Gay dating met een app: wat zijn de beste applicaties?

Je kunt een datingsite gebruiken om jouw ideale partner te vinden, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw zoektocht naar liefde vooral op je telefoon te organiseren. Dit kan op een datingsite met mobiele website, maar je kunt hier het beste een mobiele app voor gebruiken. Wil jij leuke mannen ontmoeten door een mobiele app te gebruiken, maar weet je niet welke applicatie je het beste op jouw telefoon kunt installeren? Lees dan op deze pagina wat de beste en populairste gay dating apps van dit moment zijn.

Badoo
Badoo
is niet alleen een datingsite, maar heeft ook een mobiele app. De datingsite met app is van oorsprong internationaal, maar hier moet je je zeker niet door laten afschrikken. Badoo maakt namelijk gebruik van jouw locatie bij het online daten en koppelt je alleen aan mannen die bij jou in de buurt zijn.

EliteDating
EliteDating
richt zich niet specifiek op homoseksuele singles, maar heeft wel een groot aantal homoseksuele leden. De meeste leden van EliteDating zijn hoger opgeleid (70 procent), dus je kunt deze app het beste gebruiken als je graag een partner wil vinden die minimaal HBO gestudeerd heeft.

Pepper
Pepper
heeft een website, maar ook een mobiele app. Het uitgangspunt van deze app is een fotocollage, die ieder lid zelf kan maken. In jouw collage zet je niet alleen foto’s van jezelf, maar ook van je hobby’s en interesses. Op deze manier zien andere leden precies hoe jij bent en kan er snel en gemakkelijk een match gemaakt worden.

Lexa
Ook Lexa heeft een mobiele app, die je als man ook kunt gebruiken om andere mannen te ontmoeten. De app van Lexa lijkt een beetje op WhatsApp en is net zo gebruiksvriendelijk. Ook heeft de datingsite veel leden, waardoor de kans groot is dat je jouw ideale partner met de mobiele app van Lexa kunt vinden.

Tinder
Tot slot is er nog de mobiele dating app Tinder. Deze app heeft veel gebruikers, maar lang niet alle gebruikers van Tinder zijn even serieus op zoek naar de liefde. Houd hier rekening mee als je je aanmeldt voor Tinder, om vervelende verrassingen tijdens het online daten te voorkomen. Verder is Tinder erg gebruiksvriendelijk en heeft de app veel leuke mannelijke leden, dus het is zeker de moeite waard om deze app eens te proberen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply