je e-mailadres in. Ook kies je een wachtwoord voor je Lexa profiel.

Heb je dit alles gedaan, dan krijg je een mailtje van Lexa. Dit is een verificatiemail met link, waar je op klikt om jouw account te activeren. Nu kun je inloggen op de datingsite en kan jouw online zoektocht naar de liefde echt beginnen.  

Singles zoeken op Lexa

Heb je je account geactiveerd, dan kun je direct op zoek naar leuke singles op Lexa. Hier gebruik je de geavanceerde zoekfunctie van de datingsite voor. Je kunt singles selecteren op hun foto, maar ook op gegevens als leeftijd, woonplaats en dergelijke. Jouw zoektocht naar de liefde kan wat oppervlakkig zijn, maar kan ook wat dieper gaan dan alleen het bekijken van foto’s. Je bepaalt helemaal zelf hoe je singles beoordeelt op Lexa.

In contact komen met leuke singles

Als je gratis lid bent van Lexa – en dit ben je standaard als je je inschrijft voor deze datingsite – dan is het helaas niet mogelijk om andere leden op de datingsite een persoonlijk berichtje te sturen. Je kunt als gratis lid alleen contact opnemen met een Premium lid, ofwel een lid met een Full Membership.

Heb je wel een Full Membership? Dan kun je alle singles die je leuk vindt, direct een berichtje sturen. Ook is het in dit geval mogelijk om met leuke singles te chatten. Dit doe je met Lexa Messenger.

Het gratis lidmaatschap van Lexa

Maak je gratis gebruik van Lexa, dan kun je je profiel bijwerken, profielen van andere leden bekijken en flirtberichten versturen. Verstuur je een flirtbericht naar een single met gratis account, dan kan hij of zij dit niet zien. Alleen als je een flirtbericht verstuurt naar iemand met een betaald account, kan hij of zij zien dat je interesse hebt. In feite heeft één iemand dus altijd een betaald account nodig, om contact te leggen op Lexa.

Het betaalde lidmaatschap van Lexa

Het betaalde lidmaatschap van Lexa wordt ook wel het Full Membership genoemd. Met dit lidmaatschap heb je veel meer mogelijkheden en functies bij het online daten dan gratis leden hebben. Je kunt privéberichten versturen naar andere leden (zowel gratis als betaalde leden), maar je kunt ook chatten. Verder is het ook mogelijk om alle foto’s op een profiel te bekijken, uitgebreider naar singles te zoeken, zoekopdrachten op te slaan, persoonlijke fotoalbums te bekijken van andere leden en ga zo maar door.

Ook goed om te weten: als Premium lid word je als eerste voorgesteld aan andere leden, ook aan gratis gebruikers van Lexa. Ook kan iedereen contact met je opnemen: ook gratis leden. En heb je een vraag aan de klantenservice van Lexa? Dan wordt jouw vraag altijd eerder behandeld dan de vragen van gratis leden.

Gratis of betaald lid worden?

Schrijf je je in bij Lexa, dan krijg je altijd eerst een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de datingsite en zijn leden een beetje beter leren kennen. Bevalt de website je goed of ben je iemand tegengekomen die je graag beter wil leren kennen? Dan maak je een betaald account aan. Alleen met een betaald account kun je écht goed online daten op Lexa.

Wil je serieus gebruik maken van Lexa in jouw zoektocht naar de liefde, dan stap je na een tijdje over van het gratis account naar het betaalde account.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply