Daten met een toyboy: heeft het kans van slagen?

Je ziet vaak oudere mannen met jongere dames, maar oudere vrouwen kunnen ook op jongere mannen vallen. Een vrouw die op een jongere man valt, wordt ook wel een cougar genoemd. Cougars zoeken toyboys om mee te daten: mannen die veel jonger zijn dan zij en ze weer helemaal het gevoel geven lekker mee te doen met de jeugd.

Wat is een toyboy?

Een toyboy is een man die met een oudere vrouw date. Een jongen van 20 die met iemand van 40 date, mag je bijvoorbeeld zeker een toyboy noemen. Een man van 35 die met een vrouw van 37 date, is geen toyboy. Er moet namelijk wel sprake zijn van een aanzienlijk leeftijdsverschil.

Een toyboy valt niet op vrouwen van zijn eigen leeftijd, maar valt op oudere en rijpere dames. De toyboy gaat dan ook actief op zoek naar een cougar: een vrouw die het liefst met een jongere man date.

De risico’s van een relatie met een toyboy

Heb je als oudere dame een relatie met een toyboy, dan kan dit hartstikke leuk zijn. Een toyboy heeft namelijk veel energie (ook in de slaapkamer), is enthousiast in de relatie en zal er alles aan doen om jou gelukkig te maken. Toch heeft een relatie met een toyboy ook enkele risico’s, waar je zeker rekening mee moet houden als je met een toyboy gaat daten.

Het eerste risico van een relatie met een toyboy, is dat hij uiteindelijk toch liever met een jongere dame date. Toen je 45 was, was je nog lekker jong en aantrekkelijk voor de toyboy. Heb je eenmaal langer een relatie en ben je 55, dan is de relatie misschien minder interessant voor de toyboy. Hij kan weer op zoek gaan naar een vrouw van 45 en dit betekent dat jij aan de kant gezet wordt.

Een ander risico van een relatie met een toyboy, is dat jullie te veel van elkaar verschillen om de relatie tot een succes te maken. Jij hebt al een heel leven achter je en bent serieus in je werk, je huishouden en andere zaken, terwijl de toyboy misschien nog wat kinderlijk is en minder serieus is in zijn werk en andere dingen. Dit kan totaal geen probleem zijn, maar het kan de relatie ook in de weg gaan staan.

Wel of geen succes met een toyboy?

Of een relatie met een toyboy wel of geen succes heeft, verschilt helemaal per relatie. Sommige relaties met toyboys zijn erg succesvol en duren vele jaren, terwijl andere relaties na een tijdje weer stranden. De beste manier om te achterhalen of jouw relatie met een toyboy wel of geen succes heeft, is door dit gewoon zelf te ervaren. Neem een sprong in het diepe, start die relatie met die leuke toyboy gewoon en je ziet vanzelf waar het eindigt.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply