Daten met Poolse vrouwen via online datingsites

poolse-vrouwen-datenDat online dating in Nederland steeds populairder is geworden mag geen geheim meer voor je zijn. Wist je echter ook dat online dating in het buitenland aan populariteit wint? Onder meer Poolse vrouwen zijn steeds vaker actief op internet, waarbij zij zoeken naar Nederlandse of Belgische mannen. Dit kan een op Nederlandse datingsite zijn, maar bijvoorbeeld ook internationale datingsites. Daarbij komen sommige Poolse vrouwen uit Polen zelf, terwijl andere Poolse vrouwen al in Nederland wonen. Dit biedt je de kans om als single man te daten met Poolse vrouwen, zonder dat je hiervoor naar Polen af hoeft te reizen.

Tip: wissel kort nadat je een Poolse vrouw hebt ontmoet jullie telefoonnummers of e-mailadressen uit. Vaak kost het geld om berichten te versturen via een datingsite, waardoor mailen of chatten via Whatsapp en Facebook Messenger goedkoper is.

Wat maakt daten met Poolse vrouwen zo aantrekkelijk?

Daten met Poolse vrouwen is niets nieuws voor Nederlands mannen. Voorheen kwamen er al geregeld “Poolse bruiden” richting Nederland om hier met een Nederlandse man te kunnen trouwen. Dit gebeurde voornamelijk door de slechte omstandigheden in Polen, die beïnvloed werden door de Russen. Om je als Poolse vrouw verder te kunnen ontwikkelen moest je het land verlaten. Veel Poolse vrouwen kozen er in die periode voor om naar Nederland te verhuizen. Een andere reden om naar Nederland te komen is het feit ing mannen vaak vriendelijker voor vrouwen zijn dan Poolse mannen.

Andersom zijn Nederlandse mannen zelf ook erg geïnteresseerd in daten met Poolse vrouwen. Zij vinden de vrouwen uit dit deel van Europa bijvoorbeeld knapper, vinden het makkelijker om het contact te leggen met een Poolse dame, of hebben hier een hele andere reden voor.

Wees gewaarschuwd voor oplichting

Online daten met Poolse vrouwen kan leuke contacten en zelfs relaties opleveren. Niet iedere Poolse vrouw op online datingsites is echter even betrouwbaar. Door de afstand tussen Nederland en Polen is het lastig om op korte termijn af te spreken. Daarbij heb je geen enkele zekerheid dat de vrouw op de foto van een datingprofiel ook echter de Poolse vrouw is met wie je aan het chatten bent. Op internet zijn verschillende verhalen te lezen van Nederlandse mannen die met een vrouw bleken te chatten, die in werkelijkheid helemaal niet bestond. Om de reis van deze Poolse vrouw naar Nederland te kunnen bekostigen, maakten de mannen vaak wel geld naar ze over.

Probeer dus altijd op je hoede te zijn en zo goed mogelijk te achterhalen of een Poolse vrouw daadwerkelijk bestaat. Bel bijvoorbeeld een aantal keer met de vrouw of spreek af om elkaar voor de webcam te zien.

Regelgeving voor daten met Poolse vrouwen in Nederland

Op het moment dat je een leuk contact met een Poolse vrouw hebt, wil je haar graag zo snel mogelijk in het echt ontmoeten. Daten met een Poolse vrouw in Nederland is toegestaan, omdat Polen onderdeel is van de Europese Unie. Een Poolse vrouw zou zelfs in Nederland mogen werken. Vroeger was dit anders! Toen was daten met Poolse vrouwen in Nederland een stuk minder makkelijk. Om langer in Nederland te kunnen blijven moesten Poolse vrouwen over een verblijfsvergunning beschikken. Hier kwam in mei van 2004 verandering in, toen Polen lid werd van de EU. Om haar hele leven in Nederland te mogen blijven zal je toekomstige Poolse vrouw de Nederlandse taal moeten leren.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply