Drie goede dating voornemens die iedere single moet hebben

Bijna iedereen bedenkt goede voornemens voor het nieuwe jaar. Misschien heb je met jezelf afgesproken dat je gezonder wil eten, dat je minder geld uit wil geven aan onzinnige dingen of dat je wil stoppen met roken. Allemaal goede voornemens, maar heb je ook aan je goede voornemens op het gebied van dating gedacht? Wij beschrijven in dit artikel drie goede dating voornemens die iedere single eigenlijk zou moeten hebben voor geluk in de liefde in 2017.

1: duidelijker zijn naar jezelf

Wil je de ideale partner vinden, dan is het belangrijk om te weten hoe jouw ideale partner er precies uit ziet. Wees duidelijk naar jezelf: waar ben je precies naar op zoek in een leuke man of vrouw? Mensen die niet in dit plaatje passen zijn leuk om mee te daten, maar worden nooit je ideale partner. Door alleen met mensen te daten die wel echt in het plaatje van de ideale partner passen, is de kans op geluk in de liefde groter.

2: een beter online profiel aanmaken

Jouw succes in het vinden van de ideale partner is voor een groot deel afhankelijk van het online dating profiel dat je gebruikt om je ideale partner te vinden. Door je profiel te verbeteren, vergroot je de kans op het vinden van liefde. Zorg voor een goede foto, schrijf een aantrekkelijke tekst voor je profiel en vertel vooral zo veel mogelijk over jezelf. Hoe leuker je profiel, hoe meer reacties je krijgt. Hoe duidelijker je verhaal over jezelf en waar je naar op zoek bent, hoe groter de kans dat de juiste mensen reageren op jouw profiel.

3: zorg voor focus

Op een datingsite is het gemakkelijk om met veel mensen te praten, zonder dat deze mensen dit van elkaar weten. Handig, maar misschien ook niet. Praat je namelijk met te veel mensen, dan heb je geen focus. Je hebt alleen maar halve gesprekken, waar uiteindelijk negen van de tien keer helemaal niets uit komt. Focus je je op een paar gesprekken met een paar leuke mensen, dan kan een gesprek echt binnenkomen. De kans op een klik is veel groter en hiermee is de kans op het vinden van de liefde ook meteen gegroeid.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply