Military Cupid

Maak een profiel aan bij Military Cupid als je op zoek bent naar een stoere single man of vrouw! Zoals de naam van dit datingnetwerk wellicht al doet vermoeden zijn er op deze datingsite voornamelijk militairen actief, die op zoek zijn naar de man of vrouw van hun leven. Doordat militairen vaak in het buitenland zitten is het hen vaak niet eenvoudig om een partner te vinden. Met deze datingsite wordt dat een stuk eenvoudiger! Houd er rekening mee dat je een partner in militaire dienst minder vaak zal zien dan een partner met een kantoorbaan. Anderzijds is het des te leuker om je partner weer te zien nadat hij of zij is teruggekeerd van een missie in het buitenland. Deze datingsite is onderdeel van Cupid Media, een organisatie die ook veel andere datingsites beheert.

Internationaal gerichte datingsite

Military Cupid is geen datingsite die zich specifiek op Nederlandse singles richt, wat onder meer blijkt uit het feit dat er geen Nederlandse versie van de datingsite beschikbaar is. Op de datingsite zijn voornamelijk militairen van Amerikaanse afkomst actief. Dit maakt dat het voor Nederlandse singles wellicht minder interessant is om een account aan te maken voor dit datingnetwerk. Het is immers niet eenvoudig om te daten met een leuke match die aan de andere kant van de wereld woont. Gelukkig biedt Military Cupid meer dan de mogelijkheid om een partner te vinden alleen! Je kunt hier ook penvrienden worden met militairen, leuk contact hebben met mensen, enzovoorts.

Zoeken naar leuke matches

Een van de voordelen die Military Cupid je biedt is de mogelijkheid om heel doelgericht naar bepaalde matches te zoeken. Zo kun je aangeven in welke militaire afdeling iemand actief moet zijn, kun je zoeken naar iemand van een specifieke leeftijd, enzovoorts. Door deze uitgebreide zoekmogelijkheden is de kans op het vinden van een leuke match groter. Wanneer een militair op missie is in het buitenland kan het contact tijdelijk verbroken worden, omdat een militair op missie niet altijd de mogelijkheid heeft om contacten te onderhouden met het thuisfront. Dit kan als een nadeel worden beschouwd als je net een leuke match gevonden denkt te hebben! Gelukkig is het aanmaken van een account helemaal gratis, waardoor je weinig te verliezen hebt. Voor het versturen van berichten en het gebruik van andere functies dien je echter wel te betalen.

Voor- en nadelen van Military Cupid

Military Cupid heeft verschillende voordelen te bieden. Zo is de website uniek in zijn soort en valt de datingsite volledig te vertrouwen. Dit komt door het feit dat de datingsite onderdeel is van de organisatie Cupid Media, wat een grote partij is binnen de datingwereld. Een nadeel voor Nederlandse singles is echter dat hier voornamelijk internationale, Amerikaanse militairen actief zijn. Daarbij is het niet mogelijk om gratis berichten te sturen naar andere leden, wat het minder interessant maakt om hier te zoeken naar matches. Je betaalt immers liever voor een match dichterbij huis!

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply