Drie tips voor meer succes op Tinder

Je hebt een tijdje geleden een profiel aangemaakt op Tinder, maar je hebt nog niet echt succes gehad op de dating app. Je wil dolgraag een date, maar het lukt je maar niet om echt leuke contacten op te doen op Tinder. Heb jij een beetje hulp nodig om meer uit Tinder te halen? Gebruik dan de drie tips in dit artikel en je hebt vanzelf meer succes op Tinder.

Kies de juiste profielfoto

Op Tinder wordt je door andere singles beoordeeld aan de hand van jouw foto en een korte tekst over jezelf. Omdat de begeleidende tekst op je profiel zo beknopt is, is jouw profielfoto erg belangrijk. Krijg je nu nauwelijks matches op Tinder? Dan kan dit komen door je foto. Neem nooit een foto met meerdere mensen (want wie ben jij op de foto?), kies altijd een duidelijke foto en kies vooral een aantrekkelijke foto. Dit is niet alleen een foto die jij mooi vindt, maar die mogelijke dates ook leuk vinden. Als man vind je een foto met een vis en vishengel misschien erg leuk voor op Tinder, maar vrouwen vinden dit soort foto’s echt verschrikkelijk. Houd hier rekening mee als je een foto kiest voor jouw Tinder profiel.

Schrijf een leuke en spontane tekst

Je hebt maar een klein beetje ruimte om iets over jezelf te vertellen op jouw Tinder profiel. Vertel iets over jezelf, maar doe dit wel op een leuke en spontane manier. Een droge tekst is toch minder aantrekkelijk dan een profieltekst die spontaniteit en enthousiasme uitstraalt.

Gebruik de instellingen om gericht te zoeken

Tinder helpt jou graag om je ideale partner te vinden tussen de vele duizenden Nederlandse Tinder gebruikers. Om de hulp van Tinder te krijgen bij het zoeken, gebruik je de instellingen van de app. Geef bijvoorbeeld aan of je met mannen en/of vrouwen wil daten, in welke leeftijdscategorie je wil daten en waar je woont. Geef ook aan hoe ver jouw date van je vandaan mag wonen, zodat je met iemand kunt daten die lekker bij jou in de buurt woont. Hoe meer je invult in de instellingen, des te beter Tinder jou kan koppelen aan singles die echt bij jou passen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply