Een one night stand scoren? Gebruik Tinder

Je moet er niet aan denken om jouw single leven op te geven, maar als single kom je niet altijd aan je (seksuele) trekken. Je wil absoluut geen serieuze relatie, maar je staat wel al een tijdje droog en hebt zin in een one night stand. Je kunt een one night stand scoren door naar de kroeg te gaan en hier een leuke man of vrouw aan te spreken, maar hier heb je niet altijd zin in. Een andere manier om een eenmalige seksdate te scoren, is door de app Tinder te gebruiken. Natuurlijk kun je ook gratis deze onderstaande sexdatingsites uitproberen.

 

Tinder: ook voor seksdates

Tinder is een app die je kunt gebruiken om je ideale partner te vinden, maar je kunt de app ook zeker gebruiken om een eenmalige seksdate te regelen. Veel gebruikers van Tinder zijn serieus op zoek naar liefde, maar het andere deel van de Tinder leden wil de app alleen gebruiken om in hun seksuele behoefte te voorzien. Dit betekent dat ook jij de app Tinder kunt gebruiken om een one night stand te regelen. Je zet de app op je telefoon, je maakt snel een profiel aan en je komt vanzelf in contact met andere leden die zin hebben in seks.

Wat is een one night stand?

Een one-night stand is een enkele seksuele ontmoeting waarbij er een verwachting is dat er geen verdere relaties tussen de seksuele deelnemers zullen zijn. De praktijk kan worden omschreven als “seksuele activiteit zonder emotionele betrokkenheid of toekomstige betrokkenheid”.

Waarom een one night stand?

Een one-night stand van één nacht kan om verschillende redenen voorkomen, die variëren van persoon tot persoon. Voorbeelden van deelnemers aan een one-night stand zijn jonge volwassenen die hun seksualiteit onderzoeken; alleenstaanden die seksuele activiteiten willen ondernemen zonder enige vorm van verbintenis of relatie; of getrouwde mensen die buitenechtelijke seks verlangen zonder hun huwelijk of familierelaties te verstoren door buitenechtelijke romantische relaties. Een one-night stand kan worden gepland, waarbij ten minste een van de deelnemers die voor de seksuele ontmoeting was bedoeld, een one-night-stand zou zijn voorafgaand aan deelname.

er wordt opgemerkt dat de omstandigheden die tot een dergelijke ontmoeting hebben geleid, niet noodzakelijkerwijs een latere relatie uitsluiten:

Zeker, seks op een eerste date kan dodelijk zijn als je partner besluit dat een one-night-stand alles is wat hij zoekt. Aan de andere kant, veel gelukkige paren hebben die regel van geen seks op de eerste date gebroken en zijn al jaren samen.

Wanneer de betrokken personen echter regelmatige seksuele relaties hebben zonder romantische betrokkenheid, wordt dit over het algemeen beschouwd als een losse seksuele relatie, die verschilt van een one-night-positie. Zo’n relatie kan een worden genoemd met ‘zonder verplichtingen’; de betrokken personen kunnen ‘friends with benefits‘ worden genoemd.

 

Een one night stand scoren op Tinder: drie tips

Wil jij een one night stand scoren op Tinder, maar heb je dit nog nooit eerder gedaan? Dan is het niet zo gek dat je niet goed weet hoe je een seksdate kunt regelen met deze app. Door onderstaande drie tips te gebruiken bij het gebruik van Tinder, heb je vanzelf een one night stand geregeld.

Tip 1: wees duidelijk over je bedoelingen. Je hoeft niet direct tegen je gesprekspartner te zeggen dat je seks wil, maar het is wel goed om duidelijk te maken dat je geen serieuze relatie wil. Blijft je gesprekspartner lekker met je kletsen, dan weet je dat hij of zij geen problemen heeft met een eventuele one night stand. Haakt iemand af, dan weet je dat hij of zij wel een serieuze relatie wil en er dus geen match kan zijn tussen jullie.

Tip 2: weet met wie je gaat afspreken. Je hoeft echt niet alles van je one night stand te weten, maar het is wel belangrijk om een beetje te weten met wie je gaat afspreken voor seks. Ga dus niet direct naar iemand toe om aan je trekken te komen, maar probeer eerst wat meer over die persoon te weten te komen. Dit voelt niet alleen prettiger, maar het is bovendien veiliger.

Tip 3: ga altijd respectvol met elkaar om. Je hoeft je niet als een prins(es) op het witte paard te gedragen als je alleen seks wil met iemand, maar je gaat wel altijd respectvol met elkaar om. Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden en je weet zeker dat je een leuke one night stand hebt.

Waar anderen mensen naar zochten die op zoek waren naar een one-night stand: “the best hookup app for online dating, free one night stand app android or iphone, populaire datingsites, free hooking up apps, best hookup apps, for one night stand, erotisch daten voor mannen en vrouwen. ”

one night stand app

1 Comment
  1. Reply
    clemens november 21, 2017 at 7:06 am

    Hallo,

    Ik ben een man van 50 jaar en ik ben op zoek naar een one night stand in Den Haag. Ik betaal je je 100 euro per uur als je me thuis komt ontvangen. Ik ben in het weekend beschikbaar en je kunt gewoon blijven overnachten als je wilt. Ik woon aan het water met mooi uitzicht.

Leave a reply