Praatanoniem

Praatanoniem.nl is een chatsite die je gebruikt om nieuwe mensen te leren kennen. Door deze website te bezoeken, kun je helemaal anoniem met vreemden chatten. Het gaat hierbij voornamelijk om jongeren, want er zitten vooral jongere leden op Praatanoniem.nl. Over het aantal leden is niets bekend, maar gemiddeld zijn er rond de 100 mensen online als je start met chatten bij Praatanoniem.nl. Hoeveel leden er precies online zijn, is natuurlijk wel afhankelijk van het tijdstip waarop je gaat chatten.

De betrouwbaarheid van Praatanoniem.nl

Als je begint met chatten bij Praatanoniem.nl, ga je automatisch akkoord met de gebruikersvoorwaarden van de website. In deze voorwaarden lees je onder andere dat Praatanoniem.nl onderdeel is van Chatten B.V.: een groot bedrijf dat diverse online diensten aanbiedt. Ook staat er in het document dat de chatsite persoonlijke gegevens bewaart, die in de (beveiligde) database van de website terecht komen. Op zich veilig, maar toch is het verstandig niet te veel persoonlijke gegevens met de website te delen. Tot slot heeft de website ook enkele regels opgesteld, die ervoor moeten zorgen dat iedereen anoniem, veilig en op een prettige manier kan chatten via Praatanoniem.nl.

Inschrijven bij Praatanoniem.nl

Je hoeft je niet in te schrijven om met vreemden te kunnen chatten. Het enige wat je hoeft te doen om te kunnen chatten, is op de knop ‘Direct chatten’ te klikken. Je hoeft geen nickname te verzinnen, dus je bent echt helemaal anoniem op deze website. Wil je toch wat over jezelf loslaten aan je gesprekspartner, dan sta je hier uiteraard vrij in.

De kosten van Praatanoniem.nl

Praatanoniem.nl is geheel gratis te gebruiken. Om de kosten van de website te kunnen betalen en nog wat met Praatanoniem.nl te verdienen, heeft de website advertenties op de website staan. Als chatter hoef je dus niets te betalen, simpelweg omdat de website door diverse adverterende bedrijven betaald wordt.

De mobiele app van Praatanoniem.nl

Praatanoniem.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie om mobiel te chatten. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, zodat je ook met je smartphone of tablet kunt chatten.

Acties en kortingen

Deze site heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Praatanoniem.nl

Omdat je geen profiel hebt bij deze chatsite, hoef je je ook niet uit te schrijven bij deze website als je niet meer wil chatten. Het enige wat je hoeft te doen als je niet meer wil chatten, is het sluiten van de browser. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw chatgeschiedenis (inclusief eventueel persoonlijke informatie die je hebt gegeven tijdens het chatten) meteen verwijderd.

6 Total Score
Praatanoniem Review

Je hoeft je niet in te schrijven om met vreemden te kunnen chatten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply