Gelukkig worden met een militair: drie tips

Heb jij een zwak voor stoere mannen? Dan is de datingsite MilitaryCupid zeker iets voor jou. Op deze datingsite zijn namelijk alleen maar stoere militairen actief, ook uit Nederland. Heb je eenmaal een geweldige militair leren kennen, maar heb je geen ervaring met het daten met een militair? Lees dan in dit artikel hoe je gelukkig kunt worden met jouw stoere militair.

Verdiep je in zijn missies

Als je partner op missie gaat, is het goed je in deze missie te verdiepen. Waar gaat hij heen, wat gaat hij hier precies doen en waarom gaat hij dit doen? Weet je waar je partner naartoe gaat, wat hij hier gaat doen en waarom, dan heb je een beter beeld van zijn leven daar. Dit betekent onder andere dat je je niet druk gaat maken om allerlei zaken die helemaal niet van toepassing zijn. Gaat je partner bijvoorbeeld voornamelijk kampen opbouwen, dan hoef je je geen zorgen te maken om dagelijkse vuurgevechten met terroristen of andere zaken waar hij waarschijnlijk helemaal niet mee te maken gaat krijgen.

Wees realistisch

Een militair werkt regelmatig voor langere tijd in het buitenland. Dit weet je natuurlijk als je een militair gaat daten, maar toch kan het even schrikken zijn als je partner opgeroepen wordt. Om te voorkomen dat je je rot schrikt als je partner voor langere tijd naar het buitenland moet, is het goed om realistisch te blijven over de relatie. Houd er rekening mee dat hij altijd een nieuwe missie kan krijgen en de verrassing is minder groot als je partner inderdaad naar het buitenland moet.

Blijf met elkaar communiceren

Het kan best lastig te zijn om met een militair te daten. Om jullie relatie te laten slagen, is het belangrijk om goed met elkaar te blijven praten. Houd er wel rekening mee dat hij niet zomaar alles met jou mag bespreken: sommige dingen zijn nu eenmaal beroepsgeheim. Je kunt dus niet alle praktische zaken over zijn werk bespreken, maar je kunt wel altijd over gevoelens, problemen en andere belangrijke onderwerpen praten. Wij raden je ook zeker aan om dit te doen, want alleen met goede communicatie kan jouw relatie met een militair slagen.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply