Online dating voor mannen: Grindr

Als je als man op zoek bent naar een leuke man, zijn er diverse datingsites en applicaties die je kunt gebruiken om jouw zoektocht online voort te zetten. Eén van de apps die je kunt gebruiken om een leuke partner te vinden van hetzelfde geslacht, is Grindr. Meer weten over deze applicatie? Lees dan meer over Grindr op deze pagina en je komt er vanzelf achter of deze dating app iets voor jou is.

Grindr: een korte introductie

Grindr is een gay dating app die in het jaar 2009 in de Verenigde Staten gelanceerd werd. De app is te gebruiken op de iPhone, maar ook op telefoons van Android en zelfs op de minder populaire Blackberry. Het idee van de app is dat je leuke mannen vindt die bij jou in de omgeving zijn, zodat je met hen kan chatten en eventueel met ze af kan spreken. Sommige mannen doen dit alleen voor seks, maar er zijn ook mannen die Grindr gebruiken om partner voor de lange termijn te vinden. Er zijn maar liefst 1,5 miljoen mannen die Grindr dagelijks gebruiken en in totaal heeft de app 4 miljoen gebruikers.

De voordelen van Grindr

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gebruiken van Grindr om een leuke partner te vinden als man. Het eerste voordeel van de app, is het feit dat Grindr zo ontzettend populair is. In de Verenigde Staten heeft de app logischerwijs meer gebruikers dan in Nederland, maar ook in ons land wordt de app veel gebruikt. Door het grote aantal leden, is de kans groot dat je veel leuke mannen tegenkomt op Grindr.

Een ander voordeel van de app, is dat je hier alleen homoseksuele mannen op vindt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een lid van Grindr heteroseksueel is en dat je afgewezen wordt, want alle gebruikers van de app zijn homoseksueel.

Tot slot werkt Grindr erg gemakkelijk. Voor je het weet heb je meerdere leuke contacten en met deze contacten kun je doen wat je zelf wil. Je kunt alleen wat met ze chatten, maar een date is ook zo geregeld. Omdat alle leden van Grindr die jij te zien krijgt op dat moment ook echt in de buurt zijn, kun je gemakkelijk een afspraakje regelen.

Grindr in het buitenland gebruiken

Grindr werkt niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Ben je bijvoorbeeld een weekend in Londen of ben je aan het reizen in Zuid-Amerika, dan kun je de app ook gebruiken. In dit geval krijg je geen mannen uit Nederland te zien, maar mannen die op dat moment bij jou in de buurt zijn. Dit maakt Grindr extra leuk, want dit betekent dat je met de app ook in het buitenland kunt daten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply