Lexa Badge

De Lexa Badge is een badge die je van datingsite Lexa.nl kunt krijgen. De badge laat potentiële dates zien dat je met de juiste bedoelingen lid bent van Lexa.nl en dat je goed met vrouwen om kunt gaan. Je krijgt de badge namelijk niet zomaar: hier moet je meerdere tutorials voor volgen. Meer over de Lexa Badge, lees je op deze pagina.

Wat is de Lexa Badge precies?

Een Lexa Badge helpt je om jezelf te presenteren als echte gentleman op Lexa.nl. De badge laat niet alleen zien dat jij serieus op zoek bent naar een leuke partner, maar ook dat je goed met vrouwen om kunt gaan. Om de badge te krijgen, moet je namelijk diverse tutorials volgen die jou helpen op een respectvolle, hartelijke en eerlijke manier op zoek te gaan naar een leuke partner.

Hoe krijg je de badge van Lexa.nl?

Je krijgt de Lexa Badge niet zomaar. Om deze badge te krijgen van Lexa.nl, moet je de volgende dingen doen:

  1. Je profiel voor minimaal 70 procent vullen.
  2. Een leuke foto plaatsen op je profiel.
  3. Diverse Lexa tutorials bekijken, waarin je geadviseerd wordt over het vinden van een leuke partner op Lexa.nl.
  4. Het Lexa Badge Handvest ondertekenen.

 

Het Handvest van de badge van Lexa.nl is een document met richtlijnen, die jou helpen op een leuke en respectvolle manier leuke dames te leren kennen. Door dit document te ondertekenen, laat je zien dat jij achter de richtlijnen in het artikel staat.

Waarom een badge van Lexa.nl?

Het kost misschien wat moeite om de badge van Lexa.nl te krijgen, maar je hebt wel iets aan deze badge. Zien vrouwen namelijk dat jij een badge van Lexa.nl hebt, dan weten ze zeker dat je eerlijk, respectvol en nobel bent en dat je bovendien serieus op zoek bent naar een leuke partner. Dit kan je veel extra contacten opleveren. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mannelijke leden de Lexa Badge toevoegen aan hun profiel.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply